DOMAČA ŽIVAL1 | 2 | >>
• FamilyGirl
• Od: 23.10.2009
DOMAČA ŽIVAL
19.2.2010 19:30
Heei!
Mene zanima, če mate duma kšno dumačo žival. Kašno, pasma, ime, karakter, kko skrbite zanjo ........ Razpište se. FamilyGirl • karavanserai2
• Od: 18.2.2010
Re: DOMAČA ŽIVAL
19.2.2010 20:44
jaz imam doma veeeliko živali ker sicer živimo v predmestju si to lahko privoščimo!
imamo 2 konja 4 mačke 4 pse 1 osla 2 deguja (čilska veverica več info. na internetu) za deguje,mačke,pse skrbimo sami, za konja pa imamo najetega skrbnika (hlapca) ki za pse in konje pokrbi sam on nam pa tudi ureja okolico upam da sem se razpisal dovolj!!!??? bye Karavanserai2 David • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
19.2.2010 21:03
jas mam tut 2 deguja ena je Lia, druga pa Oliva (: pa ena pune grize.. ×D (nea jih ločim=D ) pol mamo enga pesa (Kivi, zlati prinašalec) pa psico Šilo, bernska planšarka.. ×D pa Šila je mela zaj pred enim tednom operacijo pa nea more lavfat =S aam pol mam muceka Monota (črno beli, dolga dlaka <3 ) Pa zajklo Siri (: (pa tut skozi grize ×D) pa brat ma kačo serafino, pa kobilo lafayet smo dali k babici zaj ker ma ona več cajta za njo... (: drugače bom še verjetno plesoče miške dobla ker so mi pune dore (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Enna*
• Od: 29.10.2009
19.2.2010 21:12
Jz mam pa enga mačka - Taček je... Pa psičko Dino... Ona je pa mešanka med maltežanom, pekinezerjom pa med terierjom... Bul mala je, sam je pa cute:D_________________ No music...No Łife • Bella
• Od: 23.4.2009
19.2.2010 21:34
mam psa. labradrca. ime : Tayson.
vlki in črne barve. pa mam tut mačko Kitty. zlato bela. dolga dlaka. na njej je posebn rep kr ma ful košatega ko ena veverica. • FamilyGirl
19.2.2010 21:37
karavanserai2 pravi:jaz imam doma veeeliko živali ker sicer živimo v predmestju si to lahko privoščimo!
imamo 2 konja 4 mačke 4 pse 1 osla 2 deguja (čilska veverica več info. na internetu) za deguje,mačke,pse skrbimo sami, za konja pa imamo najetega skrbnika (hlapca) ki za pse in konje pokrbi sam on nam pa tudi ureja okolico upam da sem se razpisal dovolj!!!??? bye Karavanserai2 David KAJ??? 2 konja mate? ZAKON! Jest sm čisti norc na konje • FamilyGirl
19.2.2010 21:39
Bella pravi:mam psa. labradrca. ime : Tayson.
vlki in črne barve. pa mam tut mačko Kitty. zlato bela. dolga dlaka. na njej je posebn rep kr ma ful košatega ko ena veverica. Samo zanima me: kako se pa muca pa kuža razumeta? Sta ok., al se kej preperata? • Bella
• Od: 23.4.2009
19.2.2010 21:52
FamilyGirl pravi:
Bella pravi:
mam psa. labradrca. ime : Tayson.
vlki in črne barve. pa mam tut mačko Kitty. zlato bela. dolga dlaka. na njej je posebn rep kr ma ful košatega ko ena veverica. Samo zanima me: kako se pa muca pa kuža razumeta? Sta ok., al se kej preperata? na začetku sta bla ljubosumna drug na drugega.. sam sčasoma sta se navadla. in zdaj sta čist okeej..celo spita skupaj. • Munda
• Od: 30.5.2009
20.2.2010 2:25
mamo psico joy-nemška ovčarka pa črnega mačka frenklina.
kaki krat se zastopita samo to je redkost maček je ljubosumen na psico pa skos mjauka pa izziva, psica pa je ful jubosumna na mačka pa ga skos s tacami tlači pa to ... preden smo se preslil smo mel še zajčka 7 let,sam pol je od starosti umru :/ _________________ \m/ • kLoown
• Od: 9.3.2009
20.2.2010 9:41
jst mam pa 2 papagaja. nimfi. ime jima je pa koki in marlii.
potem imam še psa, pasme koker španjel. in 2 podganci Kiaro in Rino. • 005
• Od: 17.5.2009
20.2.2010 14:31
1. psica Tara...mešanka med nemškim ovčarjem in nekim večjim psom.
2. dve skobčevki...zelena Čarli, modra Ančka 3. poleti dobim čivavo..psička bo...imena še nwm. =/ 4. beli zajčki..brez imen..jih je kakih 7-10.. nwm točno...po novem dedi skrbi za njih. =D 5. pajki v sobi za omaro.xD <3 <3 <3 <3 • FamilyGirl
20.2.2010 14:50
Vidm da mate usi nekam ugromn živali. Zdei jest žvim u takm svetu, da še pumislt ne smem, da bi mela poleg psičke Rine (zlata prinašalka), k jo mam pr očiju še kei. Bi mela tut muco, pa ne. Bi mela KONJA, jasno, ker je to moja najlubša žival. Bi mela ribice, ptičke, kače ... (U preteklosti sm mela sicr eno plesočo miško pa dva puščauska skakača. Kko pa vm to starši use pustijo? A majo kei proti? A so vm dal kšn pugoj al pa ste mogl vi kej narest u zameno? A ste si jo mogl sami kupt? Kko to gre pr vs?
BaBay FamilyGirl • nejchula
• Od: 30.6.2009
20.2.2010 15:06
no jst mam pa psa, maltežana po imenu bigi (kao velik no pol mam črno-belo mačko po imenu cufi..ime ma zto taku k se ji doskrat scufaoz. meša in kr nori bo bajti pa use scufa =) pol mam pa še zlato ribco po imenu fishie..al kukr kol se napiše ;D ena mi je pa pret kratkim umrla pol mamo pa še dve želvici..ena je franček ena pa frančiška xD ste ful lene pa bojče..u akvariju mate en otočk in skos tam počivate..k pa kdo pride se pa skrijete pol mamo pa še ful paličnjakou..to je taka rjava podolgovata živau to je pa mami dobila od ene sodelauke..in jih je fuuul pol mam pa jst še pr bratrancu zajčke..kr sm na eni veselici zadela brejo zajklo in je mela ful mladičev mačka pa pes..nazačetku sta bla ful lubosumna drug na druzga..zdej sepa skos preganjata po bajti in je ful smešno k tečeta gor pa dol pa enkrat en nekoga lovi drugičpa obratno =) glih zdej se neki pregajnata drgačpa k si uprašala kuk smo jih dobil psa je kr sestra domou prpelala..noben ni nč vedu..najprej so bli ful jezni..apmapk še isti dan so se sami z njim igral pa ga majo ful radi za mačko je pa sestra dobila za b.day in tut niso mogli nč rečt kr nej bi se darilo sprejelo in ne nazaj vrnilo alneki za ribo se pa sploh ne spomnm večk jo mamo že fuuul časa in nwem želvice smo kupil..toni blo problem zajčke sm pa že povedala da smo zadel brejo zajklo na veselici in je mela ful mladičev drgačje pa una zjklaže umrla no to bo to • FamilyGirl
20.2.2010 15:24
nejchula pravi:no jst mam pa psa, maltežana po imenu bigi (kao velik
no pol mam črno-belo mačko po imenu cufi..ime ma zto taku k se ji doskrat scufaoz. meša in kr nori bo bajti pa use scufa =) pol mam pa še zlato ribco po imenu fishie..al kukr kol se napiše ;D ena mi je pa pret kratkim umrla pol mamo pa še dve želvici..ena je franček ena pa frančiška xD ste ful lene pa bojče..u akvariju mate en otočk in skos tam počivate..k pa kdo pride se pa skrijete pol mamo pa še ful paličnjakou..to je taka rjava podolgovata živau to je pa mami dobila od ene sodelauke..in jih je fuuul pol mam pa jst še pr bratrancu zajčke..kr sm na eni veselici zadela brejo zajklo in je mela ful mladičev mačka pa pes..nazačetku sta bla ful lubosumna drug na druzga..zdej sepa skos preganjata po bajti in je ful smešno k tečeta gor pa dol pa enkrat en nekoga lovi drugičpa obratno =) glih zdej se neki pregajnata drgačpa k si uprašala kuk smo jih dobil psa je kr sestra domou prpelala..noben ni nč vedu..najprej so bli ful jezni..apmapk še isti dan so se sami z njim igral pa ga majo ful radi za mačko je pa sestra dobila za b.day in tut niso mogli nč rečt kr nej bi se darilo sprejelo in ne nazaj vrnilo alneki za ribo se pa sploh ne spomnm večk jo mamo že fuuul časa in nwem želvice smo kupil..toni blo problem zajčke sm pa že povedala da smo zadel brejo zajklo na veselici in je mela ful mladičev drgačje pa una zjklaže umrla no to bo to Hvala, da si se tok razpisala. Prou zanimiu mi je blo brat. "Oh, a je že konc?" sm se prašala k sm pršla du konca. Tenks res • nejchula
• Od: 30.6.2009
20.2.2010 16:39
FamilyGirl pravi:
nejchula pravi:
no jst mam pa psa, maltežana po imenu bigi (kao velik
no pol mam črno-belo mačko po imenu cufi..ime ma zto taku k se ji doskrat scufaoz. meša in kr nori bo bajti pa use scufa =) pol mam pa še zlato ribco po imenu fishie..al kukr kol se napiše ;D ena mi je pa pret kratkim umrla pol mamo pa še dve želvici..ena je franček ena pa frančiška xD ste ful lene pa bojče..u akvariju mate en otočk in skos tam počivate..k pa kdo pride se pa skrijete pol mamo pa še ful paličnjakou..to je taka rjava podolgovata živau to je pa mami dobila od ene sodelauke..in jih je fuuul pol mam pa jst še pr bratrancu zajčke..kr sm na eni veselici zadela brejo zajklo in je mela ful mladičev mačka pa pes..nazačetku sta bla ful lubosumna drug na druzga..zdej sepa skos preganjata po bajti in je ful smešno k tečeta gor pa dol pa enkrat en nekoga lovi drugičpa obratno =) glih zdej se neki pregajnata drgačpa k si uprašala kuk smo jih dobil psa je kr sestra domou prpelala..noben ni nč vedu..najprej so bli ful jezni..apmapk še isti dan so se sami z njim igral pa ga majo ful radi za mačko je pa sestra dobila za b.day in tut niso mogli nč rečt kr nej bi se darilo sprejelo in ne nazaj vrnilo alneki za ribo se pa sploh ne spomnm večk jo mamo že fuuul časa in nwem želvice smo kupil..toni blo problem zajčke sm pa že povedala da smo zadel brejo zajklo na veselici in je mela ful mladičev drgačje pa una zjklaže umrla no to bo to Hvala, da si se tok razpisala. Prou zanimiu mi je blo brat. "Oh, a je že konc?" sm se prašala k sm pršla du konca. Tenks res jst sm kr pisala pa pisala..tut jst nism mogla vrjet da sm že do konca pršla pa k sm pol objaula je blo ful napisanu pa sm kr unu pogledala..''kaaaj a tok sm napisala nizakej drgač • nelly13
• Od: 8.4.2009
20.2.2010 21:39
Js mam kužita(k je nemški buldog al neki podobnga sam ni gubast:D ),k mu je ime Luc.Uglaunm poje use kr mu pride pred gobčk pa nonstop laufa okol. K grmo na morje al pa km za doug ga ma cela suseska dost kr skos tul, pa še usi vjo gdaii pridemo dumou kr zčne ful lajat pa cvilt k je tok vseu Pa mam dva mucka..en je Miki k je bl take zloo svtlo rjave barve,drug je pa Muri pa je črno-bel.Muri je zadne cajte zlo naudušn nad louljenjem miši pa tega No pol mam pa še papigo z imenom Jaka,k je plave barve in č ga dam vn iz kletke gre na prst Ampk use moje živauce mam fuuuuul rada <3 xD • PinkStar
• Od: 30.12.2009
22.2.2010 19:18
ja jst mam pa enga psa k mu je ime Rex pa je mešanc med ne vem čem hahaaa pol mam pa še 2 mačka-en je Miki pa je sive barve, drug je pa Čili pa je bel in črn... • manDariina
• Od: 16.12.2009
• Kraj: somwhere.over.the.rainbow(:
22.2.2010 19:31
am..
jst mam pa psičko k ji je ime Ulla.*pasme je pa ..entlebuški planšarski pes xD to je najbl hiperaktivna zival k jo poznam ;D pooj..seka ma želvo z imenom Fraanček(: • SomeOne97
• Od: 1.7.2009
22.2.2010 20:49
mi mamo doma 2 psički ena je Rina♥ je Bernski planšar druga je kora♥ in je mešanček na morju smo jo našli pa odpelali domu ker jo je nešče zavrgea
3 muceke 1Miki♥ je najlepši take sive barve pravi maneken 2 je sara♥ pametna muca 3 je oliver♥ totega smo tudi našli na morju nejrejše se carta mamo še koze nevem točno kejko jih je samo so zmešane nasledni mesec pa še dobim činčilo♥ • rossi1000
• Od: 12.5.2010
entlebuški planšarski pes
12.5.2010 17:52
manDariina pravi:am..
jst mam pa psičko k ji je ime Ulla.*pasme je pa ..entlebuški planšarski pes xD to je najbl hiperaktivna zival k jo poznam ;D pooj..seka ma želvo z imenom Fraanček(: Ja živjo, tebe bi pa res rad spoznal. Sam imam psa entlebuškega planšarja. Imam tudi internetno stran narejeno zanj. Vsak si lahko pogleda na: [link] lp • Coreliee
• Od: 24.10.2009
12.5.2010 19:12
Jaz imam kužka pasme Cavalier King Charles Spaniel (ali na kratko kar Kavalir), ki mu je ime Chilly. Njegovo rodovniško ime je Xotic Xception Perle du Sahel in prihaja iz Prage (psarna Perle du Sahel). Je ruby barve (rdečkasto rjave) in ima na prsih in po glavi belo liso. Za kavalirja je precej drobčkan, saj tehta le 5,4 kg in meri komaj 28,5 cm plečne višine. Zelo rad se igra z žogicami in teče naokoli. Hodila sva v malo pasjo šolo, zdaj pa obiskujeva tečaj agility-a (pasji šport, pri katerem psi tečejo čez ovire, vodnik pa jih vodi) in junior handlinga (tekmuje se na pasjih razstavah). Zna tudi nekaj trikcev (zlaganje posodic, tačko, daj 5, zavrti se, preval, "touch", pokaži, glej me, prostor, sedi, slalom, hop (skoči čez roi sklenjeni v krog/obroč...).
Pes prinaša ogromno veselja, a tudi obveznosti in odgovornosti. Sprehodi so neizbežni, pa četudi iz neba padajo ledene prekle. Jaz peljem Chilly-a na spehod 3x do 4x dnevno. Hranim ga z briketi Royal Canin. Seveda dobi tudi posladke, ampak ne preveč No, poleg kužka imam tudi 2 muca, ki pa sta bolj divja in se ne pustita crkljati Imam pa tudi 3 akvarije z prostornino 30l, 70l, in 54l. V dveh so trenutno endlerjevi gupiji (ki se mi kar naprej množijo, tako, da sploh ne vem več koliko jih je), v enem pa imam 5 platijev. To je zaenkrat vse Imela sem tudi hrčico, ki pa je žal poginila. Nameravam imeti tudi podganco. • Boris
• Od: 17.4.2010
12.5.2010 20:08
jst mam p psa, mešanca med pekinezerjem pa še ena pasma, newe noben k sm biu 2 leti star k sm ga dubu, zdei je žwau stara že 12 let xD, pa je fit ko raketa. laja po ceu dan, k živimo zlo bliz železnice pa k gre tovorni vlak mim jst sam trepetam d se bo strgou p zletu pod tračnce xDDD. pač mau je trčen na wlake, je*iga bi pa z weselem meu še kašno podganco al pa miš , sam tastari ne dovoljo • Enna*
• Od: 29.10.2009
12.5.2010 21:03
Js mam pa pisčko , mešanka med lovskim terierjom, maltežanom pa pekinezerjom (vem 3 pasme je:D). Mala, črna pa fuuul lušna:D)_________________ No music...No Łife • karmiee
• Od: 17.12.2009
13.5.2010 12:10
ja mi mamo pa kmetijo.. krave, 2 peseka, mačke, konje. . .podgane, pajke (suha južna) XD pTo.. če koga znima se lahk jau, pa ga prklenem u štalo ;D heec ;P p sj uete |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.