LIKANJE LAS :s• tinnaKITTY
• Od: 6.12.2009
LIKANJE LAS :s
6.12.2009 22:04
Js si likam lase usak dan...pa že mam čist boge konice... a kdo we kake so posledice? o.O
• Leea
• Od: 14.7.2009
Re: LIKANJE LAS :s
6.12.2009 22:07
em jaa...
jst tut usak dan pa mam ze res cist boge konice sam pac .. ce hocem met ravne morem likat:D drgac ne gre.. k ce ne mam use razkustran tinna-BFF • Zimbzze
• Od: 9.11.2009
7.12.2009 16:30
uporabte kake maske, to je najbolš pa poglejte če mate dobr likalnik in a morstemet čiist raune lase al da se ti že mal skodrajo in preden si začnete likat si pošpricite z unim varovalom xD NE VEM KKO SE KLIČE • light
• Od: 5.1.2010
4.4.2010 19:39
am likam si jih približn 3×na teden ponavad takrat ko si operem lase drugč pa ne pretiravam s tm kr že mam itak drugč bol kot ne suhe lase
• Enna*
• Od: 29.10.2009
4.4.2010 20:21
Zimbzze pravi:uporabte kake maske, to je najbolš pa poglejte če mate dobr likalnik in a morstemet čiist raune lase al da se ti že mal skodrajo in preden si začnete likat si pošpricite z unim varovalom xD NE VEM KKO SE KLIČE
Z tistim pošpricat ni dobr, k morš met suhe lase ko si greš peglat... Drgač si jih js tut skor usak dan peglam... Pa mam tut že bol suhe lase sam kaj čem.. _________________ No music...No Łife • Fake0riginaL
• Od: 7.4.2009
5.4.2010 19:31
Loreal Garnier. una zelena bunka velka. cell&repair se mi zdi da je. ;D
• someone
• Od: 30.3.2009
5.4.2010 21:37
heeei. okay js bi neki uprašala..js mam ful goste pa valovite lase..in si jih zlikam pa sploh ne gre..ne prime..in že sam z malim stikom z vlago so moji lasi spet *frfr*..hehe torej kaj naj nardim da bom mela po likanju ravne lase? =)
• Diablo
• Od: 14.10.2009
6.4.2010 15:02
tinnaKITTY pravi:Js si likam lase usak dan...pa že mam čist boge konice... a kdo we kake so posledice? o.O
Ja, jst sm tip... da nau pršlo do nesporazuma... Ja, jst si jih tud usak drug dan perem, pa usak dan likam, pol pa še lak dam gor, sej praujo, da to ni zrdrav, sam, loh kupš razne balzame za to, da si ne poškoduješ las... Kupi si zaščito, proti toploti fena, in za zaščito za likanje las. Sepravi, jst si jih že dve leti likam usak dan, in perem usak drug dan, pa nimam niti enga lasa razceplenga in uničenga... res pomaga... pa strižem se enkrat na mesc... za kšn centimetr, učasih 2... • laurie
• Od: 27.2.2010
9.4.2010 21:55
jst si tut usak dan likam(skor no), pa učasih tut usak dan perm ker mam ful mastne lase. inja, ne uporablam nobenih zaščit pa tega, sam na usake tok cajta se postrižm in mam lepe lase(:
• DiDD3y
• Od: 2.2.2010
13.4.2010 18:22
someone pravi:heeei. okay js bi neki uprašala..js mam ful goste pa valovite lase..in si jih zlikam pa sploh ne gre..ne prime..in že sam z malim stikom z vlago so moji lasi spet *frfr*..hehe torej kaj naj nardim da bom mela po likanju ravne lase? =)
jst sm na istem (: eee, likalnik na najvišjo temperaturo. sam to ti lase unič "/ men jih sicr še ni nč, ampak se mi bo itak poznal (: • l1995n123
• Od: 10.1.2010
14.4.2010 14:07
od syoss al kaj je že tist tanou.. se dobi en sprej da se pošpricaš preden se likaš da se ti ne uničjo konice.. nardi mehke lase pa laži se lika 0)
• ema1995
• Od: 16.11.2009
17.4.2010 11:38
l1995n123 pravi:od syoss al kaj je že tist tanou.. se dobi en sprej da se pošpricaš preden se likaš da se ti ne uničjo konice.. nardi mehke lase pa laži se lika 0)
sam pol maš mokre od tega spreja ke pol pustiš lase da se ti posušijo pol pa jih zlikaš al kak se uporabla ? • igralka
• Od: 3.5.2010
3.5.2010 13:31
light pravi:am likam si jih približn 3×na teden ponavad takrat ko si operem lase drugč pa ne pretiravam s tm kr že mam itak drugč bol kot ne suhe lase
moja starejša sestra( 19 let) si je tud vsak dan likala lase,tm od 9 razreda dalje,pa zdej to fuul obžaluje kr jih ma ful malo(lass)in tudi konice so ji čist ****... sej tud js sm si lase fulkrat ravnala pa ko sm pol čula njo kko to obžaluje sm rajš kr nehala....pa vseno sovražm moje lasi kr mi štrlijo na use strani,sam drgač pa je tud ful teh stvari in šamponov....ki ti zravnajo lase čeprow ne delujejo tku dobro kot bi hotla... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.