VALETA ZA LETNIKE 951 | 2 | 3 | >>• kokos
• Od: 14.9.2009
VALETA ZA LETNIKE 95
27.9.2009 17:28
Ej....jz mam letos valeto in bi rada mau nasvetov...kaj boste oblekli kje ste kupili ali boste..kakšne frizure boste imeli.že imate soplesalca.kaj glede nakita in ličil. kako se naličiti....in tako dalje....lahko pa tudi kaj vprašate ubistvu imam največji problem zaradi las...imam sicer frufru...iz tega pa glih nemorš nares frizure HVALA VSEM ZA NASVETE • Annnnnnc
• Od: 18.7.2009
Re: VALETA ZA LETNIKE 95
27.9.2009 21:07
vaałeeta.šiit kok bo to hiitr.drgaać pa pojma niaaam ka bom meela obleećeno.za obleeko bom mnda pou sloveenije preiskaala.xD.ĆE jo bom naašla.drgaać meeela bi pa neeeki takeega:
[link] [link] [link] ne preuč dougo ne preuć kraatko oz slutty.(: friizuuro pa nwm.nć keej zakompliciranega. pa nakiita ne preeuć.ćeeule pa z visooko peeto. [link] [link] [link] seej neo taak visooka peta.pa tut Miu Miu ne boojo.:Dsaam mam fetiš na ćeule z visooko peeto.xDin ko bom veelka bom meela eno ceelo steeno s policaami za ćeeule.haha. drgaač pa nwm sej k booš kupovaala obleeko ti bojo še prodajalke svetovale ka ti pristaaja p to.:Djs sam veem d si moorm uzeet u nakupovaanje enga zlo potpežliuuga k me bo prenašau skos pa vozu iz trgovine u trgovino.(: • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
27.9.2009 21:37
Uh ja, jas sem tui čisto nora na petke. <3
Toti meni zmagajo:
Drugače sem pa jas ko sem prišla pač na valeto mela tote:
+eno tako temno belo oblekco pa tako temno modro gor.. nevem kaj je tisto, pač tak gor se dapa ful lepo prie.. pa pač za vratom se je skup zaprlo pa na obleko pripopnlo.. ne znam razložit.. Pol ko smo pa ven šli, sem si pa dalo toto modro dol, da sem mela samo belo oblekco(pač ni čisto bela, taka bol druga) pa ene druge petke gor ko niso tak visoke.. pač malo manj, pa vijolčne, pa vijolčn pas čez oblekcoo.. tak da sem bla bol sproščena, pa pač da pala nisem (: Drugače pa ja, ful so mi oni šuhi všeč. Jas bi jih mela Glede frizure ti pa jas priporočam da greš kr k frizerki, pa si tam eno sliko izbereš pa ti pač tisto naredi.. V cityju majo prav revijo pač za valeto.. jas sem mela tak gor pač pa fru fru na straan.. _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Annnnnnc
27.9.2009 22:41
PorceLan pravi:Uh ja, jas sem tui čisto nora na petke. <3
Toti meni zmagajo:
+eno tako temno belo oblekco pa tako temno modro gor.. nevem kaj je tisto, pač tak gor se dapa ful lepo prie.. pa pač za vratom se je skup zaprlo pa na obleko pripopnlo.. ne znam razložit.. Pol ko smo pa ven šli, sem si pa dalo toto modro dol, da sem mela samo belo oblekco(pač ni čisto bela, taka bol druga) pa ene druge petke gor ko niso tak visoke.. pač malo manj, pa vijolčne, pa vijolčn pas čez oblekcoo.. tak da sem bla bol sproščena, pa pač da pala nisem (: Drugače pa ja, ful so mi oni šuhi všeč. Jas bi jih mela Glede frizure ti pa jas priporočam da greš kr k frizerki, pa si tam eno sliko izbereš pa ti pač tisto naredi.. V cityju majo prav revijo pač za valeto.. jas sem mela tak gor pač pa fru fru na straan.. nooore peeetkee.<33 kuk cm je tta peeta k si jiih meela? pa a je teešk hodiit pa plesaat u njih? • PorceLan
28.9.2009 13:23
1o-11 cm je Ja no mislim jas sem navajena, tak da meni ni blo težko.. Za tebe pa nevem (: Če jih še nisi mela, pol ti jas skoraj nea priporočam, da se neoš premikala tak kot neki mujo (: Če paže maš "izkušnje" pa da si že kake pol dneva z njimi preživela, pol pa kr _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Annnnnnc
28.9.2009 14:10
ne seej sm navajeena.• PorceLan
28.9.2009 14:33
Ja težje je že, pač ni isto če maš petke al all starke ne (: Saj sama veš (:
Te pa tak če si navajena. fajn =P Hf. _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
28.9.2009 20:01
najbolš kr poročno obleko_________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • Bejbi12
• Od: 29.9.2009
/
29.9.2009 16:30
Js plešm z enim od fantou u 9. pa sm 8. razred. Nwm no. Pč pejt mal po trgovinah pogledat, kera obleka ti je wšeč pol pa še čevlje za zravn zber pa nakit. Glede frizure je pa men moj soplesauc reku, da mu je wsen, k sm itak zmeri lepa. Še sploh če plešeš s tipom, k ti je ušeč, pol pejt k frizerki pa jo pros da ti nardi neki, kr bi ti pasalo.
• lalek
• Od: 17.10.2008
30.9.2009 15:12
jas newem če bom mela petke -.- ker je soplesalec glih malo večtji od mene.. upam da bo zrasto oblekce: [link] neke podobnega bi mela pa eno od totih treh barv [link] ta rumena je tut dora vglaunem taki model obleke bi mela ker mi take obleke pašejo sn mela za birmo tut tako da je pr joškah bla bol oprijeta pol pa je šla malo narazn <33 • anjja
• Od: 11.1.2009
30.9.2009 18:31
PorceLan pravi:Uh ja, jas sem tui čisto nora na petke. <3
Toti meni zmagajo:
+eno tako temno belo oblekco pa tako temno modro gor.. nevem kaj je tisto, pač tak gor se dapa ful lepo prie.. pa pač za vratom se je skup zaprlo pa na obleko pripopnlo.. ne znam razložit.. Pol ko smo pa ven šli, sem si pa dalo toto modro dol, da sem mela samo belo oblekco(pač ni čisto bela, taka bol druga) pa ene druge petke gor ko niso tak visoke.. pač malo manj, pa vijolčne, pa vijolčn pas čez oblekcoo.. tak da sem bla bol sproščena, pa pač da pala nisem (: Drugače pa ja, ful so mi oni šuhi všeč. Jas bi jih mela Glede frizure ti pa jas priporočam da greš kr k frizerki, pa si tam eno sliko izbereš pa ti pač tisto naredi.. V cityju majo prav revijo pač za valeto.. jas sem mela tak gor pač pa fru fru na straan.. svetoune petke in čevlji , kje si jih kupla če ni skrivnost? ;D in kolko si dala? • PorceLan
30.9.2009 18:58
V Nemčiji (: pa nevem kak se trgovini reče več ker je to pač puno trgovin.. (:
okrog 150 evrov, drugače so pa ene 250-300 evrov pa so znižani bli (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • ucauca
• Od: 16.9.2009
30.9.2009 19:26
dj ženske no zresnte se nooo.....kake petke vi sanate a?????dejte gor neki lepga
pa nobenih petk!!!! pa na frufru so tut take dobre da so ob stran dougi pa rauni uspred pa tut čist do uči ne pa čist kratko mogoče še čsit mal ečz oči xD • PorceLan
30.9.2009 19:54
daj te neko lepo sliko gor ja. to pač ni lepo neki taki gosti frufru.. pa toti drugi niti paše nea, ker pač nima takega obraza. bi ji bolj na stran pasalo, prva me pa na zajca spominja._________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • lalxx
• Od: 1.10.2009
1.10.2009 10:05
no glej glede frizurce...tut js mam frufru in sm ga mela pač tut že na valeti...in pr nas si pač nobena ni za valeto lih posebu čupce delala drugač pa če že hočeš met mal drugač pa si frufru spni nazaj ziher ti bo pasalo pa še kul zgleda... glede čeulou...če boš mela visoko peto pol usaj mej u mejah normale...tiste slike ko si jih nekateri pošilali...to je za mene pretiravanje pa še zlomila se boš ko boš hodla & niti plesat neboš mogla resno ti pravim...js sm mela balerinke s pouno peto pa blo je pete like 1 cm pa so mi ful govoril da mam hude čevle, ena sošolka je pa mela peto visoko 6 cm pa so se ji smejali....to je moj nasvet zdej pa kokr hočeš..mogoče ste tam kjer ti živiš čist drugač navajeni glede petk... • lovelygirl
• Od: 9.3.2009
1.10.2009 18:17
oila usm skupi!
jst mam tut letos valeto in sm že lan gledala glede usga in sm se udlučila da ne bom sploh preveč pretiravala pa se šminkirala pa to in bom mela isto kiklo tut za birmo k jo bomo mel tut letos sam drugo majco bom skombinerala zravn. kr se tiče kikle: nad koleni al pa do kolen - barva : bela s črnimi pikami al pa rjavo vijolična <3 potem pa majco še nwem in če kdo ve za kšno tko d je lepa pa ''uporabna'' pliss linkite al pa slikco čevli: ene luštne balerinke z 0 pete al pa mugoče gladijatorke ( ena lan jih je mela - totalno dobr <33 )- k sm že tko dost velika in ne rabm pet ma pa tut ene par slikc ud ublek tko da • lovelygirl
1.10.2009 18:17
em...ja niso se še enkrat
• lovelygirl
1.10.2009 18:18
no zgleda da se nočjo .... a mugoče kdo ve kko se jih naluži • kokos
• Od: 14.9.2009
2.10.2009 16:18
aha ..punce hvala za nasvete....drgač pa tm gor sm pozabla napisat da mam fru fru paž...zared tega je problem glede frizure:?????.....• bulimicSLUT
• Od: 11.6.2009
25.10.2009 13:17
mi loh pomagate mal pr izbiri obleke
kr js mam tut letos valeto.. pa mi niso glih ušeč one kratke oprijete fancy oblekce.. ker furam bol hippy stil..in bi rada kako bol preprosto bleko.. mam pa tko oranžne lase mal prek ramen..tko d če ma še ker kako idejo kaj z lasmi... tuhtala sm tut če bi si podalšala... • Coreliee
• Od: 24.10.2009
25.10.2009 17:16
Obleko bom mela eno črno z okraski v živo svetlo zeleni, vijolčni al pa rdeči.
Tk da mejčkn potegne na gothic style. Lase mam dost douge, pobarvala si bom na črno + spredi en pramen v barvi okraskov na obleki. Čevlji... hmm. Eni elegantni črni možno da s peto. Če bo pa obleka bl "utrgana" bom mela pa kr starke. A najde kdo kkšne slike v tem smislu? • Munda
• Od: 30.5.2009
25.10.2009 19:32
daj drugič še malo bolj razvleči kaj pišeš da ja pride u drugi časouni pas ...
za frizuro pa : obrij se na balin samo pustli si par pramenou pa jih u maurico pofarbaj _________________ \m/ • Coreliee
• Od: 24.10.2009
25.10.2009 19:41
Munda a je blo to namenjen men?
Jst sm pisala po vrsticah tkoda am ja... kaj nardi komp s tem pa nevem. P.s: Če je blo namenjen men...predlog glede frizure mi žou ni všeč Zaenkrat mi dolgi lasje kar ustrezajo, mavrične barve pa mi niti niso tako všeč. • urhvrecic
• Od: 11.5.2009
• Kraj: PREVALE
26.10.2009 21:44
js bom v najk šuhah, belih štumfah, adidas trenrka pa Yugo Bos(s) dišavi
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.