help!!!!!!!!!!!!!!• mucek
• Od: 25.1.2010
help!!!!!!!!!!!!!!
8.5.2010 1:01
Z best frendico sma se full razumela, skupi blo velik... pred 2 tednoma me je uprašala kako kj love p to ... in sjz sm biu vanjo p ji tega nisem nikol upu povedat ker sm se bau d bom kj **** tkrat sm ji pa povedu. pol se je pa ona začela kr nekako odaljevat od mene npr. ni me več poklicala, pač mela je bol tak ignorantski odnos in še zdej ga ma. Jz pa nwm kaj naj nrdim ker bi full rad d bi blo tko kot je blo...
hvala za nasvete. • mikana
• Od: 5.10.2008
Re: help!!!!!!!!!!!!!!
8.5.2010 22:32
zna se zgodit, da ti nisi njej ušeč pač tko, da bi bil njen fant...
fant vrjetno dela, ker bi ti ali rada pomagala da jo pozabiš al pa se sama bori s svojimi čustvi in ne ve kaj bi storila... tko, da po moje se bo s časoma vse uredilo... drgač jo pa prosi za pogovor in ji povej, da te pač to obnašanje moti in bi rad vedel zakajse tko obnaša.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.