UČENJE• RoaRx3
• Od: 4.3.2010
UČENJE
24.5.2010 7:22
No, meni je to šolsko leto zelo padla koncentracija, se preprosto nemorem učit in dobivam v šoli slabe ocene. Kaj nj zdj nardim? Vem, da je že tega šolskega leta konec ampak ker grem nasljedne leto v SŠ rabim nujno en nasvet da se lahko zberem in učim, če ne bodo še v SŠ slabe ocene letele... Zmeri ko se hočm it učit me nekaj zamot, al je to internet, prijatelji... kar koli.
HELP? • Abby
• Od: 21.5.2010
Re: UČENJE
24.5.2010 13:06
Am.. Moj nasvet je edino, da si zastaviš nek cilj in se tut nagradiš po par urnemu učenju. Tko nekak si probi najt motivacijo.. • Eay
• Od: 25.4.2010
24.5.2010 13:25
Sama pomoje nboš dobla motivacije..tud js se sama sploh ne spravim zravn
probi se s kako prjatlco učit skup pa bo bolj zanimivo:) pa lahk sprašujeta ena drugo pa se bota s tem velik naučili..pol lahk pa še pri testu skup sedita pa si pomagata • to.sem.jaz
• Od: 21.5.2010
24.5.2010 14:22
joj pri meni je isto... prejšna leta same petke, zdej je pa bol za en drek use skupej...
..zadnje čase pa ugotavlam, da če se grem skup s kšno frendico učit je fajn, pa tud velik se navadm.. al pa probi se it učit kam u naravo al pa park če živiš u mestu.. pa ti predlagam da takrat use izklopš - mobi in pa misli (; ... no pa veliko sreče (: _________________ live for the moment. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.