MODA help .... VALETA nujno ;)

volkec • Od: 18.4.2010 • Prispevkov: 32 • Kraj: domzale
MODA help .... VALETA nujno ;) 3.5.2010 20:03
FOLK RABIM NUJNO DOBR STYL ZA TIPA ZA VALETO Very Happy

obozujem Light Blue in white + black some times Very Happy

a bi blo uredi --> all starke al skejtrce , plavo majco , in kavbojke ? Very Happy

modni oblikovalci prosim HELPPPPP MEEEE MISLM RESNO Very Happy

by: volkec Very Happy
ImTheOne • Od: 3.4.2010 • Prispevkov: 56
Re: MODA help .... VALETA nujno ;) 3.5.2010 21:22
Men je full ušeeč stil od Justina Bieberjaa....seii mogoče ti gre na žiucee al pa keii ampaak si lahka useen uzamš čs pa mal pogledaaš slikcee pa kere obleke nos...mislm on ma men full hud stil in mislm da je ta stil primeren tud za valeto...evo en link mogoče keii tazgaa..??
[link]

[link] ( slikica na levi)

[link] keii tazga mogoče...mal bl športnoo

[link]

Upaam da sm ti pomagaŁaa Wink
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: MODA help .... VALETA nujno ;) 3.5.2010 21:25
moj soplesalec je biu tak oblečen:

meu je kavbojke, pol kaj jas vem all starke al neke takega, pa srajco Very Happy

pa je res biu najlepše oblečen od vseh, puna doro to zgleda Very Happy

aja, kavbojke so ble take neoprijete - temne
šuhi- nimam pojma meni se zdi da neki temni tuji Very Happy
srajca- taka tuji neoprijeta ker te bi biu ko gej, temno vijolčna kolko vem Very Happy

*****mti kak je biu dober Very Happy
Re: MODA help .... VALETA nujno ;) 3.5.2010 22:35
ImTheOne pravi:
Men je full ušeeč stil od Justina Bieberjaa....seii mogoče ti gre na žiucee al pa keii ampaak si lahka useen uzamš čs pa mal pogledaaš slikcee pa kere obleke nos...mislm on ma men full hud stil in mislm da je ta stil primeren tud za valeto...evo en link mogoče keii tazgaa..??
[link]

[link]

Ta zadnji link je cool ceprow JAST HATE tega tipa soz sam res cela sola nora nanj Wink
Re: MODA help .... VALETA nujno ;) 3.5.2010 22:38
miaTHEshoe pravi:

meu je kavbojke, pol kaj jas vem all starke al neke takega, pa srajco Very Happy

srajca- taka tuji neoprijeta ker te bi biu ko gej, temno vijolčna kolko vem Very Happy

hahah jst nism za temne barve Very Happy bol modro al pa belo tud črno ma oky Very Happy

pomojm bom podobn styl ku ta tip sam ne tol oprijeto Very Happy

tnx Wink
ImTheOne • Od: 3.4.2010 • Prispevkov: 56
Re: MODA help .... VALETA nujno ;) 4.5.2010 13:49
volkec pravi:
ImTheOne pravi:
[link]

[link]

Ta zadnji link je cool ceprow JAST HATE tega tipa soz sam res cela sola nora nanj Wink

Pa dobr če ti ni ušeč sampo tvojem opisu kaii mislš obŁečt mi je bŁo full podobn kokr njegov stil tko da....mislm jst ti proporočaam k men osebno je ful ušeeč....pa seii jst mam tud letos valeto pa vem keri problemi so Wink ( aiaa pa btw jst sm puncaa..hh)
Theone1 • Od: 19.4.2010 • Prispevkov: 57
Re: MODA help .... VALETA nujno ;) 4.5.2010 17:35
barve so mi ušeč tudi tista kombinacija k si jo povedu..
samo lahko bi meu skejtrce pa kavbojke in plavo srajčkoo (tiste odtenk ku češ.. sam ne presvetle Wink).. ufff.. xD (če pa hočeš bet ušmekan pa za take "fine" tipee.. lah maš še črno kravato)
sam poskrbi da kar boš meu oblečeno da se boš dobr počutu u tistem.. Smile

Upm da sm kai pomagala Wink

Nazadnje urejal/a Theone1 5.5.2010 19:29; skupaj popravljeno 1 krat
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: MODA help .... VALETA nujno ;) 4.5.2010 17:46
naši bojo vsi meli kavbojke. pa ene šuhe allstarke al karkoli no.. pa črne srajce pa kravato iste barve kot ma soplesalka obleko..
Re: MODA help .... VALETA nujno ;) 4.5.2010 19:01
ImTheOne pravi:
volkec pravi:
ImTheOne pravi:
[link]

[link]

ni panike pač popularne osebnosti Razz
woow cool pol pa res ves kaki problemi so Very Happy

čene pa TNX Wink

Pa dobr če ti ni ušeč sampo tvojem opisu kaii mislš obŁečt mi je bŁo full podobn kokr njegov stil tko da....mislm jst ti proporočaam k men osebno je ful ušeeč....pa seii jst mam tud letos valeto pa vem keri problemi so Wink ( aiaa pa btw jst sm puncaa..hh)
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: MODA help .... VALETA nujno ;) 4.5.2010 20:34
volkec pravi:
miaTHEshoe pravi:

hahah jst nism za temne barve Very Happy bol modro al pa belo tud črno ma oky Very Happy

pomojm bom podobn styl ku ta tip sam ne tol oprijeto Very Happy

tnx Wink

če sem ti rekla da ni biu oprijeto oblečen Very Happy

np Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.