Bivšii.. Frend al sovražnik..?
• SomethingReal
• Od: 2.10.2008
2.10.2008 21:02
ma kera kake izkušnje z tečnim bivšim? Midva sma končala pred tremi mesci (po enem letu), pa mi še ne da mira.. js mam drugega že kr neki časa on pa mislim da jih je tud že en kup zamenju umes, ampak kar me **** je to, da mi ne da mira.. skoz se utikuje u mene pa u moj life. pa kaj ga briga ka js delam in z kom? o men se laže nvm kaj use in pol moji bf razlaga kok mu je useen za mene.. zka me ne more pustit pr miru pa živet svojga žiulenja? • princess
• Od: 27.9.2008
Re: Bivšii.. Frend al sovražnik..?
3.10.2008 10:15
zadnič sm gledala film 10 stvri ki jih sovražim na tebi in tam je bla ena dobra fora:
tip je položu bejbo in ker je blo zanič, mu je dala košarico in mu zagrozila da bo vsem povedala, da ima majhnega, če bo komu kaj izčvekal... reči temu tipu da boš povedala folku da ma mozolje na riti, če ti ne bo dal mira • XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
4.10.2008 22:37
princess pravi:zadnič sm gledala film 10 stvri ki jih sovražim na tebi in tam je bla ena dobra fora:
tip je položu bejbo in ker je blo zanič, mu je dala košarico in mu zagrozila da bo vsem povedala, da ima majhnega, če bo komu kaj izčvekal... reči temu tipu da boš povedala folku da ma mozolje na riti, če ti ne bo dal mira kruta • XcrazyyX
4.10.2008 22:38
mahh jasno mu dj vedet d z njim ne misliš več bit...
in pol ga samo čimbolj ignoriraj.. • CrushNeLL
8.10.2008 18:35
jah... čprou me to totalno ubija... </3...
sam usei to kt pa nč... • Marjeta
• Od: 7.10.2008
12.10.2008 13:21
Freend...ussi do zdeei • 4everyours
• Od: 17.10.2008
17.10.2008 16:26
hm, odvisno od osebe. z enim bivšim ko sva skupaj bla več kot pol leta, sva zdaj po dooolgem času best frenda. z enim ko sva skupaj bla 2 meseca, pa se videt ne morma.
mislim, da je odvisno od načina kako zvezo prekineta. glede tiste punce ki je pisala zgoraj, da je tip ne pusti na miru.. mislim, da te še vedno ni prebolel, zato te hoče met vedno pod nadzorom. ti mu samo dovolj jasno pokaži, da te ne zanima več in da živiš svoje življenje naprej. in naj ga on tudi. good luck • ursheeq
• Od: 7.11.2008
8.11.2008 20:56
okeei js sm z enim pač kolegica pa se čist normaln razumema z drugim pa ne on se ubistvu tak z usemi bivšimi ne tak da...ni problem u men ampak očitno u njem..
• Kissy
• Od: 9.11.2008
• Kraj: heaven
9.11.2008 19:33
tip te najbrž res še ni prebolel, kar pa je ubistvu po mojem mnenju samo dokaz, da te je imel rad. ker po enmu letu zveze se pa že pozna, da si na nekoga res navezan. premisli kaj ti je več vredno. če ga imaš še rada, če ti še kaj pomeni in se potem odloči ali ga misliš za vedno odpikat, ali pa misliš bit z njim prijateljica. potem pa se v miru nekje na samem pogovorta. drgač pa če si lahko z bivšim prjatu al ne, je pa itak odvisno samo od vaju in od tega kakšen je posameznik. obstajajo ljudje, ki pridejo v tvoj lajf samo za tisto obdobje, ko si z njim/njo potem pa odidejo in nimaš več stikov. ampak drugi so pa taki, ki ostanejo, s katerimi se razideš na miren in sporazumen način. • Morena
• Od: 11.10.2008
11.11.2008 6:48
Vsi bivši so pač normalno sprejeli, smo prijatelji. Razen enega, ki se je v mestu dobesedno budalo naredu in reku "Čak, kdo si že ti?". Ja piki, tvoja bivša. Meu je pa eno žensko zraven. Ma razbila bi take tipe. • obcutljiva
• Od: 8.1.2009
8.1.2009 21:52
Fround orr Souuražnik.
Pr menn 10000000% Sovražnik. Predn sva začela hodt, sva bila res dobra prjatla...Nato me je uprašouu, in ker je biu men pač že skoz uešč sem mmu seveda rekla Ja. Ampak uredu.Res sva se mela pou letaa lepo.(mela svaa se rada, use blo naiii, naii) Sam pol so se pa začele laži P too, zto suaa šla narazn in še zdej mi teži. NooN - Sttop! Mislm nevem kuaa mu ni jasn, oz. kva mu je treba razjasnt. Keer sm mu lepo pojasnila, da zarad stvari k mi jo je naredu( hudo je blo full Nwm s takim človkom, ku mu enkrat poveš, da ti ni veš všeč itd., pa da ti on še naprej teži, mislm da nemorš bit več prjatu pa si po vsemu kar ti je hudga naredouu še zaupat med sabo. nevem men se to zdi nemogoče • noemyyy
• Od: 8.1.2009
8.1.2009 23:52
jst jih mam!!!! in ne se ga bat!!!!! dokaži mu oz. se ne zanimaj zanj!!! kot da ga nevidiš!!! fsm čau • Giant
• Od: 9.1.2009
9.1.2009 14:36
zato k te ma rd,zrd tega ti neda mira,a ti sploh ves kako srce boli ko te zagleda v daljavi,kako se mu kolena zacnejo tresti in kako nemore spati ker misli na tebe neprestano,zgleda neves, ja in ce rece da ma mozolje na riti?to bo minil,tvoja hinavscina pa nav nikol minila,zmeraj se bos slepala za drugimi,bog sve vraca,tko da bo tut enkrat teb vrnu,nevete kaj hocete,to je vs problem,pejte psihijatru pa mal poslihtejte podstresje k je fjst umazan
• shoot
• Od: 31.12.2008
9.1.2009 16:21
je **** težko pol bit kr kolegica jst pač čez čs ko vidm da nč ne čutm do njega mogoč se kej tko prek msn zmenva al kar kol...večinoma pa pč se sploh ne menmo razn če bi ga v svojem lajfu morala videvat usak dan pa nek stik met potem ja drgač pa zdravo za zdravo |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.