Kako pustit tipa ne da bi ga prizadela??

flor • Od: 13.12.2008 • Prispevkov: 11
Kako pustit tipa ne da bi ga prizadela?? 14.12.2008 16:20
Hei folk
mam men problemček, ta pa je da nevem kako naj pustim tipa ne da bi ga prizadela?
Imam fanta, ki me ma resss fulll rt, p vedno mi govori d bi umru zame, ampak zdj sm ugotovla d ni on tisti k sm ga iskala pač ne ljubim ga več.
Že dlj časa premišlujem kko bi ga pustla p to... in mau mi je bed k mi vedno reče d me ma rt js mu p nazaj povem (kljub temu da ga ne ljubim več).
Zto plis hlep...rada vs mam full Smile
mikana • Od: 5.10.2008 • Prispevkov: 98
Re: Kako pustit tipa ne da bi ga prizadela?? 14.12.2008 20:50
izrednu težku...
je vse odvisnu od njegovga značaja...
če čš da bi bla tku še frenda..
mu pač povej, da ti ne čutš do njega več enako kot on do tebe in da se ti zdi brez veze če sta skupej če mu ti ne moreš love vračt,
sam pot se te bo pomoje en cajt mal izogibu,
ti mu sam dej cajt da te peboli..
pa nej bo tut tebi še tku hudu...
ne mu dajt upanja da bosta še kdaj skp..
upm da sm ti vsaj malu pomagala...
če rabš še kej pa prašiRazz
flor • Od: 13.12.2008 • Prispevkov: 11
Re: Kako pustit tipa ne da bi ga prizadela?? 14.12.2008 21:37
mikana pravi:
izrednu težku...
je vse odvisnu od njegovga značaja...
če čš da bi bla tku še frenda..
mu pač povej, da ti ne čutš do njega več enako kot on do tebe in da se ti zdi brez veze če sta skupej če mu ti ne moreš love vračt,
sam pot se te bo pomoje en cajt mal izogibu,
ti mu sam dej cajt da te peboli..
pa nej bo tut tebi še tku hudu...
ne mu dajt upanja da bosta še kdaj skp..
upm da sm ti vsaj malu pomagala...
če rabš še kej pa prašiRazz

Zaenkrat hvala Very Happy ..če hočš loh pogledaš drug del moje zgodbe Embarassed (pod zanima me - kako naj vem če je tip zaljubljen vame?)p če bi tm kj loh odgovorla Embarassed
že v naprej tenks Very Happy
obcutljiva • Od: 8.1.2009 • Prispevkov: 14
Re: Kako pustit tipa ne da bi ga prizadela?? 8.1.2009 21:42
Ammm...Ja. Lj ane, jst sm mela tudd tipa k mi je skozz govoru kok me ma rd, d če ga pustim d se bo fentou, d se boo vrguu u Saavo ( tm kjer sva večuino časa preživela skup)... Ampak, Jst sm mu lepo povedala, da to pač negre več, ker ga preprosto nimam več rada, skozz mi je govoru več laži o seb kot pa resnice. npr.: To, da on kadi, sem zvedla od mojga najboljšega prjatla, ker je pa vedu, da mi kajenje Ne diši.
No uglauunm, khm, khm, ja pač...parkrat sm mu povedala, da nej s kajenjem preneha, če ma ma vsaj mal rd, ter mu postavla določene umejitve( ubistvu sm ga bla sita, in sem hotla da se vsaj mal potrud zame če me mares rd)On je itaqq govruu skoz ja, ja, ja bom nehu. sam pač ni blo nč. Tkoo d sm mu dala konc. Oky, ja Zdej neb blo men treba klele ceuga spisa napisat, sam čem pač povedat, d eni tipi prouu izsiljujejo s temu. Nekateri so taki, da če nimajo punce misljo da niso nič vredni, zato vprašjo vsako tadrugo k pride mem.Tkoo da ta: "rd te mam, Ljubm te fulll", ni nujn da je pri vsakmu tipu, resničen pa da prihaja iz srca no..nevem, Jaz od te izkušnje naprej enostavno nemorem zaupati vsaki osebi moškega spola Crying or Very sad
Giant • Od: 9.1.2009 • Prispevkov: 7
Re: Kako pustit tipa ne da bi ga prizadela?? 9.1.2009 14:24
evo pol so pa moski prasci, se same neveste kwa hocete,a tipa a punco,nezrele ste u glav,pol pa take stvari delate, ti pa ce si tipa pustila zrd cigaret pol ti pa res manka mal u glav, pol si pa najd enga tazga k bo kadiu tice pa te nau motl prklete pubertetnice, ceprov ste nekatere starejse od 20 let sam useen, NEZRELE STE!
Re: Kako pustit tipa ne da bi ga prizadela?? 9.1.2009 15:45
Giant pravi:
evo pol so pa moski prasci, se same neveste kwa hocete,a tipa a punco,nezrele ste u glav,pol pa take stvari delate, ti pa ce si tipa pustila zrd cigaret pol ti pa res manka mal u glav, pol si pa najd enga tazga k bo kadiu tice pa te nau motl prklete pubertetnice, ceprov ste nekatere starejse od 20 let sam useen, NEZRELE STE!

ne tut ženske smo lhku take če čmo bit..
a boš reku da tipi zmer vejo kaj čjo...
sploh pa povej kulku si star????
obcutljiva • Od: 8.1.2009 • Prispevkov: 14
Re: Kako pustit tipa ne da bi ga prizadela?? 9.1.2009 15:50
Ja dj, dj lej če pač enmu ni všeč d tip kadi pa mu reče d to ni všeč...: tip reče jaaa eii zate sam ZATE bom nehu kadit, k te mam res rd.ja Jbg pol-...č se neki reče nj to drži ne pa d ga je use skp sama laž. Lj sori č smo pubrtetnce sam tudd usak tmauu prof ve d al prjatlstvo al lbezn al kr kol z lažmi nauu doug šlo aj prou.
Re: Kako pustit tipa ne da bi ga prizadela?? 9.1.2009 16:27
str sm 19 in imam vec izkusenj kokr bo kdor kol u lajfu dozveu tok,ja moski vejo kaj hocejo,sam fora je da se ve punce limate na macote na kes pa na avte,zrd tega pol nasrkate k vs brcne u rit pa letite globoko pol ste pa prizadete,ke so pa guni k so delezni ljubezni,k bi s punco ravnal kot z princezo s kraljico z boginjo,povem vam iz lastnih izkusenj,in ja,ko se rece laz se misli v velikem smislu,kaj ga nis kuj pustila k si zvedla to ane,ne pa d si bla pol se znemu,rekla bi konc je,ce bi hotu se kj met zmano bi nehu kadit,pol bi nehu,ne pa d si znemu pa mu govoris to pov leta pa nakonc nc,a dj no.. usaka punca je na svoj nacin pametna,samo poglobiti se morate v vase pa bo prislo na plan,ce bote tko hinavle prek forumih bo veliko prizadetih,upostevajte custva drugih,nemors ti neki predlagat iz lastnih izkusenj ko pa neves kaksna je situacija s tem parom.... hvala lepa na odgovorih in upam da se bote kdaj spremenile in bote iskrene in odkrite. js nism nc kriv,sam povem ,vse se pred bogom placa
Re: Kako pustit tipa ne da bi ga prizadela?? 9.1.2009 18:30
Giant pravi:
str sm 19 in imam vec izkusenj kokr bo kdor kol u lajfu dozveu tok,ja moski vejo kaj hocejo,sam fora je da se ve punce limate na macote na kes pa na avte,zrd tega pol nasrkate k vs brcne u rit pa letite globoko pol ste pa prizadete,ke so pa guni k so delezni ljubezni,k bi s punco ravnal kot z princezo s kraljico z boginjo,povem vam iz lastnih izkusenj,in ja,ko se rece laz se misli v velikem smislu,kaj ga nis kuj pustila k si zvedla to ane,ne pa d si bla pol se znemu,rekla bi konc je,ce bi hotu se kj met zmano bi nehu kadit,pol bi nehu,ne pa d si znemu pa mu govoris to pov leta pa nakonc nc,a dj no.. usaka punca je na svoj nacin pametna,samo poglobiti se morate v vase pa bo prislo na plan,ce bote tko hinavle prek forumih bo veliko prizadetih,upostevajte custva drugih,nemors ti neki predlagat iz lastnih izkusenj ko pa neves kaksna je situacija s tem parom.... hvala lepa na odgovorih in upam da se bote kdaj spremenile in bote iskrene in odkrite. js nism nc kriv,sam povem ,vse se pred bogom placa

ja tu maš vse čist prou kr si zdej napisu...
tu da se tipice limajo na ''mačote'' je logičnu iz razloga pač da bodo dobile tist kr čjo...
če ti povem...sm bla tut jst tku u enga k je tak ''mačo'' sam vedi da me je minilu kr tip je totaln kreten..pa še kšnega tazga poznam...
sploh pa lej morš ločt, da ene tipice čjo tazga tipa k bo naredu vse za njih ene pa ne...
čjo mal bl da se trudjo za njih...ja mačo tipi tu delajo...
sam ne usi...
in še neki je mačo tipi so ponavadi kljubb temi da so vidt veliki...izrednu majhni in šibki, vrjtenu tut nimajo pravih frendu ampak sam ''prjatle'' tko u narekovajih...
lej da ne boš narobe razumu...nečm bit pametna, sam tko bi jst komentirala tvoj komentar..
zdej k si mal razložu zakaj se gre je dost ljžje razumt zakaj si tku reagiru...
fsm
Re: Kako pustit tipa ne da bi ga prizadela?? 9.1.2009 18:45
mikana.. gun k naleti nate .... je lahko ful srecn d ma tako pametno punco, al pa ce ze mas ksnga,res svaka cast,zavidam mu,obstajajo da,ne razumi me narobe, zakaj nebi mogla biti neka prelepa punca postena in pametna,zakaj more bit **** in da ma glavo v oblakih,samo to me zanima zakaj?ali res nemore sole narest pa dobit dober siht pa zasluzt denar in nakonc mastno sluzit,a more res preko vez use sihte iskat in se slepat okol frendov za denar in drinke in te ****,dobr nerecm js tut nism popovn in priznam to, ampak edino kar si zelim je najdt simpaticno preprosto razumno punco ki bo razumela moja dejanja,besede in predvidevala usak moj korak, za taksno punco sem pripravljen dati vse in ravnati z njo kot z boginjo ljubezni.... mogoce se bojo ostali smejali mojim komentarjem ampak taksne sem kakrsen sem.. upam da bodo nekatere punce saj od tega forume kle ki berejo ta komentar se kaj spremenile in znale presoditi ali je nekaksen maco v narekovajih ali pa ima mehko srce pod oklepom.. mikana.. hvala za razumevanje
Re: Kako pustit tipa ne da bi ga prizadela?? 9.1.2009 20:46
Giant pravi:
mikana.. gun k naleti nate .... je lahko ful srecn d ma tako pametno punco, al pa ce ze mas ksnga,res svaka cast,zavidam mu,obstajajo da,ne razumi me narobe, zakaj nebi mogla biti neka prelepa punca postena in pametna,zakaj more bit **** in da ma glavo v oblakih,samo to me zanima zakaj?ali res nemore sole narest pa dobit dober siht pa zasluzt denar in nakonc mastno sluzit,a more res preko vez use sihte iskat in se slepat okol frendov za denar in drinke in te ****,dobr nerecm js tut nism popovn in priznam to, ampak edino kar si zelim je najdt simpaticno preprosto razumno punco ki bo razumela moja dejanja,besede in predvidevala usak moj korak, za taksno punco sem pripravljen dati vse in ravnati z njo kot z boginjo ljubezni.... mogoce se bojo ostali smejali mojim komentarjem ampak taksne sem kakrsen sem.. upam da bodo nekatere punce saj od tega forume kle ki berejo ta komentar se kaj spremenile in znale presoditi ali je nekaksen maco v narekovajih ali pa ima mehko srce pod oklepom.. mikana.. hvala za razumevanje

jah veš kaj..če ti po pravici povem obstajajo take k so lušne in pametne..sam se ponavadi skrivajo pod oklepm..so premalu samozavestne..tiste k si pa drznejo in vejo da so lepe..
bodo pa tu itk izkoristle do konca...pač vej da lhku tku vse dobi...dobra rit in vlki joški (mord še blond lasi)..pa dobi vse kr če...
sam pač pr takih ne morš pomagat...
vem, poznam še enga tazga podobnega kukr si ti...srečna tista k ma tazga k si ti...
jst sicer tipa nimam..sam pač kukr sm ti prej napisala poznam enga tebi podobnega...
ztu vem kaj ti mislš sz vsm kr si povedu..
res je da ene ne bodo razumele..
sam veš sz cajtm večina ugotovi...kaj jim je ušeč in kaj ne...
tiste k pa so so blond so pač blont...
ne morš pomgt..
drgač če se čš pa še kej pogovort pa piš na ZS...Very Happy
Re: Kako pustit tipa ne da bi ga prizadela?? 10.1.2009 12:04
mikana,najd mi take k se skrivajo k so sramezljive,bom se pristopu do ene pa bomo vidl ce bo kej,te blonde... mah vazicke ene najvecje,ucer je biu FHM party u tus planetu pa sm se pogledat,gune go go plesalke,hotu sm jo zbrcat do krvi kok mi je sla na zivce,k res misl d je najhujsa pa neki veciga od drugih u resnic pa ena obicna kurva,mikana mene ne,ampak tebe ce bo meu bo srecn
reider • Od: 30.11.2008 • Prispevkov: 15 • Kraj: lenart v slo goricah
ojla 10.1.2009 12:33
že po naslovu sem vedel da se bodo tu klesale iskre.razumem punco ko je napisala da sovraži laži.nevem že ktera.ker to tut men gre na živce.ne obljublaj če nisi ziher da boš to lahko izpolno.nevem kaki je stereotip mačota.bolj se mi dopade đentlmen tip.ta pa stoji za svojimi besedami!sovražim pa to da te neka oseba lovi na majhnih nepomembnih lažeh sama pa laže ko pes.majhne nepomembne laži so včasih nujne.če nebi blo laži bi se vrjetn ljudje že strelali zunaj.zato pa bolje ko se zlažeš reči da neboš komentiro zadeve.tak jaz počnem.npr če te gdo kaj vpraša pa nočeš povedat resnice.
pa še nekaj-saj ne da pišem in govorim slovnično pravilno al pa da bi imel kaj proti ljubljančanom al bilo kerem,dajte pisat vsaj malo bolj pravilno ker jaz sploh včasih kerega ne razumem.upam da nisem koga užalo.
kar pa se ljubezni tiče pa:nikoli se ne zaljubi al naveži totalno na nekoga.pusti neko rezervo.nikomur ni za vrjet.najbolj lahko sebi in nikomur drugem.ker nekter te lahko uniči totalno ko te izda,****.sam sem doživel živčni zlom in druge bolezni z njim povezane.a zdaj sem naprej pripravlen.bodite tudi vi.mislite v ljubezni naprej!!!
pa za konec-vsak človek z vsakim vem da nemore živet ker so ljudje pač preveč različni med sabo.žal so razhajanja tudi NUJNA!čao
Re: Kako pustit tipa ne da bi ga prizadela?? 10.1.2009 14:01
Giant pravi:
mikana,najd mi take k se skrivajo k so sramezljive,bom se pristopu do ene pa bomo vidl ce bo kej,te blonde... mah vazicke ene najvecje,ucer je biu FHM party u tus planetu pa sm se pogledat,gune go go plesalke,hotu sm jo zbrcat do krvi kok mi je sla na zivce,k res misl d je najhujsa pa neki veciga od drugih u resnic pa ena obicna kurva,mikana mene ne,ampak tebe ce bo meu bo srecn

tista itk more bit taka..že zrd same službe..
pr takih nimš kej pomagt...
Re: Kako pustit tipa ne da bi ga prizadela?? 10.1.2009 14:53
mikana zej pa nc ne pises na ZS:P, s ke pa ste sploh folk, ker se mi zdi ucasih da je svet res majhen.. mikana im waiting if u want to talk
Re: Kako pustit tipa ne da bi ga prizadela?? 12.1.2009 21:01
Giant pravi:
mikana zej pa nc ne pises na ZS:P, s ke pa ste sploh folk, ker se mi zdi ucasih da je svet res majhen.. mikana im waiting if u want to talk

eko sm ti odgovorila...
ja ma sam učasih:P je majhen
BLee • Od: 7.12.2008 • Prispevkov: 1
Re: Kako pustit tipa ne da bi ga prizadela?? 12.1.2009 21:53
pr men je blo p tko.. d tip je meu men ful rd.! jsz p do njega nism več nč čutla.! in sm se doug prpraulala d sm ga pustla. ni mi blo useen zanga, k sm vedla d ga bo to przadel.
po ko sm ga pustla se z mano ni hotu ment en mesc.! in tko po enmu mecu sva bla spet frenda.. sva hodla na pijačo p too.. in usm je govoru d me je preboleu.!
in po 4ih mescih mi začne njegov ful dobr frend govort d je on še vedn vame.!!
1 uro me je siluu d morm bit spet z njem.! sploh mi ni pustu d bi rekla ne.! in sm mu jokaLa d ne morm bit z njem.! p usi so mu govorl nej me pusti pr mer.! un pa še kr govoru svoje.!
rees ne razumm čloukou k te npr. sil d bot z unim sm zto k je on vate.!?!
no ja .. pol mi je moii biušii puvedu d je še vedn vame.. p pač tko.. ! in sva se pomenla in sm mu lpo povedala d ne morva bit skp, čprouu mi je hudoo zanaga.! sam jbg..
fsm..

Wink
d3vi1 • Od: 7.10.2008 • Prispevkov: 175 • Kraj: okolica mb
Re: Kako pustit tipa ne da bi ga prizadela?? 13.1.2009 22:24
živjo Very Happy

se popolnoma strinjam s mikano in giant-om in sem enakega mnenja,pač kaj češ jbg Confused

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.