On....??• frufru
• Od: 21.10.2009
On....??
9.5.2010 16:33
Am...jz mam zdej tipa..in nevem zakaj se mu ne morem odpret ..tko sem zadržana pred njim in sem vanj in use ...samo nevem kaj je narobe...
help me plese kaj naj naredin da bo zadovoljen z mano?? huala.. • 16rok16
• Od: 8.5.2010
Re: On....??
9.5.2010 18:33
če sta začela pred kratkim je logično da si mal zadžana... mislm jst k sm začeu zvezo ponavad pa k sm jo čaku nekje sm biu vedno žiučn pred tem pa se bau da bom kej narobe reku... pol počas se pa navadš • frufru
• Od: 21.10.2009
9.5.2010 18:39
mi lahk še to svetuješ ko si moški..kaj naj naredim da ga zadovoljim ...(ne mislim sex)..da ga zadovoljim v zvezi?? drgač pa huala • 16rok16
• Od: 8.5.2010
9.5.2010 18:45
ja newm npr. počnita stvari k jih mata oba rada,posvet mu pozornost da vid da ga maš rada, probi se mu počas odprt... pazi da se ne začneta hitr kregat glede stvari k to je men zvezo uničl... no pa upam da bosta čim dle skup pa bla srečna ... sam spoznt se morta mal bl kot kaže pa bo... no odvisn tud kakšn človk je... • babylove
• Od: 9.5.2009
9.5.2010 18:50
ja.. vrjetno sta se prei prek msn-ja se menila in na zivo .. pol moreš vedet kai ma rad .. če se pa nista... pa se začnejtee več spoznat...
kuk si p stara?? če smem izvedet |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.