Popoln zmenek

SpeeDsterZ • Od: 6.4.2009 • Prispevkov: 76
Popoln zmenek 30.11.2010 1:30
Ta tema je dokaj sveza. Razpisite se, kaksen je vas popoln zmenek, kraj, cas, s kom, okolje, mogocne kaksna posebna vrsta zmenka, na primer na vrhu najvecje stolpnice v Dubaju? Povejte svoja mnenja! Naj vam domisljijka zilica ne da miru!
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: Popoln zmenek 30.11.2010 15:20
zame je popoln zmenk kjerkoli, kadarkoli, samo da je z osebo k jo mam reeeees rada. lahko uzuni na mrazu samo sedim z njim na klopci pa mi je naaaaajlepš na svetu (:
madeslo • Od: 20.2.2010 • Prispevkov: 5
Re: Popoln zmenek 30.11.2010 16:11
se popolnoma strinjam s soončkom Laughing
AYSI • Od: 30.11.2010 • Prispevkov: 9
Moj popoln zmenek 30.11.2010 17:42
Moj popoln zmenek bi biu v prilubljeni restavraciji z njim(nekom pač) in po zmenku bi sledil poljub Embarassed Rolling Eyes
Pupika • Od: 6.7.2009 • Prispevkov: 138
Re: Popoln zmenek 30.11.2010 20:53
kot se sooncek povedla
vseeno kje , kdaj, lahk v največjem mrazu al v vročini, glavno da je z njim ki ga ljubim :$
iceQueen • Od: 17.7.2010 • Prispevkov: 91
Re: Popoln zmenek 30.11.2010 21:08
Moj popolni zmenek je bil par tednov nazaj. Ker s tipom študirava oba v istem kraju, nisva pa v tem kraju doma, sva se zmenila, da se on v petek pripelje z vlakom v mesto, jaz bom pa čez vikend ostala v stanovanju, ki bi ga mela čisto zase.
Ko je prišel z vlakom, sva šla v trgovino skupaj kupit pijačo--alkohol, za sproščeno vzdušje (ne, da bi se napila). Potem sva šla na večerni sprehod po okrašenem mestu, nato v kino gledat eno res dobro komedijo, pol pa k meni domov. Odprla pijačo in se pogovarjala. Na koncu sva končala- jaz na postli, on pa na tleh poleg postle samo v spodnjicah, ker ni vedel, da bo prespal pri meni Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.