NPZ-ji

1 | 2 | >>
ImTheOne • Od: 3.4.2010 • Prispevkov: 56
NPZ-ji 2.5.2010 16:45
Heii mene pa zanimaa za tiste k ste že meŁ npz-je a ste se keii ućil pa kaii ste dubil za 3 predmeet....mislm mi smo dubiil zgodovino :/ Pa mi je brez veze da se učim če se nikamor ne upuštevaa ... zdeii me pa zanima vaše mnenje pa če je sŁučajno kdo dubiuu zgodloo da pove približn kaii je blo notr..**
Coreliee • Od: 24.10.2009 • Prispevkov: 104
Re: NPZ-ji 2.5.2010 19:10
Mi mamo tut zgodovino Confused Drgač pa ej... a če se to nč ne upošteva (če nimaš omejitve), a pol lohkka pišš tut nevem 5% al morš nujno usaj pozitivno? Ker men se je nekak bv učit, če se mi res nč ne upošteva, ne bi pa rada mela nezaključene osnovke Rolling Eyes . Pa primere npzjou iz lanskih let maš tuki: [link]
l1995n123 • Od: 10.1.2010 • Prispevkov: 15
Re: NPZ-ji 3.5.2010 0:11
oki ja mi smo dobl likco.
ni se treba učit če veš da si sprejet. u pravilniku piše da ne sme uplivat na uceno u šoli tko d js se ne sekiram in se ne bom posebj prpraulala ne za likco ne za mato in ne za slovo.
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: NPZ-ji 3.5.2010 6:15
mi smo dobl pa tehniko xDD. ja, učiu se nebom kei preweč, mau se p bom če bo kei tesno pr upisih na sredno. ne upliva pa na zaklučno oceno al kakorkoli na učenca u oš =), tko da... po eni strani bmk xD.
Leyci113 • Od: 9.2.2010 • Prispevkov: 39
Re: NPZ-ji 3.5.2010 15:28
Srečkoti....Nam je učitlca za ZGO rekla,da ker bo najmanj pisal,mu bo cvek dala v redovalnico(seveda,če nebo pozitivno pisal-prokleta baba **** Evil or Very Mad )
Mi smo tud dobl zgodovino-brezveze Rolling Eyes
Pa se ne mislim učit,ker itaq je večina besedil(razumet jih je sam treba)
Tko da....VSO SREČO JU3,V SREDO IN V PONEDELJEK Smile
limonica1995 • Od: 12.2.2010 • Prispevkov: 89
Re: NPZ-ji 3.5.2010 15:36
mi smo tud dobli zgodovino men je čist bed boljš bi blo če bi dobl kemijo ampak nam je rekla tršica za zgodovino da tisti ko bojo nejbojše pisali in tisti ki bodo nejslabše pisali dobijo oceno pri matematiki pa če bomo dobro pisali bo nam vpisala oceno
hellyxD • Od: 3.5.2010 • Prispevkov: 3
Re: NPZ-ji 3.5.2010 16:21
jojj..mi mamo pa kemijo..sao ja itaq da je bolš kemija ko pa zgodovina ker kemijo morš razumet...zgodovino se morš pa piflat..kar pa se men res nea daa..xD**
aja..pa vso srečo na nacionalcih a ne. Smile drgač pa se itaq nikamor nea štejejo.. Very Happy Very Happy na srečo.xD**
Re: NPZ-ji 3.5.2010 16:38
Mislm jst full upam da se nikamor ne upoštevajo..seii slovo pa mato bom še nekak pisala normalno sam zgodovino pa nvm kko bom...no pa veŁiik srečee.. Smile
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: NPZ-ji 3.5.2010 16:52
Leyci113 pravi:
Srečkoti....Nam je učitlca za ZGO rekla,da ker bo najmanj pisal,mu bo cvek dala v redovalnico(seveda,če nebo pozitivno pisal-prokleta baba **** Evil or Very Mad )
Mi smo tud dobl zgodovino-brezveze Rolling Eyes
Pa se ne mislim učit,ker itaq je večina besedil(razumet jih je sam treba)
Tko da....VSO SREČO JU3,V SREDO IN V PONEDELJEK Smile

am ne sme vam tega naret.(: povejte ji da tak piše v pravilniku. nam je mislila to za matematiko naret pa smo ji povedali pa itaq nič ne more.;D
Re: NPZ-ji 3.5.2010 16:55
no mi pa mamo likovno. jas sem bla za likovno in kemijo.xD ker je še od teh 4 najbolša. lahko se ti šteje za vpise.. pa pač nam vedno v šoli govorijo da kak bo grdo videt ko bodo oni meli tam naša spričevala pa če bo ful nekaj malo nas bodo meli za take luzerje pa lenobe ker se nam neda pa nas kao potem vzemejo za neresne pa take nam govorijo.. samo pač jih itaq noben nea posluša ne.. tak da ni panike.xD
anjja • Od: 11.1.2009 • Prispevkov: 168
Re: NPZ-ji 3.5.2010 16:55
mi mamo tudi likovno Smile

In smo sklenli, da se nebomo nič učili Smile
Re: NPZ-ji 3.5.2010 16:59
anjja pravi:

hah.pa saj likovna ni težka.. mi smo pri pouku 2 npz.ja šli skozi.. pač z učitlom ne.. in je meni čist izi no.(:
Re: NPZ-ji 3.5.2010 17:26
Insane pravi:
anjja pravi:

hah.pa saj likovna ni težka.. mi smo pri pouku 2 npz.ja šli skozi.. pač z učitlom ne.. in je meni čist izi no.(:

Sei ni težka Very Happy sam nasploh se nebomo nič učili Smile

Likovno smo mi poskusne npzje malo pisali Very Happy pa sem pisala 91% Very Happy
Re: NPZ-ji 3.5.2010 19:30
anjja pravi:
Insane pravi:
anjja pravi:

Likovno smo mi poskusne npzje malo pisali Very Happy pa sem pisala 91% Very Happy

A vi se pr likovni spŁoh keii ućitee k mi se nč...nimamo nobenih učbenikov in nč in nikol se nismo nč učil sam risal in isto je blo pr tehniki zato sm pa upalaa da teh dveh ne bomo dubil...jst sm hotlaa drgač kemijo pol smo pa dobil zgodovino..kr nekii :/
Re: NPZ-ji 3.5.2010 21:25
ImTheOne pravi:
anjja pravi:
Insane pravi:
anjja pravi:

A vi se pr likovni spŁoh keii ućitee k mi se nč...nimamo nobenih učbenikov in nč in nikol se nismo nč učil sam risal in isto je blo pr tehniki zato sm pa upalaa da teh dveh ne bomo dubil...jst sm hotlaa drgač kemijo pol smo pa dobil zgodovino..kr nekii :/

Ne nič nismo jemal snovi, 9 klas smo.. pa smo dans še učitla spraševal kire so primarne pa sekundarne barve, k baje barvice rabimo zraun. P itak pišemo u sredo.

Sam jutr mat me je scary pa še nič se nism učila :S in se tud ne mislim
Re: NPZ-ji 3.5.2010 21:32
anjja pravi:
ImTheOne pravi:
anjja pravi:
Insane pravi:
anjja pravi:

Ne nič nismo jemal snovi, 9 klas smo.. pa smo dans še učitla spraševal kire so primarne pa sekundarne barve, k baje barvice rabimo zraun. P itak pišemo u sredo.

Sam jutr mat me je scary pa še nič se nism učila :S in se tud ne mislim

Mene pa matematike ni tok...mene je bl zgodovinee :/ K pa res nč ne znam hh Smile
Re: NPZ-ji 4.5.2010 13:50
Heii kako vm je šŁa matematika dons...men tko tko no...ni bŁo full slabo pa tud dobr ne....aiiaa mene zanima a te rezultate lahko vidmo samo mi al tud učitli pa kdaii bomo zvedl rezultate..??
Re: NPZ-ji 4.5.2010 15:05
Men je šlo bl tko. Pomoje sm se use ful zmotla, ker so mi kr zaštekal možgani pol sm pa kr neki delala. Drgač se pa te rezultati pol vpišejo u spričevalo, tkoda bojo vidl učitli na tej šoli in še drug let na drugi ti lohka vidjo. Tkoda dost bedno, če zanč pišš, ane Laughing
Mene je jutr zgodovine strah, čeprou uni eksterci iz prejšnih let so bli u izi. Upam da bojo tut jutr.
Re: NPZ-ji 4.5.2010 15:19
Coreliee pravi:
Men je šlo bl tko. Pomoje sm se use ful zmotla, ker so mi kr zaštekal možgani pol sm pa kr neki delala. Drgač se pa te rezultati pol vpišejo u spričevalo, tkoda bojo vidl učitli na tej šoli in še drug let na drugi ti lohka vidjo. Tkoda dost bedno, če zanč pišš, ane Laughing
Mene je jutr zgodovine strah, čeprou uni eksterci iz prejšnih let so bli u izi. Upam da bojo tut jutr.

Jooj no...jst sm bla na začetku tko čist mirnaa pol p k ene naloge nism znala rešt sm tm full časa porablaa in tko pol oni nm rečejo še 21 min. jst pa morm še 4 strani rešt :/

Kok si ti dubiŁa rezultat pr unmu vesolju pa pr unmu telefonu al kaii je blo..??
Re: NPZ-ji 4.5.2010 15:24
Ej ne spomnem se. Vem da sm uno vesolje rešla sam a primer, ker se mi b-ja ni dal računat, pr telefonu sm pa kr neki ugibala. Mensezdi da sm napisala ponudnik B.
Re: NPZ-ji 4.5.2010 15:30
Coreliee pravi:
Ej ne spomnem se. Vem da sm uno vesolje rešla sam a primer, ker se mi b-ja ni dal računat, pr telefonu sm pa kr neki ugibala. Mensezdi da sm napisala ponudnik B.

Aiaa...k jst sm mela to use narobe pomojee..hh** A mogoče veš kok točk sta mele te 2 nalogee..??
Re: NPZ-ji 4.5.2010 17:49
eh matematika mi je bla izi. samo malo premalo cajta je blo no.. pa sem zadnjih 15 minut pisala ko nora.xD jutri še likovna.Very Happy meni je tak fajn da danes pa jutri ne smejo spraševat pri drugih predmetih.Very Happy
Re: NPZ-ji 4.5.2010 17:51
Insane pravi:
eh matematika mi je bla izi. samo malo premalo cajta je blo no.. pa sem zadnjih 15 minut pisala ko nora.xD jutri še likovna.Very Happy meni je tak fajn da danes pa jutri ne smejo spraševat pri drugih predmetih.Very Happy

Ja seii premal časa je blo in pol sm bla tok žiučnaa da sm use na hitr delala...pomoje sm tok napak nardilaa...joj :/ K če bi mela mal več časa bi 100 % full bolš pisalaa
Re: NPZ-ji 4.5.2010 18:23
ImTheOne pravi:
Insane pravi:

Ja seii premal časa je blo in pol sm bla tok žiučnaa da sm use na hitr delala...pomoje sm tok napak nardilaa...joj :/ K če bi mela mal več časa bi 100 % full bolš pisalaa

eh ne sekiraj se... kaj rabiš točke za vpise?
Re: NPZ-ji 4.5.2010 18:24
Insane pravi:
ImTheOne pravi:
Insane pravi:

eh ne sekiraj se... kaj rabiš točke za vpise?

Ja nvm no...grem na PoŁjanee pa jih je sam 10 preveč sam useen...do zdeii sm zgubla 4 točke u 7. pa 8. razreduu...mislm jst upaam da pridm gor brez kšnih komplikacij..Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.