EMO FRIZURA• RoaRx3
• Od: 4.3.2010
EMO FRIZURA
17.5.2010 22:31
No, trenutno sem postrižen na irokezo. Ampak zlo sm razmišlau, da bi si pustil daljše lase in si naredu emo čupco. Tko mal čez oči, na črn pa odzadi tko na ježka, tako frizuro sem nekje vidu. zdej pa a mi kej priporočate al pa kej? Pa če mate kake fotke carskih frizur pa tega? ty.
• Fashionholic.... <3
• Od: 13.10.2009
Re: EMO FRIZURA
18.5.2010 9:40
Vpršanje je kolk emo hočš bit?
Najprej ena taka čist u izi http://emohair.org.uk/emo_hair_pics/male_emo_hair_001.jpg [link] Ta je res luškana: [link] še blont vrjanta: [link] K sm iskala fotke sm našla tole spletno stran. Hude filmčke majo! [link] Upam da sm ti kej pomagala! • RoaRx3
• Od: 4.3.2010
18.5.2010 14:07
Fashionholic.... <3 pravi:Vpršanje je kolk emo hočš bit?
Najprej ena taka čist u izi http://emohair.org.uk/emo_hair_pics/male_emo_hair_001.jpg [link] Ta je res luškana: [link] še blont vrjanta: [link] K sm iskala fotke sm našla tole spletno stran. Hude filmčke majo! [link] Upam da sm ti kej pomagala! heheh. [link] in mi je ona pod INTRODUCTION TO EMO fuul zakon. nekak tako sm mislu. drgač pa ona k ti je fuul luštna tud ni slaba pa zgleda cool. • NasTyXx
• Od: 19.5.2010
19.5.2010 16:50
veš ka je Ful dobr..zeleno črna čupa p lase čez ceu fris...xD
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.