Kaj naj naredim, da me bo opazil?• monja
• Od: 10.11.2008
Kaj naj naredim, da me bo opazil?
19.12.2008 20:07
kaj naj nardim da me bo tipček opazil? ne mi rečt da naj mu odkrito povem ker ni tak lahko kot zgleja! naj mu pove moja prijateljica? kaj naj!???
folk tnx' • cebelca14
• Od: 13.12.2008
Re: prosko pomagajte! kaj naj že nardim!!!
19.12.2008 21:24
monja pravi:kaj naj nardim da me bo tipček opazil? ne mi rečt da naj mu odkrito povem ker ni tak lahko kot zgleja! naj mu pove moja prijateljica? kaj naj!???
folk tnx' najbolš da greš pred nega pa da te zmeče po tleh sj ne em.. najbolš da gre šred nega pa ti kao pade kuli na tla in pol se prepogneš najbl fu*iš kar se da in mu potisneš assico pred nos bo stoposto cepnu nate _________________ Music begins with do, re, mi, words begins with a, b, c, but love begins with you and me! <3 • monja
Re: prosko pomagajte! kaj naj že nardim!!!
20.12.2008 9:36
cebelca14 pravi:
monja pravi:
kaj naj nardim da me bo tipček opazil? ne mi rečt da naj mu odkrito povem ker ni tak lahko kot zgleja! naj mu pove moja prijateljica? kaj naj!???
folk tnx' najbolš da greš pred nega pa da te zmeče po tleh sj ne em.. najbolš da gre šred nega pa ti kao pade kuli na tla in pol se prepogneš najbl fu*iš kar se da in mu potisneš assico pred nos bo stoposto cepnu nate aha ... tnx' • LiL`Piaa
• Od: 9.10.2008
Re: Kaj naj naredim, da me bo opazil?
27.12.2008 1:50
jas misLiim . da je najboljše pač da ko te pogleda ga tak iskriivo nazaj pogledaš pa se mu ful ono skrivnostno nazaj nasmejiš. misLiim da too nekak mu da veedet.. • monja
27.12.2008 11:54
MaanDariiina pravi:jas misLiim . da je najboljše pač da ko te pogleda ga tak iskriivo nazaj pogledaš pa se mu ful ono skrivnostno nazaj nasmejiš. misLiim da too nekak mu da veedet..
tnx' to si mi dobro pomagala! in deluje sem preizkusla! takoj sma se začela menit! pa še o LOVE je šlo! tnx' res!!!!!!! • LiL`Piaa
• Od: 9.10.2008
27.12.2008 12:19
monja pravi:
MaanDariiina pravi:
jas misLiim . da je najboljše pač da ko te pogleda ga tak iskriivo nazaj pogledaš pa se mu ful ono skrivnostno nazaj nasmejiš. misLiim da too nekak mu da veedet..
tnx' to si mi dobro pomagala! in deluje sem preizkusla! takoj sma se začela menit! pa še o LOVE je šlo! tnx' res!!!!!!! Ni bLema. pa še kdaj. v veseLje mi je pomagat • monja
28.12.2008 0:10
MaanDariiina pravi:
monja pravi:
MaanDariiina pravi:
jas misLiim . da je najboljše pač da ko te pogleda ga tak iskriivo nazaj pogledaš pa se mu ful ono skrivnostno nazaj nasmejiš. misLiim da too nekak mu da veedet..
tnx' to si mi dobro pomagala! in deluje sem preizkusla! takoj sma se začela menit! pa še o LOVE je šlo! tnx' res!!!!!!! Ni bLema. pa še kdaj. v veseLje mi je pomagat maš netlog al pa ii2? • JUSTkid
• Od: 27.10.2008
2.1.2009 20:52
monja pravi:
MaanDariiina pravi:
monja pravi:
MaanDariiina pravi:
tnx' to si mi dobro pomagala! in deluje sem preizkusla! takoj sma se začela menit! pa še o LOVE je šlo! tnx' res!!!!!!! Ni bLema. pa še kdaj. v veseLje mi je pomagat maš netlog al pa ii2? ja..jz sm ist nardila. hehe. uspelo. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.