POLOOOOM. ~ ZA TIIPE

beejbii • Od: 6.6.2010 • Prispevkov: 60
POLOOOOM. ~ ZA TIIPE 3.7.2010 21:28
am jah. sploh nevem kako nej začneem. Very Happy pač sm šla z eno kolegico h 3 tipom. pač edn je biv njen. in pač smo se tko soončl. in edn mi je biv tko ful simpatičn. in smo še neki pil. in je pač un k mi je biv simpatičn namigvov da sm mu ušeeč. & me je tko ful začeu božat pato. Very Happy
in tko smo se neki pogovarjal. in se je kr na enkrat on znašu na men. Very Happy in valda čis me je razrajcu. haha. prov potrebna sm ratala. in pč sva šla u eno sobo. in sva se neki začela tm mečkt pa take..in pč že prj je pa njegov frend reku d je junfr.. in da bi ga rt zgubu.
in pač tko sva se mečkala. in se tko slečeva. in en njegov frend je pa skos neki prsluškvov. in pač je njemu prov zabederal. in tko je neki začev dse mu ne dvigne pa take. valda men nč ni blo jaasn. in pol je zginu. in sm slišala da mu je njegov prjatu neki govoru da kej šupak je d me nemore in podobn. -.- ampk prj k je pa na men ležu se mu pa je. =S in tko valda njemu čis zabederal in nevem kaj. in pol sploih čis nč ni blo. noja. aje možn da se mu ni ker je biv preveč živčn pa to. ker sm mu ga tut tko hotla pušit..pa se je kr obrnu stran. kda bi ga blo strah da ma mejhnga al kaj. -.- al sm js mogoče kej kriva.? k mi res ni jaasn. :S
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: POLOOOOM. ~ ZA TIIPE 3.7.2010 21:50
beejbii pravi:
am jah. sploh nevem kako nej začneem. Very Happy pač sm šla z eno kolegico h 3 tipom. pač edn je biv njen. in pač smo se tko soončl. in edn mi je biv tko ful simpatičn. in smo še neki pil. in je pač un k mi je biv simpatičn namigvov da sm mu ušeeč. & me je tko ful začeu božat pato. Very Happy
in tko smo se neki pogovarjal. in se je kr na enkrat on znašu na men. Very Happy in valda čis me je razrajcu. haha. prov potrebna sm ratala. in pč sva šla u eno sobo. in sva se neki začela tm mečkt pa take..in pč že prj je pa njegov frend reku d je junfr.. in da bi ga rt zgubu.
in pač tko sva se mečkala. in se tko slečeva. in en njegov frend je pa skos neki prsluškvov. in pač je njemu prov zabederal. in tko je neki začev dse mu ne dvigne pa take. valda men nč ni blo jaasn. in pol je zginu. in sm slišala da mu je njegov prjatu neki govoru da kej šupak je d me nemore in podobn. -.- ampk prj k je pa na men ležu se mu pa je. =S in tko valda njemu čis zabederal in nevem kaj. in pol sploih čis nč ni blo. noja. aje možn da se mu ni ker je biv preveč živčn pa to. ker sm mu ga tut tko hotla pušit..pa se je kr obrnu stran. kda bi ga blo strah da ma mejhnga al kaj. -.- al sm js mogoče kej kriva.? k mi res ni jaasn. :S

ja lei, če je biu potrebn k je biu na teb, pol k sta bla pa sama je pa neki nasprotvou pa mrde zarad te žiučnosti k ni wedu ka nardit al pa od žiučnosti ka mu boš nardila k sta bla sama tm notr. mislm d nisi ti nč kriva, ampak prej je tist njegou frend k waj je opazovou oz. prsluškvou. glih zarad tega se je obrnu stran. probi enkat tko ga dobit na samo d noben nebo wedu ke sta pa da vama nebo slediu. pol k bosta sama bo pa akcija Very Happy, sto posto Very Happy xD
Re: POLOOOOM. ~ ZA TIIPE 4.7.2010 10:02
@boriis : hahaha. ja zdi se mi kda sm. (: mislm dj faaj k ena budala sm se pučutla. :Đ
ja kako ga nej dubim.? ker od takrt k se je to zgodil mu je tok bet d tut kmu npr. na fejsu na provata kej napišeem sploh ne odgovori. mislm dela se kda me sploh ne pozna. (:

Nazadnje urejal/a beejbii 4.7.2010 10:59; skupaj popravljeno 1 krat
Re: POLOOOOM. ~ ZA TIIPE 4.7.2010 10:30
@thefuckingking: oh. hahaha. am ja res ful teško za razumet. Very Happy mislm jaao.nemore ti use kr zablokerat sam zrt živčnosti. Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.