EMO FRIZURA

RoaRx3 • Od: 4.3.2010 • Prispevkov: 112
EMO FRIZURA 17.5.2010 22:31
No, trenutno sem postrižen na irokezo. Ampak zlo sm razmišlau, da bi si pustil daljše lase in si naredu emo čupco. Tko mal čez oči, na črn pa odzadi tko na ježka, tako frizuro sem nekje vidu. zdej pa a mi kej priporočate al pa kej? Pa če mate kake fotke carskih frizur pa tega? ty.
Fashionholic.... <3 • Od: 13.10.2009 • Prispevkov: 23
Re: EMO FRIZURA 18.5.2010 9:40
Vpršanje je kolk emo hočš bit?

Najprej ena taka čist u izi http://emohair.org.uk/emo_hair_pics/male_emo_hair_001.jpg

[link]

Ta je res luškana:
[link]

še blont vrjanta:
[link]

K sm iskala fotke sm našla tole spletno stran. Hude filmčke majo! Smile
[link]

Upam da sm ti kej pomagala! Wink
RoaRx3 • Od: 4.3.2010 • Prispevkov: 112
Re: EMO FRIZURA 18.5.2010 14:07
Fashionholic.... <3 pravi:
Vpršanje je kolk emo hočš bit?

Najprej ena taka čist u izi http://emohair.org.uk/emo_hair_pics/male_emo_hair_001.jpg

[link]

Ta je res luškana:
[link]

še blont vrjanta:
[link]

K sm iskala fotke sm našla tole spletno stran. Hude filmčke majo! Smile
[link]

Upam da sm ti kej pomagala! Wink

heheh. Very Happy lpo ja. ja nočm bit jzt ceu emo, pč njihov style mi je fuul ušeč. drgač sm pa dele tole prelistu k si napisala in sm nekak tako mislu k si link dala:
[link]
in mi je ona pod INTRODUCTION TO EMO fuul zakon. nekak tako sm mislu. drgač pa ona k ti je fuul luštna tud ni slaba pa zgleda cool. Very Happy thx.
NasTyXx • Od: 19.5.2010 • Prispevkov: 1
Re: EMO FRIZURA 19.5.2010 16:50
veš ka je Ful dobr..zeleno črna čupa p lase čez ceu fris...xD
katekx3 • Od: 27.10.2009 • Prispevkov: 29
Re: EMO FRIZURA 19.5.2010 19:17
NasTyXx pravi:
veš ka je Ful dobr..zeleno črna čupa p lase čez ceu fris...xD

Men je tole tut ful ušeč.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.