predaja ključa--> izivi

jazzz • Od: 2.4.2010 • Prispevkov: 16
predaja ključa--> izivi 17.5.2010 21:03
no pač mi imamo u petk predajo ključa na šoli in se vedno nwemo kaj bi dal za izive 8mu razredu a mate ksne ideje??
Mojchq • Od: 27.7.2009 • Prispevkov: 47
Re: predaja ključa--> izivi 17.5.2010 22:09
no..mi bomo dal naj neki od slovenija ma talent predstavjo pa naj bo smešno..druga naloga je pa da morjo fantje u črnih pajkicah pa pinki majčkah zaplesat pa zapet od bepop ti si moje soncee..;D
Pupika • Od: 6.7.2009 • Prispevkov: 138
Re: predaja ključa--> izivi 18.5.2010 13:44
nevem no pr nas majo ponavad kr krute

pač ded se pred k***** banano drži baba jo pa more jest
al pa da se ded uleže pa mu dajo pač na trebuh balon pa more baba po njem skakat dokler balon nena poči pa take
... Twisted Evil Twisted Evil
tajika • Od: 6.3.2010 • Prispevkov: 49
Re: predaja ključa--> izivi 18.5.2010 15:22
mi še ne vemo kak bomo mel letos, lani so nam pa dal da so mogl fantje punce štuporamo po telovadnci nosit, pa kdor je prvi naredo 3 kroge brez da bi mu punca dol padla je pač zmago, 2 je bla da so mogl šez neke ovire hodit po kolenih potleh je bil pa raztrosen pšenični zdrob, da jih je fajn u kolenih bolel, za tretjo se pa ne spounem:D
youbitch • Od: 5.5.2010 • Prispevkov: 158 • Kraj: ljubljana
Re: predaja ključa--> izivi 18.5.2010 21:31
mi mamo 10 nalog

obvezno petje pa ples
pol kamasutra
tip pa ženška zamenata cune
tip se usede si da krožnik z bonboni med nogr bejba jih more pojest
ostalo se ne spomnm.xD

ooh k pomislm da me use to čaka letos :S :S

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.