pč tip (:• LeeLaa
• Od: 6.11.2009
pč tip (:
29.5.2010 20:03
Heej.
girls please help me. (: u soboto smo šli js sestrična njen tip in njegov frend na bazen. in kr mi je biu njegou frend čedn sm svda povedla sestrični ona pa njenmu tipu in pol mi je skos govoriu naj grem k njemu js si pa nism upala. in vedn ko sm ga pogledala je gledu mene. 1× me je prou nesu na sredino bazena pa tko lepo pogledu predn me je potopiu (: a mislite da mam kej možnosti? sam problem je kr je od sestrične tipu reku da je še nor na biušo čeprau ga je prevarala pa po dveh dneh ko sta nehala je začela hodt z mlajšmu. ka nj nardim? huala že za naprej. (= • afna
• Od: 29.5.2010
Re: pč tip (:
29.5.2010 20:05
zgubit nimaš kej punca. sam previdno • LeeLaa
• Od: 6.11.2009
29.5.2010 20:34
afna pravi:zgubit nimaš kej punca. sam previdno
zgubit res niam kej. sam me pa ful skrbi ko vedn ko grem mimo njegove biuše ga omenja in se mi zdi da me dela ljubosumno. aja pa sestrična ga je prašala kaka se mu zdim in je reku da nism lih waau • Leyci113
• Od: 9.2.2010
29.5.2010 20:42
Po mojem imaš možnosti.Pa če se ti fant dopade,mu to namigni al pa povej.
ČE TI JE NEKDO RESNIČNO VŠEČ MU TO POVEJ.VČASIH IMAŠ ZATO LE ENO PRILOŽNOST Izgubit nimaš nič,kvečjemu lahko samo pridobiš Upam,da sem kaj pomagala • afna
29.5.2010 21:41
LeeLaa pravi:
afna pravi:
zgubit nimaš kej punca. sam previdno
zgubit res niam kej. sam me pa ful skrbi ko vedn ko grem mimo njegove biuše ga omenja in se mi zdi da me dela ljubosumno. aja pa sestrična ga je prašala kaka se mu zdim in je reku da nism lih waau Lej tipi so itak posebni pa nočjo usem povedt kk so shy pa use te reči ... xDD pač probi pa da vidiš kaj bo • ucauca
• Od: 16.9.2009
29.5.2010 22:16
ja ni vate no....zakva bi se frendu zlagou da mu nisi ušeč....teli fantje ful shy ya afna • afna
29.5.2010 23:15
ucauca pravi:ja ni vate no....zakva bi se frendu zlagou da mu nisi ušeč....teli fantje ful shy ya afna
ja kar sm hotla rečt je da tipi pač večkt lažejo frendom zato d nebi izpadl ''nekul'' pa nism rekla d ona NI shy sm rekla da on MOGOČE JE ... (: |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.