žvale -.-''

znja • Od: 30.4.2009 • Prispevkov: 10
žvale -.-'' 6.5.2010 21:08
heeej =)

pač jas mam en problem, enx pred mojim rojstnim dnevom so se mi naredle žvale (to je blo nekje okoli 10.4 - približno) ... in danes je že 6.5, in situacija ni nič boljšaa !! .. samo še slabšee je -.-'' ... niti ust ne morem vredu odpret, pa kri mi je dans tekla iz totih žval al kaj pač so :/ -.-' .. sem si mazala nekaj časa z zobno pasto pa ne pomaga .. =/ ..

zaj pa bi vas pač prosla če kdo ve karkoli da si namažem al pa kaj .. pa da bi se usaj stanje malo poboljšalo, če že nočejo zginit ! -.- .. & vaše izkušnje s tem Wink

najlepša vam hvala že v naprej =) ;** ...
Enna* • Od: 29.10.2009 • Prispevkov: 98
Re: žvale -.-'' 6.5.2010 21:26
Ma to sem tut js mela...Butasto Rolling Eyes ..Ja nč,pač počakaš da ti zginejo, pa probi si z garamicinom namazat al pa kej podobnga..Upam da sem ti kej pomagala:=)
Re: žvale -.-'' 6.5.2010 21:29
Enna* pravi:
Ma to sem tut js mela...Butasto Rolling Eyes ..Ja nč,pač počakaš da ti zginejo, pa probi si z garamicinom namazat al pa kej podobnga..Upam da sem ti kej pomagala:=)

hvala Smile
Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: žvale -.-'' 7.5.2010 14:28
kaj je to žvale?
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: žvale -.-'' 7.5.2010 15:24
Soundbox pravi:
kaj je to žvale?

tud mene to zanima xD.
anjja • Od: 11.1.2009 • Prispevkov: 168
Re: žvale -.-'' 7.5.2010 15:50
Boris pravi:
Soundbox pravi:
kaj je to žvale?

tud mene to zanima xD.

Žvale semizdi, da so taki suhi vlekci okol ust.. koža odpada in lušči se Smile če mam prau.
Ali pa takšni rdeči flekci ki pečejo.

z Zobno pasto? :O da se še ti je bol izzsušilo :S pol pa ni čudno, da te peče :/ pa ti krvavi.
Probi z kako kremo mazat. ali pa z labello malo naokoli Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.