FILMI !• sarcii
• Od: 23.2.2009
FILMI !
13.5.2010 19:05
hej-hoj <3
to temo sm odprla [oprostite če je že odprta]...ker se ne spomnem nobenga dobrga filma & zato vas prosim da mi pri tem POMGAGATEE yay.. no lejte log predlagate čist karkoli sam da vam je UŠEČ. npr : GROZLIUKE,ROMANITČNE FILME,KOMEDIJE...ugl...WHATEVER ! ^^, LOH KŠN FILM K SE VI VIDTE NOT PA TKO...ugl. da vam je ušeč. zto k vlečem s partisa dol in js se res nmorm nč več splomnt tko da PROSM če kej napišeta k ZLO rada gledam filme res ! HWALA VAM BAAA ! • Boris
• Od: 17.4.2010
Re: FILMI !
13.5.2010 19:25
ker sm velik ljubitelj grozliuk ti jih bom ene par napisu Resident Evil Trilogy 28 Days Later 28 Weeks Later Mum and Dad Autopsy Train Rec (Quarantine) Rec 2 (Quarantine 2) The Descent The Descent Part 2 The Collector Saw Hexalogy The Thaw Wrong Turn 3 Left For Dead Orphan The Hills Run Red Cabin Fever Cabin Fever 2 Spring Fever The Children Splinter Mirrors Če boš te k sm jih našteu use pogledala... Če se ti ne zagraužajo si carica Užiwei. • sarcii
• Od: 23.2.2009
13.5.2010 19:36
hvala Boris ! tud js sm VELIKA ljubitelica grozluuk !
• Coreliee
• Od: 24.10.2009
13.5.2010 19:37
Jst sm zanč gledala Show me love in mi je biu ful ušeč (pa dobra muska je not).. čeprou je mal drugačna tematika ampak je kul Al pa če so ti ušeč mal bl psihadelični filmi glej kkšnga od Davida Lynch-a npr. Mulholland drive. Drgač pa men Tim Burton kul filme dela Jz bi tut vedla naslov kkšnga dobrga filma, sam ne maram grozliuk pa akcijskih filmou al pa unih k nimajo smisla, ampak se sam pobijajo. Tkoda če kdo ve kkšnga dobrga nej hiter napiše • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
13.5.2010 19:50
nevem recimo med najlepšimi romantičnimi je meni a walk to remember, drugače pa še the notebook.
ko ti je dolgcajt so fajni taki bolj na izi (vsaj meni),najstniški pač, npr mean girls, not another teen movie, she's the man, john tucker must die, eurotrip... tote sem že najmanj 5× gledala, drugače so pa še vrei spread, when a stranger calls, the parfume, american history x, candy, memoirs of a geisha, lola rennt, wasabi, uninvited.. če se hočeš jokat pa maš closer (jas ga nikoli več nea mislim gledat, samo je puneeeee lepi ;$ ) drugač pa če neveš kere filme bi si dol potegnila, lahko začneš s serijami (meni so 100× boljše) .. pa maš recimo gossip girl, skins, true blood, one tree hill, dexter, the big bang theory, secret diary of a call girl, ghost whisperer, smallville.. o šit jas sem čisto zasvojena s serijami ;S _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.