izbira mobiLnega omrežja.

iasnaaa • Od: 21.1.2010 • Prispevkov: 71
izbira mobiLnega omrežja. 17.5.2010 6:47
heei.!
no, js se zdeei odLočaam, keru mobiLnu omrežje za mobiteL nej mam.
z naročnino, sevedaa. ;D
tm nekiee, 20 euru naj bo največ mesečna naročnina Laughing
pa me zanimaa, kero mob. omrežje maTe vi, kuk mate mesečno naročnino, kuk minut, SMS-ov je not ukLučenih, če sTe zadovoLni ipd.
pa puveiTe, ker mobiteL mate zravn [če sTe ga dubL] Laughing
js zdej nekaku izbiram med tušmobiL15 pa itak džabesTom Cool
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: izbira mobiLnega omrežja. 17.5.2010 14:39
simobil zmaga...
drgač pa paket orto u nulo...
pač 1000min u simobil,1000smsov pa 100mb prenosov
pa pol še lahk zram daš opcijo 201 pa maš 201minuto u vsa druga omrežja...
pa sj to že tk mnda veš kk je.....naročnina je pa 15€ use skup
drgač js sm zadovoln pa ni potrebe da bi na kam drugam šou...
mam nokio n73 že dve let pa pou, pa mi še kr fajn služi Smile
Re: izbira mobiLnega omrežja. 17.5.2010 14:47
jzt mam tuš15 pa mi ie ql.. sam mybi bi blo mal weč minut lahk notr. mobi si pa itq zbereš kerkol ti sede pa da ga majo u ponudbi
hF*
MilosR • Od: 16.6.2009 • Prispevkov: 161
Re: izbira mobiLnega omrežja. 17.5.2010 14:50
Js mam mobitelov itaq đabest, pa maš za 15€ (mogoče je celo 16) not 1000 min pogovorov(tud videklic), 1000 sms, 200 min v ostala omrežja pa 1gb (mislm da je celo 1024mb) prenosa. Pokritost je pa dost dobra, tud umts pa edge dobr vlečeta.
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: izbira mobiLnega omrežja. 17.5.2010 15:22
jas sem zaj na tušmobilu, pa nevem kak se paketu reče, pa mam tut zastonj, mislim da 800 min, pa 1000 sms-ov pa še kar nekaj mms-ov samo nea vem točno.. drugače bom pa zdaj počasi šla na simobil al mobitel (še tut nea vem) ker tušmobil ful ni vrei, mislim vleče nea tak dobro, pa v tujini je nekaj ****, pač ni vrei ;D idi raje na ona2 (:
Re: izbira mobiLnega omrežja. 17.5.2010 22:18
js mam simobil in mi ful ni ušeč ...sej pravjo da je dobr sam je ful odvisn kater paket zbereš..,D

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.