Spremeniu se jee!;/• manDariina
• Od: 16.12.2009
• Kraj: somwhere.over.the.rainbow(:
Spremeniu se jee!;/
9.5.2010 22:56
ojj*(:
no jst sm se pa odločla da napišm tole zato ker res nerazumm enga tipa..? pač najprej sta bla 2 tipa in sta me skooz prcala pač na tak način ko da bi me osvajala. to je blo pou leta..pooj me je pa eden od teh 2 zmer bl tko začeu učasih me je prjeu za roko pred prjatli tko nežno pa zaljubljeno xDpa tut kadar sva bla sama(radko zato ker trenirava oba en šport in se je use to dogajal na treningih) me je tko objeu alpa karkoli..no in zdej sua si tut začela pisat (sms pa to msn sua si ze skoz)in mi je priznou da sm mu fuuul ušeč pa da me zlo pogreša zdej k 1 mesc nismo mel treningou in da bi meu on kej več z mano..pa jst tko ja ok ane sam k se nč nauva vidla(živiva 9o km narazen)..in zadne čase mi je začeu pisat zmerej bl take preveč osebne stvari pač use o samozadovoljevanju pa take(?!)..in jst mu pač na nekej uprašanj nism hotla odgovort in zdej sua se po dooougmu cajtu s5 vidla in me je ignorirou..ja;S in zdej nevem kua nej si mislm..da mu pač nism več ušeč in da je konc usega?=( ..joj zmerej bl ga mam rada a lohka mi proosim poveste vaše mnenje?=) svaka čast da se ti je dal prebrat use tolee xD<3 FajnSeMejteee:* • soonck
• Od: 16.2.2010
Re: Spremeniu se jee!;/
10.5.2010 16:39
mislm, d te ni vredn. če ti je to nareduu te res nima rd. mjbi si pa ti to ignoreranje narobe razumela. upraš ga pa boš vidla =) sam se mi zdi d res ni uredu tip... če ti je to naredu zrt tega ker nis odgovorila na una uprašnja ga POZAB. zaslužš si bolšigaa. čeprou ti bo na začetku grozn d ti je to ON naredu, boš na dougi rok srečna. vrjem. pr men je blo isto.
uso srečo • volkec
• Od: 18.4.2010
• Kraj: domzale
10.5.2010 17:12
hmmm ja no saj ne recem sam 90km je full pa , da se ne vidita tolk časa :S usak tip ali šjora se sprašuje mal ''kaj pa če ma druzga , kaj pa če me več nemara '' pa tako saj me stekas ?
mogoče pa je slišal kake bolane laži itd .... :S prasaj ga ce je kaj narobe why se ti je zamiril pa to ? ce te ima rad ti bo ja kaj povedal vem vem , ko ti en priraste h srcu pa vso sreco • 16rok16
• Od: 8.5.2010
10.5.2010 19:38
jst se strinjam z soonck... mislm da te ni vredn če bo tko še naprej... on bi te mogu met rd tud če mu ne poveš usega takoj... sej je prau da mu nisi to negre use tok hitr... je pa fajn če se pogovorita mal |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.