Srednja zdravstvena in kemijska šola Novo mesto1 | 2 | >>• bojana
• Od: 25.9.2008
Srednja zdravstvena in kemijska šola Novo mesto
18.1.2009 18:05
Če slučajno obiskuješ to šolo, prosim povej kaj o tem:
- zakaj si se vpisal/a na to šolo, - kako zahtevna se ti zdi, - kakšna znanja in možnosti ti ponuja, - kateri predmeti se ti zdijo najbolj fajn in kateri najbolj kritični, - kako se razumeš s sošolci, - kakšne načrte imaš za naprej, - si zadovoljen/a tu ali ti je žal, da se nisi vpisal/a kam drugam, - pa če so še kakšne druge posebnosti, kaj te moti, kaj ti je ok, itd. • PetraZalokar
• Od: 6.5.2009
Re: Srednja zdravstvena in kemijska šola Novo mesto
6.5.2009 14:49
bojana pravi:Če slučajno obiskuješ to šolo, prosim povej kaj o tem:
- zakaj si se vpisal/a na to šolo, - kako zahtevna se ti zdi, - kakšna znanja in možnosti ti ponuja, - kateri predmeti se ti zdijo najbolj fajn in kateri najbolj kritični, - kako se razumeš s sošolci, - kakšne načrte imaš za naprej, - si zadovoljen/a tu ali ti je žal, da se nisi vpisal/a kam drugam, - pa če so še kakšne druge posebnosti, kaj te moti, kaj ti je ok, itd. no sicer je že ful dolg kar si to napisala ampak vsen ti pišem namreč jst sm se letos vpisala v to šolo pa mi reku bratranc k se je lan vpisu d je ful dobr, pa d če se za sprot učiš ti gre sicer nimajo neki dodatnih za nadarjene ampak maš full velik tekmovanj, pa da majo za kemijo enga prfoksa k je mal iuiu , pa prav d bi se še enkrat vpisal na to šolo, pa ful mu je všeč k so skz nekam hudil, npr v atlantic • pupaa94
• Od: 15.3.2009
6.5.2009 14:55
PetraZalokar pravi:
bojana pravi:
- zakaj si se vpisal/a na to šolo, - kako zahtevna se ti zdi, - kakšna znanja in možnosti ti ponuja, - kateri predmeti se ti zdijo najbolj fajn in kateri najbolj kritični, - kako se razumeš s sošolci, - kakšne načrte imaš za naprej, - si zadovoljen/a tu ali ti je žal, da se nisi vpisal/a kam drugam, - pa če so še kakšne druge posebnosti, kaj te moti, kaj ti je ok, itd. no sicer je že ful dolg kar si to napisala ampak vsen ti pišem namreč jst sm se letos vpisala v to šolo pa mi reku bratranc k se je lan vpisu d je ful dobr, pa d če se za sprot učiš ti gre sicer nimajo neki dodatnih za nadarjene ampak maš full velik tekmovanj, pa da majo za kemijo enga prfoksa k je mal iuiu , pa prav d bi se še enkrat vpisal na to šolo, pa ful mu je všeč k so skz nekam hudil, npr v atlantic vov a ti greš kr u novo mesto u sql al ka? • PetraZalokar
6.5.2009 14:58
pupaa94 pravi:
PetraZalokar pravi:
bojana pravi:
- zakaj si se vpisal/a na to šolo, - kako zahtevna se ti zdi, - kakšna znanja in možnosti ti ponuja, - kateri predmeti se ti zdijo najbolj fajn in kateri najbolj kritični, - kako se razumeš s sošolci, - kakšne načrte imaš za naprej, - si zadovoljen/a tu ali ti je žal, da se nisi vpisal/a kam drugam, - pa če so še kakšne druge posebnosti, kaj te moti, kaj ti je ok, itd. no sicer je že ful dolg kar si to napisala ampak vsen ti pišem namreč jst sm se letos vpisala v to šolo pa mi reku bratranc k se je lan vpisu d je ful dobr, pa d če se za sprot učiš ti gre sicer nimajo neki dodatnih za nadarjene ampak maš full velik tekmovanj, pa da majo za kemijo enga prfoksa k je mal iuiu , pa prav d bi se še enkrat vpisal na to šolo, pa ful mu je všeč k so skz nekam hudil, npr v atlantic vov a ti greš kr u novo mesto u sql al ka? ja jst grem na kemijsko moja best frendica gre pa na zdravstveno.Kam greš pa ti? • pupaa94
6.5.2009 15:00
no hudo petra sam a se boš usak dan u novo mesto vuzila al ka? a u Lj ni nubene kemijske?
• PetraZalokar
6.5.2009 15:06
ja kdo pa je reku da sm jst iz lublane??????????????????
AL jst sm iz Šentrneja in se bom čist lepo kot drug k gredo v SŠ iz tuki usedla na avtobus sj pol ure vožnje me pa ja nov ubilo • pupaa94
6.5.2009 15:08
PetraZalokar pravi:ja kdo pa je reku da sm jst iz lublane??????????????????
AL jst sm iz Šentrneja in se bom čist lepo kot drug k gredo v SŠ iz tuki usedla na avtobus sj pol ure vožnje me pa ja nov ubilo ajaaaa:D xD mal sm zamešala in use kr poznam eno k u dob u sql hod pa ma isti ime pa rpiimk pa zanjo bi blo bol pamtn pol ke u lj ne pa d se fura ke dol nekam xD • PetraZalokar
6.5.2009 15:09
pupaa94 pravi:
PetraZalokar pravi:
AL jst sm iz Šentrneja in se bom čist lepo kot drug k gredo v SŠ iz tuki usedla na avtobus sj pol ure vožnje me pa ja nov ubilo ajaaaa:D xD mal sm zamešala in use kr poznam eno k u dob u sql hod pa ma isti ime pa rpiimk pa zanjo bi blo bol pamtn pol ke u lj ne pa d se fura ke dol nekam xD ma ne sej je OK kam greš pa kj ti • pupaa94
6.5.2009 15:12
PetraZalokar pravi:
pupaa94 pravi:
PetraZalokar pravi:
AL jst sm iz Šentrneja in se bom čist lepo kot drug k gredo v SŠ iz tuki usedla na avtobus sj pol ure vožnje me pa ja nov ubilo ajaaaa:D xD mal sm zamešala in use kr poznam eno k u dob u sql hod pa ma isti ime pa rpiimk pa zanjo bi blo bol pamtn pol ke u lj ne pa d se fura ke dol nekam xD ma ne sej je OK kam greš pa kj ti jst rgem pa na zdravstveno u Lj:D • PetraZalokar
6.5.2009 15:18
pupaa94 pravi:
PetraZalokar pravi:
pupaa94 pravi:
PetraZalokar pravi:
AL jst sm iz Šentrneja in se bom čist lepo kot drug k gredo v SŠ iz tuki usedla na avtobus sj pol ure vožnje me pa ja nov ubilo ajaaaa:D xD mal sm zamešala in use kr poznam eno k u dob u sql hod pa ma isti ime pa rpiimk pa zanjo bi blo bol pamtn pol ke u lj ne pa d se fura ke dol nekam xD ma ne sej je OK kam greš pa kj ti jst rgem pa na zdravstveno u Lj:D ql sm mene neki zanima če pač lahko k je moja bf šla na zdravstveno v NM me zanima če lahk kmal postaneš pzdravnik za froce,dojenčke al pa partonažna al pa babica • pupaa94
6.5.2009 20:10
PetraZalokar pravi:
pupaa94 pravi:
PetraZalokar pravi:
pupaa94 pravi:
PetraZalokar pravi:
AL jst sm iz Šentrneja in se bom čist lepo kot drug k gredo v SŠ iz tuki usedla na avtobus sj pol ure vožnje me pa ja nov ubilo ajaaaa:D xD mal sm zamešala in use kr poznam eno k u dob u sql hod pa ma isti ime pa rpiimk pa zanjo bi blo bol pamtn pol ke u lj ne pa d se fura ke dol nekam xD ma ne sej je OK kam greš pa kj ti jst rgem pa na zdravstveno u Lj:D ql sm mene neki zanima če pač lahko k je moja bf šla na zdravstveno v NM me zanima če lahk kmal postaneš pzdravnik za froce,dojenčke al pa partonažna al pa babica ja najprej mora nrdit 4 leta d je zdravstvenik(medicinska sestra) pol gre pa lohka naprej na use višje šole to je pa to kr ona želi bit ane sam pol je pa odvisno kaj use ji šola nud ane kr jst u lj mam ful možnosti grem lohka tut na odvetniško pa use kr se da na višje zdravstvo kr mam zlo usposoblene učitlne kr ta u lj najbi bla najbolša šola v slo za zdravstvo ane tko da nwm mora se pozanimat č ji šola nud sam lohka pa postane tut č tm nemre naprej pa nej pride u lj pol po 4h letih • norra
• Od: 7.5.2009
..:)
7.5.2009 19:00
A gre kdu zdej jeseni 2009 al pa da je že gor.. u srednjo zdravstveno na šolski center novo mesto ( 4 letno -medicinska sestra/srednji zdravstvenik)..? • andreja14
• Od: 9.5.2009
Re: ..:)
9.5.2009 21:32
norra pravi:A gre kdu zdej jeseni 2009 al pa da je že gor.. u srednjo zdravstveno na šolski center novo mesto ( 4 letno -medicinska sestra/srednji zdravstvenik)..?
ja js grem jesen.... • norra
10.5.2009 17:02
andreja14 pravi:
norra pravi:
A gre kdu zdej jeseni 2009 al pa da je že gor.. u srednjo zdravstveno na šolski center novo mesto ( 4 letno -medicinska sestra/srednji zdravstvenik)..?
ja js grem jesen.... a res..kul...iz kod si drgać?.. • andreja14
10.5.2009 20:40
norra pravi:
andreja14 pravi:
norra pravi:
A gre kdu zdej jeseni 2009 al pa da je že gor.. u srednjo zdravstveno na šolski center novo mesto ( 4 letno -medicinska sestra/srednji zdravstvenik)..?
ja js grem jesen.... a res..kul...iz kod si drgać?.. blis krškega... ti?? • norra
10.5.2009 20:47
andreja14 pravi:
norra pravi:
andreja14 pravi:
norra pravi:
ja js grem jesen.... a res..kul...iz kod si drgać?.. blis krškega... ti?? js sm pa iz bele krajne (črnomel) .. ! (= • andreja14
10.5.2009 20:48
norra pravi:
andreja14 pravi:
norra pravi:
andreja14 pravi:
norra pravi:
ja js grem jesen.... a res..kul...iz kod si drgać?.. blis krškega... ti?? js sm pa iz bele krajne (črnomel) .. ! (= ja fajn... maš msn?? • norra
10.5.2009 21:04
andreja14 pravi:
norra pravi:
andreja14 pravi:
norra pravi:
andreja14 pravi:
norra pravi:
ja js grem jesen.... a res..kul...iz kod si drgać?.. blis krškega... ti?? js sm pa iz bele krajne (črnomel) .. ! (= ja fajn... maš msn?? ja mam ja.. luda.nora@gmail.com dei na ta naslov mi pošl svoj msn..da ne dajem prek tega foruma svoj msn..k bojo drugi vidl.. • anchycka
• Od: 25.5.2009
31.5.2009 16:07
js grem pa u prvi al pa 2.letnik kozmetični tehnik u novo mesto.kr sm zdj frizersko nardila.
• fromsaratotheworld
• Od: 17.12.2008
31.5.2009 21:50
anchycka pravi:js grem pa u prvi al pa 2.letnik kozmetični tehnik u novo mesto.kr sm zdj frizersko nardila.
jst sm se tut upisala u kozmetično u nm..pol bom pa še frizersko naredla • ursko
• Od: 7.6.2009
7.6.2009 14:15
PetraZalokar pravi:ja kdo pa je reku da sm jst iz lublane??????????????????
AL jst sm iz Šentrneja in se bom čist lepo kot drug k gredo v SŠ iz tuki usedla na avtobus sj pol ure vožnje me pa ja nov ubilo Tooo pety naša gre na kemijskooo aammm.. sm p mislna d bomo sošolke.. ampk pač. xD (urška, 9a:P) <3 • PetraZalokar
20.6.2009 11:30
ursko pravi:
PetraZalokar pravi:
AL jst sm iz Šentrneja in se bom čist lepo kot drug k gredo v SŠ iz tuki usedla na avtobus sj pol ure vožnje me pa ja nov ubilo Tooo pety naša gre na kemijskooo aammm.. sm p mislna d bomo sošolke.. ampk pač. xD (urška, 9a:P) <3 kuk cajta pa si ti že gor???????????????? • Alkaa
• Od: 6.7.2009
6.7.2009 18:39
pupaa94 pravi:
PetraZalokar pravi:
bojana pravi:
- zakaj si se vpisal/a na to šolo, - kako zahtevna se ti zdi, - kakšna znanja in možnosti ti ponuja, - kateri predmeti se ti zdijo najbolj fajn in kateri najbolj kritični, - kako se razumeš s sošolci, - kakšne načrte imaš za naprej, - si zadovoljen/a tu ali ti je žal, da se nisi vpisal/a kam drugam, - pa če so še kakšne druge posebnosti, kaj te moti, kaj ti je ok, itd. no sicer je že ful dolg kar si to napisala ampak vsen ti pišem namreč jst sm se letos vpisala v to šolo pa mi reku bratranc k se je lan vpisu d je ful dobr, pa d če se za sprot učiš ti gre sicer nimajo neki dodatnih za nadarjene ampak maš full velik tekmovanj, pa da majo za kemijo enga prfoksa k je mal iuiu , pa prav d bi se še enkrat vpisal na to šolo, pa ful mu je všeč k so skz nekam hudil, npr v atlantic vov a ti greš kr u novo mesto u sql al ka? heii.vidm da se mente za sql.am jst grem tut u NM. srednja zdravstvena in kemijska šola ( farmacevtski tehnik) drgač tnx za te inf. • Kristan
• Od: 7.7.2009
7.7.2009 16:24
norra pravi:A gre kdu zdej jeseni 2009 al pa da je že gor.. u srednjo zdravstveno na šolski center novo mesto ( 4 letno -medicinska sestra/srednji zdravstvenik)..?
Ja jaz grem. Če gre kdo naj doda : x_UrsHii_x@live.com |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.