HELP!!! PROSM POMAGITE

OriginalFake • Od: 22.3.2010 • Prispevkov: 112
HELP!!! PROSM POMAGITE 22.5.2010 11:36
no tko je
mi smo bli nek s šolo in sva se z enmu tim ful zbližala mej masiru a to in loh bi rekl da sva in love, tle je use lepo sam problem so frendice
praujo mi da sm **** zrt tega k se uba kao delava da sva nekii pa kj bla sušolka u nega ni nč nardila nu zvezi z nemu sam tih je bla a gledala ga je ona je men rekla da ni več u nega to že ful pred taborm in zj so neki use prod men neki so zamerle. sam jest ga mam ful rada in predvidevam da on tut mene..samm zj vi men povejte kuko nj se rešm s tegaa?? prosm ful bom vesela ce mi pomagatee Crying or Very sad Crying or Very sad
Aljaa • Od: 24.6.2009 • Prispevkov: 72
Re: HELP!!! PROSM POMAGITE 22.5.2010 12:56
če je ona rekla da ni več u njega pol se jz zrad nje nebi sekirala. pa zarad frendic tut ne ker so itak vrjetno sam lubosumne. če ti je on čedn pa se ti zdi da si ti njemu pol bot z njim. pa good luck! Very Happy
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: HELP!!! PROSM POMAGITE 22.5.2010 16:56
no, kokr je Aljaa napisala, če sta si ušeč pol bodta skup, ne Very Happy. za prjatlce se pa ne sekirat k so najverjetnei sam lubosumne k maš tacga modela, pr nas u sql je velik takih k so lubosumni in pol prekinejo zvezo, ampak jst se ne sekiram zarad tega, če so lbosumni pa nej bodo, ta mala je moja pa pika Very Happy xD.

nč se sekirat za prjatlce, lubosumnost dela svoje, pol kasnej bodo popustile k bodo vidle d nemorejo nč, vidva sam uživejta kokr lahko p bo use ured Very Happy Wink.
OriginalFake • Od: 22.3.2010 • Prispevkov: 112
Re: HELP!!! PROSM POMAGITE 22.5.2010 22:41
hvala hvala res sta me spraula u dobro volo Very Happy <3<3<3

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.