.poveeejtee (=• peetraax3
• Od: 4.5.2010
.poveeejtee (=
9.5.2010 14:06
heeeiłaaa.*
jst sm mał głjdałaa po forumii & nism zasłediłaa še nubne takee teme (: zanimaa mee..če si žełite pjrsa ał pa če ga mate.?* ~čee ga nimate pa bi ga meeł napištee kje bi ga meeł p& če si ga botee dał.* ~če ga pa mate..pa napištee kje ga mate..pa č vs je bołeł k ste si ga dał dełaat ptoo (: *.jst bi ga ugłaunem meła u jezikii pa mogočee na spodnji ustniciii..kr mi je złoo kuuł to..sam me je pa maał strraah kr nwem kuk keei bołii pto.pa fuuł dobr mi je tuut u popkuu sam žouu nimam take pustauce da bi meła u popkuu tko d si ga nimam namena dełaat.pa łhk tuut date kak nasvet kku naj shujšaam u trebuuh. (: HF • JuicyStar
• Od: 23.1.2010
Re: .poveeejtee (=
9.5.2010 14:09
peetraax3 pravi:heeeiłaaa.*
jst sm mał głjdałaa po forumii & nism zasłediłaa še nubne takee teme (: zanimaa mee..če si žełite pjrsa ał pa če ga mate.?* ~čee ga nimate pa bi ga meeł napištee kje bi ga meeł p& če si ga botee dał.* ~če ga pa mate..pa napištee kje ga mate..pa č vs je bołeł k ste si ga dał dełaat ptoo (: *.jst bi ga ugłaunem meła u jezikii pa mogočee na spodnji ustniciii..kr mi je złoo kuuł to..sam me je pa maał strraah kr nwem kuk keei bołii pto.pa fuuł dobr mi je tuut u popkuu sam žouu nimam take pustauce da bi meła u popkuu tko d si ga nimam namena dełaat.pa łhk tuut date kak nasvet kku naj shujšaam u trebuuh. (: HF Js bi ga fuul rada mela, na nosu.. =D al pa pod ustnicoo Mela gaa boom.. mogočee pol k boom starejšaa...(pam polnoletna).. k drgaač me staršii sicirajoo! aaam... kko shujšat u trebuhu?.. drgaač pa.. men je pomagaal k sm trebušnake delala. =D • peetraax3
9.5.2010 14:13
JuicyStar pravi:
peetraax3 pravi:
heeeiłaaa.*
jst sm mał głjdałaa po forumii & nism zasłediłaa še nubne takee teme (: zanimaa mee..če si žełite pjrsa ał pa če ga mate.?* ~čee ga nimate pa bi ga meeł napištee kje bi ga meeł p& če si ga botee dał.* ~če ga pa mate..pa napištee kje ga mate..pa č vs je bołeł k ste si ga dał dełaat ptoo (: *.jst bi ga ugłaunem meła u jezikii pa mogočee na spodnji ustniciii..kr mi je złoo kuuł to..sam me je pa maał strraah kr nwem kuk keei bołii pto.pa fuuł dobr mi je tuut u popkuu sam žouu nimam take pustauce da bi meła u popkuu tko d si ga nimam namena dełaat.pa łhk tuut date kak nasvet kku naj shujšaam u trebuuh. (: HF Js bi ga fuul rada mela, na nosu.. =D al pa pod ustnicoo Mela gaa boom.. mogočee pol k boom starejšaa...(pam polnoletna).. k drgaač me staršii sicirajoo! aaam... kko shujšat u trebuhu?.. drgaač pa.. men je pomagaal k sm trebušnake delala. =D ..jst sm se pa s starcaam že smenłaa & mi pustijoo..sam še nwem ał si ga naj dam pod ustnico ał u jeziik.kaai misłs? kuuk si pa stara drgaač? • Soundbox
• Od: 23.11.2009
9.5.2010 14:45
js bi siu dau pirs k bi gor pisal da je tako pisanje kot je tvoje za idiote.
• peetraax3
9.5.2010 14:58
Soundbox pravi:js bi siu dau pirs k bi gor pisal da je tako pisanje kot je tvoje za idiote.
jaa dj si ga nee..!!!!!! a ti je kjr rjkuu d si ga nsmes daat??! ce te pa mooot d je taka tema udprtaa..ti pa sploh ni treba brat tkoo d.... -.- • JuicyStar
9.5.2010 15:52
peetraax3 pravi:
JuicyStar pravi:
peetraax3 pravi:
heeeiłaaa.*
jst sm mał głjdałaa po forumii & nism zasłediłaa še nubne takee teme (: zanimaa mee..če si žełite pjrsa ał pa če ga mate.?* ~čee ga nimate pa bi ga meeł napištee kje bi ga meeł p& če si ga botee dał.* ~če ga pa mate..pa napištee kje ga mate..pa č vs je bołeł k ste si ga dał dełaat ptoo (: *.jst bi ga ugłaunem meła u jezikii pa mogočee na spodnji ustniciii..kr mi je złoo kuuł to..sam me je pa maał strraah kr nwem kuk keei bołii pto.pa fuuł dobr mi je tuut u popkuu sam žouu nimam take pustauce da bi meła u popkuu tko d si ga nimam namena dełaat.pa łhk tuut date kak nasvet kku naj shujšaam u trebuuh. (: HF Js bi ga fuul rada mela, na nosu.. =D al pa pod ustnicoo Mela gaa boom.. mogočee pol k boom starejšaa...(pam polnoletna).. k drgaač me staršii sicirajoo! aaam... kko shujšat u trebuhu?.. drgaač pa.. men je pomagaal k sm trebušnake delala. =D ..jst sm se pa s starcaam že smenłaa & mi pustijoo..sam še nwem ał si ga naj dam pod ustnico ał u jeziik.kaai misłs? kuuk si pa stara drgaač? 15 .. =) nwm.. odloč se sama. =) (kar ti bolj paše) Js osebno ne bi nikol mela pirsa na jezikuu.. nwm.. čudn filing pumojee :S Js bi si ga dala rajš pod ustnco.. =) (pa še bolš se vidi.. xD) • JuicyStar
9.5.2010 15:53
Soundbox pravi:js bi siu dau pirs k bi gor pisal da je tako pisanje kot je tvoje za idiote.
Maš ti prubleme an?.. • peetraax3
9.5.2010 15:57
JuicyStar pravi:
Soundbox pravi:
Maš ti prubleme an?.. haah..NE jst jiih nimaam..sam zgljda da jih mas tii..jst nimam nč protii nubnii teem..ti pa zgljda da maaš!!?? -.- drgac je pa cist moija stvar kake teme udpjraam...tkoo d nimas keii znarat..če ne misls kei pamtnga napisat rajs sploh nc ne pisaat!!! >.< • JuicyStar
9.5.2010 16:15
peetraax3 pravi:
JuicyStar pravi:
Soundbox pravi:
Maš ti prubleme an?.. haah..NE jst jiih nimaam..sam zgljda da jih mas tii..jst nimam nč protii nubnii teem..ti pa zgljda da maaš!!?? -.- drgac je pa cist moija stvar kake teme udpjraam...tkoo d nimas keii znarat..če ne misls kei pamtnga napisat rajs sploh nc ne pisaat!!! >.< Čakeej... eej nism js tega tep napisalaa! toj blo namenjen unmu k je napisu: "js bi siu dau pirs k bi gor pisal da je tako pisanje kot je tvoje za idiote." • peetraax3
9.5.2010 16:29
JuicyStar pravi:
peetraax3 pravi:
JuicyStar pravi:
Soundbox pravi:
Maš ti prubleme an?.. haah..NE jst jiih nimaam..sam zgljda da jih mas tii..jst nimam nč protii nubnii teem..ti pa zgljda da maaš!!?? -.- drgac je pa cist moija stvar kake teme udpjraam...tkoo d nimas keii znarat..če ne misls kei pamtnga napisat rajs sploh nc ne pisaat!!! >.< Čakeej... eej nism js tega tep napisalaa! toj blo namenjen unmu k je napisu: "js bi siu dau pirs k bi gor pisal da je tako pisanje kot je tvoje za idiote." opaaa :S soriii res niism vidłaaa :SS upaam d ne zamerš :/ ..zgljda da ma res probłeemee -.- • JuicyStar
9.5.2010 16:44
peetraax3 pravi:
JuicyStar pravi:
peetraax3 pravi:
JuicyStar pravi:
Soundbox pravi:
Maš ti prubleme an?.. haah..NE jst jiih nimaam..sam zgljda da jih mas tii..jst nimam nč protii nubnii teem..ti pa zgljda da maaš!!?? -.- drgac je pa cist moija stvar kake teme udpjraam...tkoo d nimas keii znarat..če ne misls kei pamtnga napisat rajs sploh nc ne pisaat!!! >.< Čakeej... eej nism js tega tep napisalaa! toj blo namenjen unmu k je napisu: "js bi siu dau pirs k bi gor pisal da je tako pisanje kot je tvoje za idiote." opaaa :S soriii res niism vidłaaa :SS upaam d ne zamerš :/ ..zgljda da ma res probłeemee -.- Ahh.. Sj ql.. =) Ma nimaaš problemouu... Sj se usakmu naredi.. =D • Taya
• Od: 9.5.2010
....
9.5.2010 19:00
heej =) em jst ga mam u ustnc in u popku. Mela sm ga pa tud u nosu...
U ustnc sm si ga sama nardila tko da mene ni nč bulel... u popku pa tud ne... =) Edin k sm si ga šla u nos dat me je ma kr mejčk bulel... sam to je zdej udvisn kok si ti občitliva... tko da je =) HF.* • peetraax3
Re: ....
9.5.2010 20:03
Taya pravi:heej =) em jst ga mam u ustnc in u popku. Mela sm ga pa tud u nosu...
U ustnc sm si ga sama nardila tko da mene ni nč bulel... u popku pa tud ne... =) Edin k sm si ga šla u nos dat me je ma kr mejčk bulel... sam to je zdej udvisn kok si ti občitliva... tko da je =) HF.* Ahaa..jst mam tud ful željo met u ustnc..pam nwem kuk bo bolel pto :/ sej najbrž si ga bom šla delat..sam še nč nwem kam.kku si si pa ti sama nrdila? • NothingYours
• Od: 19.3.2010
9.5.2010 20:17
jas mam pod ustnico..
bolelo pa je čiiist malo. • peetraax3
9.5.2010 20:28
NothingYours pravi:jas mam pod ustnico..
bolelo pa je čiiist malo. Kje si si ga pa dełała? A ti je kej umrtwiču ustnco? • NothingYours
• Od: 19.3.2010
9.5.2010 20:31
peetraax3 pravi:
NothingYours pravi:
jas mam pod ustnico..
bolelo pa je čiiist malo. Kje si si ga pa dełała? A ti je kej umrtwiču ustnco? murska sobota..studio venus.. hmm..ja.. nekaj mi je špricnila na notranji strani da mi je ustnica odrvenela oz. je skoraj nisem čutila.. ko pa je prepičila, pa me je rahlo zabolelo..potem pa več nič • backspace
• Od: 3.4.2010
9.5.2010 21:05
~ em jst mam pirsa. septum [sred nosa]
- ni tok zlo bolel. skorej nč. baje je kri tekla nism nč vidla -šla sm u exit-a in morem rečt da mi je dobr naredu . dala bi si ga pa še pod ustnco al pa smajlija • Taya
• Od: 9.5.2010
Re: ....
9.5.2010 21:38
peetraax3 pravi:
Taya pravi:
heej =) em jst ga mam u ustnc in u popku. Mela sm ga pa tud u nosu...
U ustnc sm si ga sama nardila tko da mene ni nč bulel... u popku pa tud ne... =) Edin k sm si ga šla u nos dat me je ma kr mejčk bulel... sam to je zdej udvisn kok si ti občitliva... tko da je =) HF.* Ahaa..jst mam tud ful željo met u ustnc..pam nwem kuk bo bolel pto :/ sej najbrž si ga bom šla delat..sam še nč nwem kam.kku si si pa ti sama nrdila? haaam, pa z tako iglo sm si ga nardila... =) XD |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.