žvaljenje.

lolixlolloli • Od: 23.2.2011 • Prispevkov: 64
žvaljenje. 16.4.2011 20:54
Mene pa zanima če ste pr prvem kissu bli kej mokri okol ust... hihi pač...
pa kdaj ste se prvič in kk je do tega pršl. Razz
Embarassed
Petarda. • Od: 1.11.2008 • Prispevkov: 83
Re: žvaljenje. 17.4.2011 21:09
Čist mal razprta usta in z jezikam se pač dutakneš glih tok da se dutaknš Smile heheheh u prvo valda mal eksprirementiraš x) pol pa pučas usakič bolš Smile heehehe ---> Ne, nč ni blo sline ukol mojih ust XD heheh
Blo jeee v pakrcuu Smile sedela sm tipu u naročju..in hop ...Lupčkaa, in tko naprej Smile My first love Smile XD hehehehe
Njegova skos.! <3 • Od: 8.2.2011 • Prispevkov: 171
Re: žvaljenje. 17.4.2011 22:32
Petarda. pravi:
Čist mal razprta usta in z jezikam se pač dutakneš glih tok da se dutaknš Smile heheheh u prvo valda mal eksprirementiraš x) pol pa pučas usakič bolš Smile heehehe ---> Ne, nč ni blo sline ukol mojih ust XD heheh
Blo jeee v pakrcuu Smile sedela sm tipu u naročju..in hop ...Lupčkaa, in tko naprej Smile My first love Smile XD hehehehe

Re: žvaljenje. 18.4.2011 13:53
Hehe ..toj too Smile sam je blo pa najlepšSmile hehe uno use ukol zelen ..sončk ..pumlad Smile ptički XD heheheh rumantika je bla u luftu XD
Tanja712 • Od: 25.4.2011 • Prispevkov: 7
Re: žvaljenje. 25.4.2011 23:11
moj prvi kiss pa je biu u nočniih urah,poleti Smile pa ni blo grozn ker je biu tip že izkušen Smile
majusika • Od: 11.1.2012 • Prispevkov: 40
Re: žvaljenje. 5.2.2012 19:51
moj prvi kiss jaoo js se ga ful ne psominjam rada Smile biu je s fantom k sva hudila 2mesca za oba je blo 1. in oba sva bla ziucna dans se mi to da sm bla takrt zarat tega ziucna zdi nenormalno smesn haha amm bla sva pr enih automobilih sred poletja ampak on se resniiiicno ne zna kusvt takrt sm mislla da je to to kar mors nardit pol sm pa zdej dubla fanta k mi je pa res pokazu kako se to dela *___* jaa mokra okol ust k bi se buldog lizu zmano o.O ampak jaaa ;D

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.