težave ((:1 | 2 | >>• afna
• Od: 29.5.2010
težave ((:
5.6.2010 21:12
Mene zanima će mate usi tko precej težau ker js jih mam kr naprej hah. take male • KatjaVirus
• Od: 12.4.2010
Re: težave ((:
5.6.2010 21:37
ja js mam težave ja. zlooo vlke težave.. pa vm bom povedala kake, vi mi pa prosm svetujte kr se bom ubila. no... js sm hodla z enmu sošolcu 4 mesce, in pol sma šla narazn pol me je pa spt uprašu za hodt in sma spt hodla..okej je blo use med nama do dans.. sma bla zuni pa je neki šou pogledat stran pa sm js telefon uzela na skrivaj mu in vidla d si z drugo dopisuje.. tkt sm znorla in šla dumou brez besed. pol sm mu po foni napisala d je konc. in on tko: okej.
pol mi pa zdele zvečer napiše: js sploh nism biu vate. cool se je blo **** z tabi js sm zdele toook jezna d ba najraj šla k njemu in mu tist naraužn fris zabila nekam... pomagittteee prosmmm.. • fukickaa
• Od: 31.5.2010
5.6.2010 21:46
hh ja jas mam tui problem :S men se zdi kar grozni no :S
pač jas mam tipa že od..novembra . do zdaj je blo vse ful vreji . zastopla sma se,rada sma se mela. zadnji mesec pa ful opažam,da mu ni nekaj do mene . skoraj nič cajta nima več za mene :S oziroma si ga ne vzame . ponavadi sma se vidla vsaki dan zaj pa se celi teden včasih nea vidima . neke probleme je meu v šoli zaj..pa atija ma nekega bolanega mislite da bi pogovor pomago? kaj mu pa naj rečem? :/ • MilosR
• Od: 16.6.2009
5.6.2010 22:10
KatjaVirus pravi:ja js mam težave ja. zlooo vlke težave.. pa vm bom povedala kake, vi mi pa prosm svetujte kr se bom ubila. no... js sm hodla z enmu sošolcu 4 mesce, in pol sma šla narazn pol me je pa spt uprašu za hodt in sma spt hodla..okej je blo use med nama do dans.. sma bla zuni pa je neki šou pogledat stran pa sm js telefon uzela na skrivaj mu in vidla d si z drugo dopisuje.. tkt sm znorla in šla dumou brez besed. pol sm mu po foni napisala d je konc. in on tko: okej.
Katja, pomoje si ti mela težave, zj si jih pa že skor rešla. Težava je bla, da si bla z tipom, k te verjetn sploh ni vredn. Zj ga samo še pozabiš, glede na to kako se obnaša, ga boš pomoje kmalu, mal se okol ozri pa najd kakega k te skrivaj opazuje...
pol mi pa zdele zvečer napiše: js sploh nism biu vate. cool se je blo **** z tabi js sm zdele toook jezna d ba najraj šla k njemu in mu tist naraužn fris zabila nekam... pomagittteee prosmmm.. Good luck • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
5.6.2010 22:20
.._________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * Nazadnje urejal/a PorceLan 9.6.2010 16:32; skupaj popravljeno 1 krat • MilosR
• Od: 16.6.2009
5.6.2010 23:09
Ja, porcelanasta, sj se strinjam s tabo. Men je tud brez veze na foromu o svojih težavah...
Drgač pa to je relativno, pomoje se večini k pišejo sm zdi, da je njihova težava ful vlka...Tak, da...pač nej napiše kdor hoče, mogoče bo pa kdo vidu da ma ker drug še več težavo. • Eay
• Od: 25.4.2010
5.6.2010 23:26
men je en tip začeu pisat..pa je ful hoto bit z mano..pol sm bla pa js tko nesigurna a bi bla z njim al ne..no in pol sm začela gledat nanj drugač pa mi je postav prav všeč..pa prejšnji večer mi je zlo lep sms poslav..nasledn dan pa spet en sms kao da n emore bit kaj med nama..pa mi je šlo prav na jok kr mi je to naredo že fant s katerim sva bla 3leta skup..
kaj bi nardili na mojem mestu? • afna
6.6.2010 10:44
khm za predzadne2 k sta komentirala: js nism mislna d bi folk izpostaulu težave k bi ble res žiujskensko nevarne ker žiuljensko nevarne so lakota, smrtonosne bolezni ipd. ampk je usakmu (usaj pomoje in usaj večini no) dost bolš če lah komu zaupajo in učasi nemorjo zaupat frendom oz. jim ne upajo in je zto na forumu k te nobenne pozna vrjetn precej laži ... tko da uglaunm js nism mislna nč kej slabga sam opažam d ljudje s kterimi se ne poznam osebno ampk prek msnja svoje težave ful laži zaupajo nekomu takmu kot sm js (in tut obratno js laži njim...) če vama pa ni kulj vama pa nekak tut ni treba brat ... Mi je pa žou za hm?porcelan upam d sm si prou zapomnla ... za use reči k so se ti zgodile sam najbrž se tut teb to ne zdi ena malenkost pa bi se komu drugmu lah zdela .. pa upam d bo s šolo & staršema & bratom use kul ...
za use zalublene pa sam mau več razmišlite predn nardite korak naprej al pa nazaj ker učasih se lohk ko ga opraute precej kesate če vas je po folj zaj*** pol pa lohk veste sam to da vas niso vredni ... • PorceLan
6.6.2010 10:50
afna pravi:khm za predzadne2 k sta komentirala: js nism mislna d bi folk izpostaulu težave k bi ble res žiujskensko nevarne ker žiuljensko nevarne so lakota, smrtonosne bolezni ipd. ampk je usakmu (usaj pomoje in usaj večini no) dost bolš če lah komu zaupajo in učasi nemorjo zaupat frendom oz. jim ne upajo in je zto na forumu k te nobenne pozna vrjetn precej laži ... tko da uglaunm js nism mislna nč kej slabga sam opažam d ljudje s kterimi se ne poznam osebno ampk prek msnja svoje težave ful laži zaupajo nekomu takmu kot sm js (in tut obratno js laži njim...) če vama pa ni kulj vama pa nekak tut ni treba brat ... Mi je pa žou za hm?porcelan upam d sm si prou zapomnla ... za use reči k so se ti zgodile sam najbrž se tut teb to ne zdi ena malenkost pa bi se komu drugmu lah zdela .. pa upam d bo s šolo & staršema & bratom use kul ...
za use zalublene pa sam mau več razmišlite predn nardite korak naprej al pa nazaj ker učasih se lohk ko ga opraute precej kesate če vas je po folj zaj*** pol pa lohk veste sam to da vas niso vredni ... saj kul, meni je tut dosti lažje tukaj kaj napisat ker me večina nea pozna, kot pa da bi v živo nekaj pravla, sicer kolegom ja, ne pa tak kar enim (ker če gledaš ste vi tut kar eni xD) ampak mi je itak vseeno ker me nea poznate (: lažje je no.. (: pa nisem mislila čisto nič slabega, samo pač butasto mi je da se sekirate zaradi love pri teh letih, ker kot sem napisala, ni za pričakovat da bota nevem kak dolgo skupaj.. drugače pa tnx ;D _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • afna
6.6.2010 11:02
ja sej razumem sam to kako ljudlje obravnavamo svoj lajf in svoje težave je odvisno od posameznika js ne smatram ljubezenskih težav pr 16ih za življensko nevarne sam se mi zdi pa da je tvoja sploša ''zadovolnost'' v najstniških letih precej odvisna od takih faktorjeu kot so love frendi ipd. je pa odvisn od usazga posameznika an
• PorceLan
6.6.2010 11:07
saj vseeno glej ;D jas sem samo povedla, zdaj si pa naj vsak svoje misli (:_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • fukickaa
6.6.2010 12:21
sej se po eni strani strinjam s tabo PorceLan samo glej eni pač nimamo takih velkih problemou kot jih maš ti pa se nam toti problem kaj ga mamo zdi pač največji sej newem če bo kdo zaj to šteko pa dobro no haha . pa nea misli zaj da se mi smiliš pač . ne me narobe razumet . nič slabega nea mislim s tem.samo pač vem da ni fajn tisti občutek,ko se nekomu smiliš • fukickaa
6.6.2010 12:23
**** pravi:hh ja jas mam tui problem :S men se zdi kar grozni no :S
pač jas mam tipa že od..novembra . do zdaj je blo vse ful vreji . zastopla sma se,rada sma se mela. zadnji mesec pa ful opažam,da mu ni nekaj do mene . skoraj nič cajta nima več za mene :S oziroma si ga ne vzame . ponavadi sma se vidla vsaki dan zaj pa se celi teden včasih nea vidima . neke probleme je meu v šoli zaj..pa atija ma nekega bolanega mislite da bi pogovor pomago? kaj mu pa naj rečem? :/ in ja. haha. torej še vedno čakam na kako pomoč čeprav se bo zaj spet komu zdelo,da se brezveze sekiram kr itak neboma celo žiuljenje skup . to je pač moj največji in edini problem trenutno • Puffie
• Od: 7.4.2010
6.6.2010 13:46
ma evo glede love p tega/: paač zdj pr teh letih js mislim da neki rensga nesmeš met=/ kr si drgč przadet in to zlo:/ sam men se dogaja podobno...mam bol kt ne resno zvezo in k si v njej vidiš pred sabo sam osebo k jo maš rad...in nakoncu pa ugotoviš daa nbo to trajal večn vsj pr teh letih je skor da nemogoče vsi skup smo preotročji za tako zvezo in na koncu k se konča smo p przadeti u nulo=/ in ja mislim da pr teh letih bi blo res najbolš da se noben ne spušča v neke resne zveze to pride takrat k si bol zreu.pač drgč se nesmeš pretirano sekirat sj pride drug vedno se najde en drug morda še bolši k prejšn.tko da ja pr teh letih se zrt love nesmeš prevč sekirat kr resno ni najbol pomembna to pride takrat k smo vsi bol zreli zato.
• underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
6.6.2010 14:10
skrbi me morijo grem hit u oštarijo...._________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • afna
6.6.2010 15:03
underberg pravi:skrbi me morijo grem hit u oštarijo....
haha a uzameš še mene s sabo • afna
6.6.2010 15:05
**** pravi:
**** pravi:
hh ja jas mam tui problem :S men se zdi kar grozni no :S
pač jas mam tipa že od..novembra . do zdaj je blo vse ful vreji . zastopla sma se,rada sma se mela. zadnji mesec pa ful opažam,da mu ni nekaj do mene . skoraj nič cajta nima več za mene :S oziroma si ga ne vzame . ponavadi sma se vidla vsaki dan zaj pa se celi teden včasih nea vidima . neke probleme je meu v šoli zaj..pa atija ma nekega bolanega mislite da bi pogovor pomago? kaj mu pa naj rečem? :/ in ja. haha. torej še vedno čakam na kako pomoč čeprav se bo zaj spet komu zdelo,da se brezveze sekiram kr itak neboma celo žiuljenje skup . to je pač moj največji in edini problem trenutno pomoje je kul da mu umenš da se ti zdi d sta se mal oddaljila pa tko ne u stilu skregiva-se-pa-se-zmenva-kua-bo-zdj ampk u stilu še-vedno-te-mam-rada-in-hočm-te-nazaj-tazga-kot-učas če veš kaj mislm ne bit preveč napadalna pto sam lpo se pomenta pogovor ponavad reš rečii • underberg
6.6.2010 15:36
afna pravi:
underberg pravi:
skrbi me morijo grem hit u oštarijo....
haha a uzameš še mene s sabo lej....use je stvar dogovora _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • afna
6.6.2010 16:08
underberg pravi:
afna pravi:
underberg pravi:
skrbi me morijo grem hit u oštarijo....
haha a uzameš še mene s sabo lej....use je stvar dogovora hehe to mi je ušeč • underberg
6.6.2010 16:41
cele/veleje oz. po dogovoru _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • afna
6.6.2010 19:22
underberg pravi:cele/veleje oz. po dogovoru
sexi:P sam js nism bliz hehe • underberg
6.6.2010 19:25
afna pravi:
underberg pravi:
cele/veleje oz. po dogovoru
sexi:P sam js nism bliz hehe mars ka je seksi _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • afna
6.6.2010 19:52
underberg pravi:
afna pravi:
underberg pravi:
sexi:P sam js nism bliz hehe mars ka je seksi iz nebes • underberg
7.6.2010 0:01
afna pravi:
underberg pravi:
afna pravi:
underberg pravi:
sexi:P sam js nism bliz hehe mars ka je seksi iz nebes partibrejker _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.