Moj Biuši Fant...Prosim Za Nasvet!!

nincco • Od: 11.11.2009 • Prispevkov: 2
Moj Biuši Fant...Prosim Za Nasvet!! 7.6.2010 17:12
No js mam en problem...mela sm fanta s kirim sva douk hodla, več k 1 let. In pol on men kr naenkrat reče da ni več u mene in sva se razšla

on je biu noro zalublen u mene in js u njega
pol pa kr naenkrat ni biu več u mene

sam pomoje nemorš ti bit nwm recimo dans noro zalublen jutr pa že ne več
a mislte da mu je kdo kej reku, da me je zarad zto pustu k so mu drugi kej govoril??

mogoče sm kriva js, k sm bla zlo lubosumna
ampak to sam zto k sm ga mela najraj in sm hotla da je sam moj.
mislite da on tega ni tko razumeu?

js sm se jokala usak dan bol, lajf sploh več ni meu smisla( še zdej ga nima)
še zdej mi gre na jok k se spomnim na to, na njega...

zdi se mi da brez njega nism popouna, da mi neki manjka.

neki sva se tut menla in sva zej sam frenda...ampak js nočm da sva.
ljubim ga in še zej po 3 mescih k sva narazn nemorm nobenga fanta niti pogledat.

a ma kdo kakšn nasvet..

naj ga pozabim al naj ga poskusim še enkrat osvojit??
pred gre iz naše šole (on je 9., js sm 8. razred)
in predn gre iz mojga lajfa

res me je strah da ga bom izgubila.
Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Mojchq • Od: 27.7.2009 • Prispevkov: 47
Re: Moj Biuši Fant...Prosim Za Nasvet!! 7.6.2010 17:40
ja..pomoje mu je kdu kej reku o teb al pa kej tazga..možnu je pa tud da ni že dolgu vate pa se do zdej ni upal povedat..al pa da je kero drugo spoznal..možnosti je ful velik sam to je najbolš da njega uprašaš al pa kerga od njegovih frendov..

kku bi ga osvojila nazaj pa nimam pojma..če je gdu kej tazka reku o teb pa ti rečeš da ni res to kar govorijo pol bi ga lahku še dobila nzaj, če je pa kero drugo spoznal pol pa res nevem kku ga lahku nzaj dobiš.

itak si pa šele 8. razred in ku boš pršla u sredno šolo bo blu tok lušnih fantov da ga boš sčasoma res pozabila..xD
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: Moj Biuši Fant...Prosim Za Nasvet!! 8.6.2010 16:44
js ne morm vrjet ko sm prebrala...men se je čist isto zgodilo..ampak js vem vsaj vzrok..prvi dan je blo še vsse vredo tko fajn sva se mela..nasledn dan pa reče da ne more bit več kaj med nama..pa sm pol zvedla da ma sestro svojega najboljšega prjatla..midva sva bla 3 lete skupi..on je pa zdej že z uno več kot pol leta

včasih še zdej mislim nanj kr je biu tud moj najboljši prjatl pa še zdej nimam fanta pa bi ga zlo rada mela...prav pogrešam to...pa ne vem kko bi ga dobla :/:/
včasih mi gre tud kr na jok
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: Moj Biuši Fant...Prosim Za Nasvet!! 8.6.2010 17:42
sam men se zdi nekolko nelogično to, d te pusti kr čez noč. čez noč d se spremeni, ko d bi meu izgubo spomina p bi se ''odljubu'', ampak ne zdi se mi logično, res. nemoreš u enem dnevu odljubt osebe k si z njo 1 let. mogoče d so ostali kej okol trosil (da so ti bli navoščljivi pa waj hotl narazn spraut).
drgač pa wem kko je ko se navvadš na eno osebo, pol je pa kr naenkat ni več... ****, ni kej.

jst praum d probi še enkat, ampak newem kko bosta pol ko bo on šu naprei u sredno, ti boš pa še u osnouki... pr men je isto, jst 9. ona 8. klas. nekako bowa že zmogla, powrh usega swa še zlo bliz doma =D.

no, useen, ti si zgleda d še vanga ko bomba u detonator xD (šala mala =D), tko da: probi še enkat, če je pa taka pi_zda d te ne mara weč pol pa pust na miru modela pa ga pozab. wem d če ga boš ''mogla'' bo zlo zlo težko, ampak cajt bo naredu svoje.
bobrouka • Od: 28.5.2010 • Prispevkov: 19
Re: Moj Biuši Fant...Prosim Za Nasvet!! 8.6.2010 19:33
nincco pravi:
No js mam en problem...mela sm fanta s kirim sva douk hodla, več k 1 let. In pol on men kr naenkrat reče da ni več u mene in sva se razšla

on je biu noro zalublen u mene in js u njega
pol pa kr naenkrat ni biu več u mene

sam pomoje nemorš ti bit nwm recimo dans noro zalublen jutr pa že ne več
a mislte da mu je kdo kej reku, da me je zarad zto pustu k so mu drugi kej govoril??

mogoče sm kriva js, k sm bla zlo lubosumna
ampak to sam zto k sm ga mela najraj in sm hotla da je sam moj.
mislite da on tega ni tko razumeu?

js sm se jokala usak dan bol, lajf sploh več ni meu smisla( še zdej ga nima)
še zdej mi gre na jok k se spomnim na to, na njega...

zdi se mi da brez njega nism popouna, da mi neki manjka.

neki sva se tut menla in sva zej sam frenda...ampak js nočm da sva.
ljubim ga in še zej po 3 mescih k sva narazn nemorm nobenga fanta niti pogledat.

a ma kdo kakšn nasvet..

naj ga pozabim al naj ga poskusim še enkrat osvojit??
pred gre iz naše šole (on je 9., js sm 8. razred)
in predn gre iz mojga lajfa

res me je strah da ga bom izgubila.
Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ei jst sm mela isto tkole tipa sam da sm jst u prve zabluzila šla sva narazn in to in je biu on u istmu stanju pač nwm iskala sm sama sebe svojo identiteto in pol k nism bla več zmedena sva se spet začela pogovarjat(po enmu eltu) in zdj sva spet skupi dj mu čš mugoče bo pač drugo anjdu mugoče vama je pa usoda namenjena pa se bota spet najdla
nincco • Od: 11.11.2009 • Prispevkov: 2
Re: Moj Biuši Fant...Prosim Za Nasvet!! 9.6.2010 17:39
Boris pravi:
sam men se zdi nekolko nelogično to, d te pusti kr čez noč. čez noč d se spremeni, ko d bi meu izgubo spomina p bi se ''odljubu'', ampak ne zdi se mi logično, res. nemoreš u enem dnevu odljubt osebe k si z njo 1 let. mogoče d so ostali kej okol trosil (da so ti bli navoščljivi pa waj hotl narazn spraut).
drgač pa wem kko je ko se navvadš na eno osebo, pol je pa kr naenkat ni več... ****, ni kej.

jst praum d probi še enkat, ampak newem kko bosta pol ko bo on šu naprei u sredno, ti boš pa še u osnouki... pr men je isto, jst 9. ona 8. klas. nekako bowa že zmogla, powrh usega swa še zlo bliz doma =D.

no, useen, ti si zgleda d še vanga ko bomba u detonator xD (šala mala =D), tko da: probi še enkat, če je pa taka pi_zda d te ne mara weč pol pa pust na miru modela pa ga pozab. wem d če ga boš ''mogla'' bo zlo zlo težko, ampak cajt bo naredu svoje.

Men se tut zdi to zlo nelogično. Ampak nekak nimam poguma da bi ga uprašala zka me je res pustu. bojim se da me bo resnica čis dotoukla in da bom pol še bol žalostna.
maš prou, res sm u njega. zlo zlo zlo sm u njega. čeprou govorim drugim da nism, ga ljubim najblo na svetu.

velikrat so naju probal narazn spraut, skor jim je uspel. ampak ljubezen med nama je bla dost močna da sva zdržala skup in pol sva use ignorirala.

ubistvu on mi zvečer napisu sms, če sm se ga js naveličala(drgi so mu to rekl) in nasledn dan sva šla narazn.
pomoje me še ma rad, k ni je reku da me bo vedno meu.
in enkrat sva se tko slučajno srečala in mal pogovarjala in se mi zdi da mu ni useen zame.

a maš kakšn nasvet kak ga naj probam dobit nazaj?? al pa kaj naj mu rečem, napišem, nrdim??
thx
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: Moj Biuši Fant...Prosim Za Nasvet!! 9.6.2010 20:45
ja, to je tud kvaka k se bojiš če bi resnico powedu, in glede na tvoje stanje bi te pa resnica čist stoukla u amen, kar pa ni glih kej prikladno za takele cajte.
hm, če ti je napisu sms če si se ga naveličala, mnde ja nis rekla da ja?!. al si mu rekla da sewede de ne ampak ona tega ni verjeu?
in ja, če se ti zdi d te ma še zdej rad ga sewede probej dobit nazai, ne? kko? jst bi se napru zmenu za en cajt na nekem mirnem mestu kjer mata dost cajta pa k waj nebo noben motu. pol bi se pa pogovoru u miru pa temeljito. po smsu al pa msnju mislm d ni glih ql, lahko pa tud tko, jst če bi morou bi prek msn k maš tkoj odgovor =). k je že tko znano da je pogovor u živo najbolš za kei se zment al pa takele stvarce oz. še kei druzga, bla bla bla =P. zdej, newem kko k nism še nikol tega počeu, ampak bom tkole powedu:

probej ga mau pouprašat zaka verjame usem stvarem k jih narod klat okol in zakai ne verjame tebi, al ti ne zaupa al kai. pol lahko ga tud zaka ti je to šu narest k je pa wedu d ti brez njega nemoreš pa pika. mrde bo začeu nakladat kašne kokr so ''neveem'' pa taka sranja, ampak ti probej na tak prjazn način ''izsilt'' to iz njega, k če to govori pol sigurn točn we zaka je šou to narest. pa newem, lahko tud tko poweš d ti nekak nemoreš brez njega, pa da nč ne štekaš zaka ti je šou to narest po tokmu cajtu. če ma usaj mau srca ti bo powedu use o tem.
lahko mu tud tko žalostno začeš prpudwat o tem, kko so waj probaval narazn spraut ampak jim nikol ni ratalo kr sta se mela tok rada d ni mogu noben uplivat na vajino vezo, pol pa kr naenkat puf, pa je blo konc. poupraš zakaj je to kr tko naredu.
pa lahko mu tud tko poweš na nek način da to kar so mu ostali rekl je čista laž in nej jim ne verjame, kr ga neizmerno ljubiš in se ga enostauno ne moreš naveličat. rec mu, d je okol res tok velik fantou, ampak da je on eden in edini tak - unikat k se ga ne da zamenat za nč in nobenga pa pika (sliš se res u amen zalubleno, ampk kaj čm jst, tud jst sm svoji to pisu xD =).) če se bosta dobla ke zunej v miru mu lahko tud tko enga lupčka na lička ''prlimaš'' d bo widu d si res vanga. pa tud un nekak žalostn puppy-face mislm d bi tud pasou zraun, sei we punce znate to nardit d mi moški tkoj popustimo =P.
pa še kei se lahko sama spomneš kar mislš d bi lahko blo solidno za tak pogovor, jst sm nažalost brez idej... če se bom kei spomnu bom p mrde napisu.

držim pesti za vaju d bosta s5 čim prej skupi =D.
vatrena19 • Od: 14.10.2008 • Prispevkov: 68
Re: Moj Biuši Fant...Prosim Za Nasvet!! 10.6.2010 2:26
hmm.. kot pravs da si bla ful ljubosumna...men se zdi da je to to, ker ce pravs da sta bla 1 let skupi, se prav je mogu en let to prenasat..mislm da se je navelicau pa te je za to pustu, vem kako je to iz lastnih izkusenj, k se cloveka navelicas glih zarat ljubosumja pretiranga pa nezaupanja ga enostavno nehas met rd in ti je odvec..

ne bom pa zdej rekla da je blo v tvojem primeru tko, sam mislm da je to to.
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: Moj Biuši Fant...Prosim Za Nasvet!! 11.6.2010 15:35
men se zdi use logično Wink

že prej ni biu vate pa ti ni hotu povedat...

jst dvomm da je še vate....uziroma da maš še kj možnosti...

probi si kej slabga mislt u nem...

pejt špilat kšno strelsko igrco(si jo z downloadej bo tanajbolš) pa si predstaulej da nega strelaš xDDDDDDD
micek • Od: 13.6.2010 • Prispevkov: 7
Re: Moj Biuši Fant...Prosim Za Nasvet!! 13.6.2010 9:10
Mogoče takrat ni biu vate, sam čez neki časa se bo zavedu kaj je zgubu...
16rok16 • Od: 8.5.2010 • Prispevkov: 23
Re: Moj Biuši Fant...Prosim Za Nasvet!! 14.6.2010 12:44
ma vedno mn je takih k majo čustva pr teh letih za take zveze... večini je že usen... drgač pa lej najbol je da se z njim pogovoriš o usem tem pa boš vidla... tud jst sm mislu da bom vedno zalublen u eno punco pa sm **** k sm se u drugo pa mi je še zdj mal žou pa je že več k pou leta od tega :/...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.