riž1 | 2 | >>• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
riž
7.5.2010 17:07
kaj mi lahko prosim nekdo na čimbolj izi način razloži kak se riž skuha? pa z neko omako zraven, bilokako, samo ne z mesom. tnx ;D_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
Re: riž
7.5.2010 17:29
hahahahahahahaahah buuuurek xD
ja v vodo ga daš ne • PorceLan
7.5.2010 17:33
ja daj no -.-
jas resno sprašujem ker sem lačna, pa sem si riž kupla samo tam zadi nea nič piše.. ti pa glej da te nebo ju3 zjutraj riževa voda zbudla ;D noo kaj je kdo tak prijazn da razloži (a) al svet več nea pozna prijaznih ljudi ;D _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • miaTHEshoe
7.5.2010 17:40
ja jas sn prijazna naliješ vodo v neko posodo, pša not vsipaš riž • PorceLan
7.5.2010 17:43
ja pa kaj ni tak da more najprej voda zavret? pa kaj ena šalca je sao za mene? pa kaj si ziher da se more 15min kuhat? (:
ka pa neka omaka? ;D pa hvala mijica ;D _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • miaTHEshoe
7.5.2010 17:46
PorceLan pravi:ja pa kaj ni tak da more najprej voda zavret? pa kaj ena šalca je sao za mene? pa kaj si ziher da se more 15min kuhat? (:
ka pa neka omaka? ;D pa hvala mijica ;D nep čuj, omako pa si idi na net poiskat ker nimam pojma kuhanje je moja šibka točka ^^ • miaTHEshoe
7.5.2010 17:47
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
ja pa kaj ni tak da more najprej voda zavret? pa kaj ena šalca je sao za mene? pa kaj si ziher da se more 15min kuhat? (:
ka pa neka omaka? ;D pa hvala mijica ;D nep čuj, omako pa si idi na net poiskat ker nimam pojma kuhanje je moja šibka točka ^^ pravzaprav pa je riž brez vsega tuji dober xD pa še redi ne • PorceLan
7.5.2010 17:51
samega riža nebom jedla xD pa če tu mi samo ven vrže neko omako z slivami, pa z jajco, pa neki curry tega pa jas nea jem.. vrei hvala, riž mam haha ;D kaj pa omakaaa ****? eh bom pač lačna (:_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • spacesheep
• Od: 27.3.2009
7.5.2010 19:06
sam pust ga da zavre,pol pa odstav pa ga mej pokritga d se še mal u pari pokuha...če ga boš predoug kuhala boš mela pire.drgač pa nrabš omake-skuhi si sojin polpet zravn..toj ful dobr (:_________________ Skunk is in my motherfucker soul.! • PorceLan
7.5.2010 20:19
spacesheep pravi:sam pust ga da zavre,pol pa odstav pa ga mej pokritga d se še mal u pari pokuha...če ga boš predoug kuhala boš mela pire.drgač pa nrabš omake-skuhi si sojin polpet zravn..toj ful dobr (:
hvala samo jas nea morem samega riža jest, mislim more bit nekaj zraven al kaj vi to kar tak jete? kolko riža si pa naj dam če hočem samo za mene naredit al pa za 2? _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • spacesheep
7.5.2010 20:21
PorceLan pravi:
spacesheep pravi:
sam pust ga da zavre,pol pa odstav pa ga mej pokritga d se še mal u pari pokuha...če ga boš predoug kuhala boš mela pire.drgač pa nrabš omake-skuhi si sojin polpet zravn..toj ful dobr (:
hvala samo jas nea morem samega riža jest, mislim more bit nekaj zraven al kaj vi to kar tak jete? kolko riža si pa naj dam če hočem samo za mene naredit al pa za 2? je men je ful dobr pač če dam mal vegete gor kr je pač bolši okus..pa polpet zravn..in je ubistvu kul..drgač pa za eno osebo prbližn eno pest..k se pol to ful razkuha (: _________________ Skunk is in my motherfucker soul.! • PorceLan
7.5.2010 20:24
spacesheep pravi:
PorceLan pravi:
spacesheep pravi:
sam pust ga da zavre,pol pa odstav pa ga mej pokritga d se še mal u pari pokuha...če ga boš predoug kuhala boš mela pire.drgač pa nrabš omake-skuhi si sojin polpet zravn..toj ful dobr (:
hvala samo jas nea morem samega riža jest, mislim more bit nekaj zraven al kaj vi to kar tak jete? kolko riža si pa naj dam če hočem samo za mene naredit al pa za 2? je men je ful dobr pač če dam mal vegete gor kr je pač bolši okus..pa polpet zravn..in je ubistvu kul..drgač pa za eno osebo prbližn eno pest..k se pol to ful razkuha (: okej pune ti hvala (: .......lahko zbrišete temo zaradi mene ;D _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • spacesheep
7.5.2010 20:25
PorceLan pravi:
spacesheep pravi:
PorceLan pravi:
spacesheep pravi:
hvala samo jas nea morem samega riža jest, mislim more bit nekaj zraven al kaj vi to kar tak jete? kolko riža si pa naj dam če hočem samo za mene naredit al pa za 2? je men je ful dobr pač če dam mal vegete gor kr je pač bolši okus..pa polpet zravn..in je ubistvu kul..drgač pa za eno osebo prbližn eno pest..k se pol to ful razkuha (: okej pune ti hvala (: .......lahko zbrišete temo zaradi mene ;D nb...sam res tkoj ko zavre odstav piskr...k drgač se ti bo razkuhau in bo use pocasto =D _________________ Skunk is in my motherfucker soul.! • PorceLan
7.5.2010 20:28
spacesheep pravi:
PorceLan pravi:
spacesheep pravi:
PorceLan pravi:
spacesheep pravi:
hvala samo jas nea morem samega riža jest, mislim more bit nekaj zraven al kaj vi to kar tak jete? kolko riža si pa naj dam če hočem samo za mene naredit al pa za 2? je men je ful dobr pač če dam mal vegete gor kr je pač bolši okus..pa polpet zravn..in je ubistvu kul..drgač pa za eno osebo prbližn eno pest..k se pol to ful razkuha (: okej pune ti hvala (: .......lahko zbrišete temo zaradi mene ;D nb...sam res tkoj ko zavre odstav piskr...k drgač se ti bo razkuhau in bo use pocasto =D ja počakam da zavre pol pa še malo pustim ne? (: bom ju3 sprobala ;P _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • spacesheep
7.5.2010 20:29
PorceLan pravi:
spacesheep pravi:
PorceLan pravi:
spacesheep pravi:
PorceLan pravi:
spacesheep pravi:
hvala samo jas nea morem samega riža jest, mislim more bit nekaj zraven al kaj vi to kar tak jete? kolko riža si pa naj dam če hočem samo za mene naredit al pa za 2? je men je ful dobr pač če dam mal vegete gor kr je pač bolši okus..pa polpet zravn..in je ubistvu kul..drgač pa za eno osebo prbližn eno pest..k se pol to ful razkuha (: okej pune ti hvala (: .......lahko zbrišete temo zaradi mene ;D pustiš d zavre,pol pa odstavš in maš pokrito s pokrovko d se še mal pokuha.pa ne pozab solit pa dt mal vegete not (: nb...sam res tkoj ko zavre odstav piskr...k drgač se ti bo razkuhau in bo use pocasto =D ja počakam da zavre pol pa še malo pustim ne? (: bom ju3 sprobala ;P _________________ Skunk is in my motherfucker soul.! • PorceLan
7.5.2010 20:31
ja xD kak dolgo pa pustim še tak odstavljeno? pa kolko dam soli noter? (a) pa kaj znaš bilokako omako naredit? ;D_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • spacesheep
7.5.2010 20:37
PorceLan pravi:ja xD kak dolgo pa pustim še tak odstavljeno? pa kolko dam soli noter? (a) pa kaj znaš bilokako omako naredit? ;D
pustiš še tok časa d ne hrusta ko riž pregrizneš,sol dej po okusu...najprej en ščepc pol si loh pa še dosoliš...pa kombinerej navadno sol,pol na konc dej pa vegeto. drgač omaka...pomoje je najbolš gobova k to je res mljask..em...alpa dej si not grah pa korenčk pa maš rizi bizi.. kle maš pa recept.. Približno žlico masla stalimo v olje. Nato dodamo gobe in dušimo, dokler se ne zmehčajo. Temperaturo potem znižamo in med stalnim mešanjem dodamo pol žličke moke, da se zgosti. Nato zalijemo s polovico mleka ter še naprej mešamo. Omako začinimo s soljo, poprom, muškatnim oreščkom in mleto papriko. Dušimo še 5 do 10 minut. Če je omaka pregosta, jo razredčimo s preostankom mleka. Vsekakor se v gobovo omako odlično poda tako sladka smetana pri kuhanju kot kisla za boljši okus, ko je omaka že pripravljena. aja pa to je mišleno prbližn 2dc mleka (: _________________ Skunk is in my motherfucker soul.! • PorceLan
7.5.2010 20:46
spacesheep pravi:
PorceLan pravi:
ja xD kak dolgo pa pustim še tak odstavljeno? pa kolko dam soli noter? (a) pa kaj znaš bilokako omako naredit? ;D
pustiš še tok časa d ne hrusta ko riž pregrizneš,sol dej po okusu...najprej en ščepc pol si loh pa še dosoliš...pa kombinerej navadno sol,pol na konc dej pa vegeto. drgač omaka...pomoje je najbolš gobova k to je res mljask..em...alpa dej si not grah pa korenčk pa maš rizi bizi.. kle maš pa recept.. Približno žlico masla stalimo v olje. Nato dodamo gobe in dušimo, dokler se ne zmehčajo. Temperaturo potem znižamo in med stalnim mešanjem dodamo pol žličke moke, da se zgosti. Nato zalijemo s polovico mleka ter še naprej mešamo. Omako začinimo s soljo, poprom, muškatnim oreščkom in mleto papriko. Dušimo še 5 do 10 minut. Če je omaka pregosta, jo razredčimo s preostankom mleka. Vsekakor se v gobovo omako odlično poda tako sladka smetana pri kuhanju kot kisla za boljši okus, ko je omaka že pripravljena. aja pa to je mišleno prbližn 2dc mleka (: najleeeepša hvala, samo nea jem gob tak da si bom res z grahom pa korenčkom naredla pa oni polpet zraven ko si rekla ;D ulala kako kosilo bom mela ju3 hah;D hvala res alo, means a lot, kar lačna sem postala ;P tnxtnx (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • spacesheep
7.5.2010 20:59
PorceLan pravi:
spacesheep pravi:
PorceLan pravi:
ja xD kak dolgo pa pustim še tak odstavljeno? pa kolko dam soli noter? (a) pa kaj znaš bilokako omako naredit? ;D
pustiš še tok časa d ne hrusta ko riž pregrizneš,sol dej po okusu...najprej en ščepc pol si loh pa še dosoliš...pa kombinerej navadno sol,pol na konc dej pa vegeto. drgač omaka...pomoje je najbolš gobova k to je res mljask..em...alpa dej si not grah pa korenčk pa maš rizi bizi.. kle maš pa recept.. Približno žlico masla stalimo v olje. Nato dodamo gobe in dušimo, dokler se ne zmehčajo. Temperaturo potem znižamo in med stalnim mešanjem dodamo pol žličke moke, da se zgosti. Nato zalijemo s polovico mleka ter še naprej mešamo. Omako začinimo s soljo, poprom, muškatnim oreščkom in mleto papriko. Dušimo še 5 do 10 minut. Če je omaka pregosta, jo razredčimo s preostankom mleka. Vsekakor se v gobovo omako odlično poda tako sladka smetana pri kuhanju kot kisla za boljši okus, ko je omaka že pripravljena. aja pa to je mišleno prbližn 2dc mleka (: najleeeepša hvala, samo nea jem gob tak da si bom res z grahom pa korenčkom naredla pa oni polpet zraven ko si rekla ;D ulala kako kosilo bom mela ju3 hah;D hvala res alo, means a lot, kar lačna sem postala ;P tnxtnx (: hehe ni blema... (: js si bom tut to pomoje jutr za jest nrdila..k mi je prou zapasalu zdle (A) sporoč kko je uspelu =D _________________ Skunk is in my motherfucker soul.! • PorceLan
8.5.2010 13:32
spacesheep pravi:
PorceLan pravi:
spacesheep pravi:
PorceLan pravi:
pustiš še tok časa d ne hrusta ko riž pregrizneš,sol dej po okusu...najprej en ščepc pol si loh pa še dosoliš...pa kombinerej navadno sol,pol na konc dej pa vegeto. drgač omaka...pomoje je najbolš gobova k to je res mljask..em...alpa dej si not grah pa korenčk pa maš rizi bizi.. kle maš pa recept.. Približno žlico masla stalimo v olje. Nato dodamo gobe in dušimo, dokler se ne zmehčajo. Temperaturo potem znižamo in med stalnim mešanjem dodamo pol žličke moke, da se zgosti. Nato zalijemo s polovico mleka ter še naprej mešamo. Omako začinimo s soljo, poprom, muškatnim oreščkom in mleto papriko. Dušimo še 5 do 10 minut. Če je omaka pregosta, jo razredčimo s preostankom mleka. Vsekakor se v gobovo omako odlično poda tako sladka smetana pri kuhanju kot kisla za boljši okus, ko je omaka že pripravljena. aja pa to je mišleno prbližn 2dc mleka (: najleeeepša hvala, samo nea jem gob tak da si bom res z grahom pa korenčkom naredla pa oni polpet zraven ko si rekla ;D ulala kako kosilo bom mela ju3 hah;D hvala res alo, means a lot, kar lačna sem postala ;P tnxtnx (: hehe ni blema... (: js si bom tut to pomoje jutr za jest nrdila..k mi je prou zapasalu zdle (A) sporoč kko je uspelu =D super je uspelo ;D sem si že ob 11h naredla (: zaj bom tak mnda 5 mescov samo to jedla, pa polpeti so pune dobri =D hvala še enkrat (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • spacesheep
8.5.2010 13:35
PorceLan pravi:
spacesheep pravi:
PorceLan pravi:
spacesheep pravi:
PorceLan pravi:
pustiš še tok časa d ne hrusta ko riž pregrizneš,sol dej po okusu...najprej en ščepc pol si loh pa še dosoliš...pa kombinerej navadno sol,pol na konc dej pa vegeto. drgač omaka...pomoje je najbolš gobova k to je res mljask..em...alpa dej si not grah pa korenčk pa maš rizi bizi.. kle maš pa recept.. Približno žlico masla stalimo v olje. Nato dodamo gobe in dušimo, dokler se ne zmehčajo. Temperaturo potem znižamo in med stalnim mešanjem dodamo pol žličke moke, da se zgosti. Nato zalijemo s polovico mleka ter še naprej mešamo. Omako začinimo s soljo, poprom, muškatnim oreščkom in mleto papriko. Dušimo še 5 do 10 minut. Če je omaka pregosta, jo razredčimo s preostankom mleka. Vsekakor se v gobovo omako odlično poda tako sladka smetana pri kuhanju kot kisla za boljši okus, ko je omaka že pripravljena. aja pa to je mišleno prbližn 2dc mleka (: najleeeepša hvala, samo nea jem gob tak da si bom res z grahom pa korenčkom naredla pa oni polpet zraven ko si rekla ;D ulala kako kosilo bom mela ju3 hah;D hvala res alo, means a lot, kar lačna sem postala ;P tnxtnx (: hehe ni blema... (: js si bom tut to pomoje jutr za jest nrdila..k mi je prou zapasalu zdle (A) sporoč kko je uspelu =D super je uspelo ;D sem si že ob 11h naredla (: zaj bom tak mnda 5 mescov samo to jedla, pa polpeti so pune dobri =D hvala še enkrat (: hehe..ni blema pa še kdej (: _________________ Skunk is in my motherfucker soul.! • nikecc
• Od: 27.5.2010
19.6.2010 16:19
ja pa kok je težko riž skuhat na intrnetu ma 10000000000000000000000000000000000000 receptov za pripravo rižaa stara sm 12let in jst tko znam use skuhat ja pismu kok je tu tžku a ne?
• PorceLan
19.6.2010 17:45
nikecc pravi:ja pa kok je težko riž skuhat na intrnetu ma 10000000000000000000000000000000000000 receptov za pripravo rižaa stara sm 12let in jst tko znam use skuhat ja pismu kok je tu tžku a ne?
auch creepy, ja očitno nismo vsi tak pametni kot si ti (oz.kot bi rada bla ker sorry, nisi).. sicer pa none of my business če znaš ti riž skuhat al ne, in toti post je bil čisti OT, ker btw zdaj si znam riž skuhat (oh god how advanced i am), torej pomeni da sem pametna, yay me lmao, mrš _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Coreliee
• Od: 24.10.2009
19.6.2010 17:56
Ka ste smotani xD Noben ne zna prou povedat.
V posodo dej eno šalco riža pa 2 šalci vode. In pol narežš u mal toplo vodo naprimr paprike pa mal paradajza pa lohka daš eno jušno kocko za okus (zelenjavno) pa nevem... bučke al whatever. Pol se pa uno kuha dokler voda ne izpari. Pol pa pač probaš da ni trd riž. Dobr tek! xD |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.