ljubeznske zgodbe </3

CalmeMassa • Od: 13.5.2010 • Prispevkov: 22
ljubeznske zgodbe </3 30.5.2010 17:39
hello
js bom kl napisal eno svojo zgodbo k se mi zdi prau da jo povem tut to kar sm dožiulala zrt enga samga tipa...uglaunm, punce (in tipi), preberte pa ne ponaulite moje napake!

vse se gre se zard enga tipa, v katerega sm bla res fuuuul zaljubljena... use mi je pomenu, zangabi nardila čiiist use, in zanga SM nardila čist use..... pač, kr naenkrat se je zčeu ukvarjat z mano, mi govort, da bi meu kej z mano ipd. js sm bla walda čist happy da me je pogledu en tak kt je on in pol sva šla ene parkrat skupi vn in to in pol sva se že poljublala sam nisva pa hodla... in pol js enkrat tko mu napišm sms da mi ful pomen, in da bi rada šla z njim do konca. to sm ubistvu napisala zto ,kr sm upala da me bo pol uprašu in bova happy 2gedr... pač fora je u tem da se po sexu ni nč spremenil. blo je še huj... tko prve 3 tedne me skorda ni več klicu ne nč... kliknu me je pol k je spet hotu kej in to po 3 tednih... in potem sm se šla te igre z njim še kšn mesc, kr sm bla tok zaljublna vanga.... ko sm spoznala, da do mene ne čut nč sm se začela rezat. pršl je tok dalč da nism več čutla roke in takrt sm se odločla, da morm nekako nhat... poiskala sm si svetovanje, sedaj obiskujm psiologinjo, da se lahko z njo pogovarjam. zaradi njega sm se sekirala še kakšna 2 tedna... biu je moj prvi, pomenu mi je največ, moja največja ljubezen pač... potem pa me je kar naenkrat minil... ne čutim več tega,kar sem, čeprav ga pogrešam in imam rada... uglaunm dans sm mu poslala sms da naj pride na msn ( ne živiva ravno blizu ) da mu povem moja čustva k sm jih mela takrt do njega, da ga uprašam če je sploh karkol čutu do mene ipd...
zdj pa je pršu umes še en tip... začela sm se družt z njim in m use nardila da bi me opazu... zdej k me pa je, me e strah... ni za resne zveze in obbčasno postne ful nasiln... uglaunm... bla sm happy zravn njega ampak zdj me je strah. hočm it stran od njega, prekint use stike in use... toda nekako nemorm, ne pusti... nwm kako mu to uspe ampak preprosto nemorm stran... tut če to HOČM mi ne uspe. ampak vem, da če mi je za tistga uspel, mi MORE tut za tega... uglaunm to s tem tipom še nism rešla, tko da kaj več ne morm napisat, bom pa, k mi bo uspel. Confused

tko da, folk... mal sm se razpisala. to je zadeva k me je ful prizadela, vem pa, da vrjetno nebom mogla nikol več tok zaupat folku (tipom) kot sm do sedaj...

zdj pa... še vi se kej razpište, delte svoje zgodbe, karkol... laži je če se komu zaupaš, ne? Smile [/u][/b]
anjja • Od: 11.1.2009 • Prispevkov: 168
Re: ljubeznske zgodbe </3 30.5.2010 18:35
končno ena tema, kjer se lahko zaupam Smile

Callmemassa: Tvoja zgodba me je zelo prizadela, na nek način me spominja na mojo.. Vendar jaz nisem šla do konca.

Tako je bilo...
Z enim fantom sva si dopisovala preko msnja nekaj časa, on odide nato na morje.. tam se zaljubi v mojo sošolko (istočasno sta bila skupaj na morju) pride nazaj in mu je žal.. jaz seveda mu odpustim in ga sprejmem nazaj.. Prepustila sem se njegovi nežnosti in sladkim poljubom.. nato pa izvem.. da je imel nekaj dni za tistim novo dekle oz. kar 2.. bila je nekakšna zabava. Povedal je moji najboljši prijateljici.. vendar jo je prosil da mi naj NE POVE! ( ne vem zakaj mi nebi smela povedat, itak je zlomil moje srce..)
Končalo se je vse... postala sem **** in prasica, dejal je da sem ga jas razočarala ter da sem se "****" z njim.
Ni komuniciral z mano...
Zaradi njega so se moji pogledi na ljubezen povsem spremenili. Sedaj nisem več za resne zveze.. bzv saj imam komaj 15 let. Vendar vseeno. življenje se mi je spremenilo. Posledice trpijo tudi drugi, fant, ki mi je všeč je zelo prijazen vendar se ne morem zresniti, ne verjamem mu v strahu da me bo prizadel...

No pred nekaj dnevi sva se z tistim fantom videla.. po dolgem času. Prišel me je pozdravit in sem bila precej šokirana ker me je nagovoril. Vendar me ni prešnilo.
Ta fant in tisti kateri mi je všeč sta velika prijatelja.
Hladnokrvno sem odšla.. Vendar.. nevem kaj se je zgodilo.. fant ki mi je všeč zadnje dni sploh ne komunicira z mano. Takrat na zabavi mi ni namenil niti besede, le poglede, ki še sama ne vem kakšne občutke so vpijali. Mogoče občutke žalosti? Nimam idej.. pogledal me je brez mimike na obrazu. Ni bilo veselja in sreče, ne žalosti ali jeze, ne hladnokrvnosti.. mogoče šokiranje? nimam ideje... res :S

boli me ker ne komunicirava, res mi je všeč.. mogoče je imel bivši fant kaj zdraven..??
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: ljubeznske zgodbe </3 30.5.2010 18:41
mja... jst bi pa lahko kr 2 ''nesrečne'' napisu, ampak bom sam eno...

no pač, okol en let pa pou nazai sm spoznou eno... in sewede men je bla fuul lušna, po parih dneh sm se zalubu vanjo. nism se mogu upret. in ja, počas swa začela pisat smse, pa kdai sm jo tud poklicu, pogovori so kr trajal in trajal u nedogled =P. ja, kasnej sm jo pa prašu če bi bla moja punca... ona to sprejela kr je tud ona bla vame kr doug cajta že.
ok, meu sm punco svojih sanj super =D. srečn sm biu ko radio, nism mogu verjet d je to sploh rekla. in ja, ta cajt ko sva hodila swa si zaupala marsikej, ni česar ni d si nebi zaupala. widewala swa se skor usak tedn kr swa žiwela mau dle narazn, ampak je uspevalo. srečno zalublena golobčka =P. ja, hodila swa 3-4 mesce, in pol se je pa zgodlo... mela je prometno. kr hudo je blo, ona u komi par tednou. že to je blo zame dost hudo, sam najhujši udarc je biu pa to, d je mela amnezijo (izguba spomina). ampak ne začasno, trajno. ničesar se ni spomnla, ama baš nč, nobene osebe (niti mene ='( ), ne svojih tastarih, ne svojga brata, nikogar. sej govort in use je znala, sam se ni nikogar spomnla, niti ene osebe. to me je pa s*ukalo u nulo. nism mogu verjet d se to lahko nardi. naslednih par mescu sm biu z*eban u nulo, ni mi blo do ničesar, hotu sm se sam še ubit d bi meu mir. nč nism mogu nardit, ni se me spomnla. usi spomini so se zbrisal u enem trenutku ='((. ja, pol sm biu en let sam in se me ni spomnla in ni. nč... lajf goes on... še zdej ko se nanjo spomnem me mau stisne pr srcu kko se lahko človeku u trenutku spremeni žiulenje... =(

in jah, je*iga, tko je blo =(... mau krajše, ampak opiše pa use...

pa upam d se to nebo še komu nardilo... =).ž

Boris
Re: ljubeznske zgodbe </3 30.5.2010 19:25
anjja pravi:
končno ena tema, kjer se lahko zaupam Smile

Callmemassa: Tvoja zgodba me je zelo prizadela, na nek način me spominja na mojo.. Vendar jaz nisem šla do konca.

Tako je bilo...
Z enim fantom sva si dopisovala preko msnja nekaj časa, on odide nato na morje.. tam se zaljubi v mojo sošolko (istočasno sta bila skupaj na morju) pride nazaj in mu je žal.. jaz seveda mu odpustim in ga sprejmem nazaj.. Prepustila sem se njegovi nežnosti in sladkim poljubom.. nato pa izvem.. da je imel nekaj dni za tistim novo dekle oz. kar 2.. bila je nekakšna zabava. Povedal je moji najboljši prijateljici.. vendar jo je prosil da mi naj NE POVE! ( ne vem zakaj mi nebi smela povedat, itak je zlomil moje srce..)
Končalo se je vse... postala sem **** in prasica, dejal je da sem ga jas razočarala ter da sem se "****" z njim.
Ni komuniciral z mano...
Zaradi njega so se moji pogledi na ljubezen povsem spremenili. Sedaj nisem več za resne zveze.. bzv saj imam komaj 15 let. Vendar vseeno. življenje se mi je spremenilo. Posledice trpijo tudi drugi, fant, ki mi je všeč je zelo prijazen vendar se ne morem zresniti, ne verjamem mu v strahu da me bo prizadel...

No pred nekaj dnevi sva se z tistim fantom videla.. po dolgem času. Prišel me je pozdravit in sem bila precej šokirana ker me je nagovoril. Vendar me ni prešnilo.
Ta fant in tisti kateri mi je všeč sta velika prijatelja.
Hladnokrvno sem odšla.. Vendar.. nevem kaj se je zgodilo.. fant ki mi je všeč zadnje dni sploh ne komunicira z mano. Takrat na zabavi mi ni namenil niti besede, le poglede, ki še sama ne vem kakšne občutke so vpijali. Mogoče občutke žalosti? Nimam idej.. pogledal me je brez mimike na obrazu. Ni bilo veselja in sreče, ne žalosti ali jeze, ne hladnokrvnosti.. mogoče šokiranje? nimam ideje... res :S

boli me ker ne komunicirava, res mi je všeč.. mogoče je imel bivši fant kaj zdraven..??

Sad poskus se pogovort z njim, pa ga upraši kaj je narobe... če pa z njim ne gre, pa se pogovor z bivšim, lahko da je temu kej reku o teb... sam bot iskrena... pomoje bo to najlažje.... držime pesti da ti bo uspelrešt... Smile
Re: ljubeznske zgodbe </3 30.5.2010 19:26
Boris pravi:

no pač, okol en let pa pou nazai sm spoznou eno... in sewede men je bla fuul lušna, po parih dneh sm se zalubu vanjo. nism se mogu upret. in ja, počas swa začela pisat smse, pa kdai sm jo tud poklicu, pogovori so kr trajal in trajal u nedogled =P. ja, kasnej sm jo pa prašu če bi bla moja punca... ona to sprejela kr je tud ona bla vame kr doug cajta že.
ok, meu sm punco svojih sanj super =D. srečn sm biu ko radio, nism mogu verjet d je to sploh rekla. in ja, ta cajt ko sva hodila swa si zaupala marsikej, ni česar ni d si nebi zaupala. widewala swa se skor usak tedn kr swa žiwela mau dle narazn, ampak je uspevalo. srečno zalublena golobčka =P. ja, hodila swa 3-4 mesce, in pol se je pa zgodlo... mela je prometno. kr hudo je blo, ona u komi par tednou. že to je blo zame dost hudo, sam najhujši udarc je biu pa to, d je mela amnezijo (izguba spomina). ampak ne začasno, trajno. ničesar se ni spomnla, ama baš nč, nobene osebe (niti mene ='( ), ne svojih tastarih, ne svojga brata, nikogar. sej govort in use je znala, sam se ni nikogar spomnla, niti ene osebe. to me je pa s*ukalo u nulo. nism mogu verjet d se to lahko nardi. naslednih par mescu sm biu z*eban u nulo, ni mi blo do ničesar, hotu sm se sam še ubit d bi meu mir. nč nism mogu nardit, ni se me spomnla. usi spomini so se zbrisal u enem trenutku ='((. ja, pol sm biu en let sam in se me ni spomnla in ni. nč... lajf goes on... še zdej ko se nanjo spomnem me mau stisne pr srcu kko se lahko človeku u trenutku spremeni žiulenje... =(

Boris

omg... tvoja zgodba je tok žalostna... kako ti je uspelo?
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: ljubeznske zgodbe </3 30.5.2010 19:58
CalmeMassa pravi:
Boris pravi:

Boris

mislš kko mi je uspelo nazai postaut? jah, zlo težko je blo... razlagou sm ji kko swa se lepo mela, pa kua swa use skup počela, sam ni se nč spomnla... še par mescu po tej prometni sm jo uprašu če se me spomn... ''ne, nč se ne spomnem''... še zdj k mam drugo punco nemorem pozabt tistga njenga izraza pa besed k me je prvič po tistm pogledala pa rekla: ''kdo si pa ti?'' čist me je ''dol vrglo''... sploh si nism predstaulou d bo to sploh se zgodlo (d bo mela izgubo spomina). kokr sm reku, zlo težko mi je blo kr sm jo meu res rad u amen, use bi zanjo naredu... pol se je pa to zgodlo... s*ranje =(
Re: ljubeznske zgodbe </3 30.5.2010 20:25
Boris pravi:
CalmeMassa pravi:
Boris pravi:

Boris

mislš kko mi je uspelo nazai postaut? jah, zlo težko je blo... razlagou sm ji kko swa se lepo mela, pa kua swa use skup počela, sam ni se nč spomnla... še par mescu po tej prometni sm jo uprašu če se me spomn... ''ne, nč se ne spomnem''... še zdj k mam drugo punco nemorem pozabt tistga njenga izraza pa besed k me je prvič po tistm pogledala pa rekla: ''kdo si pa ti?'' čist me je ''dol vrglo''... sploh si nism predstaulou d bo to sploh se zgodlo (d bo mela izgubo spomina). kokr sm reku, zlo težko mi je blo kr sm jo meu res rad u amen, use bi zanjo naredu... pol se je pa to zgodlo... s*ranje =(

Shocked Sad mojmu frendu se je neki podobnga zgodil, pa vem kok je biu na tlh takrt... Sad res maš žalostno zgodbo in tega res nebi nobenmu prvoščla... Sad

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.