MOZOLJI help..!!!!• MAN
• Od: 17.1.2010
MOZOLJI help..!!!!
4.2.2010 20:49
že naslov vam vse pove.....kako naj se jih znebim po hitrem postopku.....z domačimi recepti...? pa naroćen sem pr dermatologu sploh bo kaj pomagal? please help me...!?
• ...<3
• Od: 4.1.2010
Re: MOZOLJI help..!!!!
4.2.2010 22:06
jz maam probleme z mozolji. bla sm že pri kozmetičarki, je mal nucal sam ne velik, potem uporablala sm že od neke francoske firme za čistit mal pomagal sam ne dost, eucerin, pa vichy skor nč mi ni pomagal, pol sm probala še z domačimi zdravili pa ni nč pomagal, pol sm šla pa k osebni zdravnici pa mi je predbisala velik nekih krem itd. pa ni skor nič nucal. pol sm šla pa k dermatologinji in je rekla, da to zdravijo z antibijotiki pa še enimi močnimi zdravili. moja mami je ful proti temu sam je pa približno 90% izboljšanje. in men je dermatologinja rekla da če maš tist res probleme z mozolji že dalj časa ( ne tist k ene babe govorijo d majo fuuul akn k majo sam en mozolček ) lahka trajajo tut do 40-ega leta -.-" in jz sm ubupala sploh nwm ka nej naredim z mozolji =S
• MAN
• Od: 17.1.2010
5.2.2010 7:33
...<3 pravi:jz maam probleme z mozolji. bla sm že pri kozmetičarki, je mal nucal sam ne velik, potem uporablala sm že od neke francoske firme za čistit mal pomagal sam ne dost, eucerin, pa vichy skor nč mi ni pomagal, pol sm probala še z domačimi zdravili pa ni nč pomagal, pol sm šla pa k osebni zdravnici pa mi je predbisala velik nekih krem itd. pa ni skor nič nucal. pol sm šla pa k dermatologinji in je rekla, da to zdravijo z antibijotiki pa še enimi močnimi zdravili. moja mami je ful proti temu sam je pa približno 90% izboljšanje. in men je dermatologinja rekla da če maš tist res probleme z mozolji že dalj časa ( ne tist k ene babe govorijo d majo fuuul akn k majo sam en mozolček ) lahka trajajo tut do 40-ega leta -.-" in jz sm ubupala sploh nwm ka nej naredim z mozolji =S
no sva že 2......heh • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
5.2.2010 10:18
kaj ti še sam nea veš da si že eno isto temo odprl? kaj ti te še ena pomaga burek_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • nikecc
• Od: 27.5.2010
28.5.2010 8:03
ja jst za mazole uporablam nive visage(pure efect) pa mi kar pomaga č to dl uporablam
k majo tut un "svinčnik" da se ti mazoli posošijo tist mi pa res ne pomagaa moja mami prav da si umivaš obrz pa jih boš takoj pol mn meu (sam jst v to nč nevrjamm) |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.