kako naj ga osvojim?
• monja
• Od: 10.11.2008
kako naj ga osvojim?
25.12.2008 12:32
ojla! jas imam eno vprašanje! kako naj osvojim fanta? toliko je tega napisano ... ampak vseeno ste VI NAJBOLJŠA PODPORA:??? ali pogledi in te stvari delujejo?
(torej razpišite se!???) • dana
• Od: 5.12.2008
Re: kako naj ga osvojim?
25.12.2008 13:34
ja pogledi delujejo (usaj pomoje) ker oči največ povedo.... tko da ti se kar spogleduj sz njim • LiL`Piaa
• Od: 9.10.2008
27.12.2008 1:48
ja jas mislim da ga pogLedaš.. pa te on pogLeda. pa se mu malo nasmehneš paa tak.. pa tisti iskriv pogled pa skrivnosten nasmeh.. to mislim da kr vžge . • metuljcica2
• Od: 27.1.2009
28.2.2009 20:34
Torej, če jaz pogledam enga tipa globoko v oči, pa on tud mene pogleda globoko v oči, potem pa to traja kr nekaj sekund, lahko sklepam da se mu res všeč? • toohappy
• Od: 2.3.2009
še ena ideja heheXD
2.3.2009 14:58
no jst mam še eno idejo ...glede teh pogledov nekaterim fantom je tut ušeč če jih sramežljivu pogleduješ ...da ga pogledaš v oči pa v tla pa spet tku • freaky
• Od: 28.2.2009
2.3.2009 22:34
js pa ponavad s pogledi in smehljanjem.. tko mal da mu daš vedt da te zanima.. ne s,eš se pa 'usrat' po domače rečeno.. mal morš zadržat pogled nad njim.. ne se kr proč obrnt ko te pogleda.. meni je še zdei težko ko nekoga pogledam prov v oči in da se še on zazre vame.. se mi zdi kot da pogleda skozi v dušo.. tko da res težko obdržim pogled vanjga usmerjen..ampak ga.
pa pomembna je tud komunikacija.. že če ga na cesti pozdraviš bo najprej čist zmeden, če ga do zdei še nisi pozdravla.. ampak ga boš usaj opozorila nase.. • erch
• Od: 14.5.2010
14.5.2010 13:51
monja pravi:ojla! jas imam eno vprašanje! kako naj osvojim fanta? toliko je tega napisano ... ampak vseeno ste VI NAJBOLJŠA PODPORA:???
(torej razpišite se!???) heii..no jst mam tut tako uprašanje...pač na aši šoli je en full lušntip..ze prei sm bla enkrat vanga ampak nisma hodila...od tkrt sm se jst full spremenila..in tkrt ni blo nč ..ampak zdei pč pa so neki pogledi...mal se spogledujeva..pa reku je de sm lušna...pa skus mi "nagaja"... ampak ma punco!!!..pač nc se ne vid bol kot ne skrivata...sm je...kk nei ga osvojim oz. mislte de sm mu ušeč..jst to mislm..pa rada bi ga mela tuk de ...pište!!! l< <3 |
||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.