težave XD1 | 2 | >>• volkec
• Od: 18.4.2010
• Kraj: domzale
težave XD
1.5.2010 18:24
ok tko bom zacew XD
imam dekle itd itd itd .... a tu se pojavi problem ,ko se pojavijo 2 dekleti ki želista da koncam s mojo šjoro XD na vse načine naju hočejo spraviti narazen :S saj to ni tak problem !! BIG problem v tej zgodbi je še eni tip , ki hoče mi speljat dekle :S no ker imam probleme s '' oboževalkami'' in dekletom hmm ja no NAJ veči problem je ta tip večeraj sem šel ..... in ravno ko sma se kregala s dekletom pride ta tip in vse uniči !! jast sem od jeze ''odšev'' no ta tip jo je prišev potolažit :S MISLIM KAJ NISEM JAST ZADOST? no coment no ljudje kaj naj nardim ??( ona pravi da me še vedno <3 ) ammm jah no !!! naj začem s eno od oboževalk <3 ali pa da ostanem s njo in tega tipam spravim u žep ( ga pretovčem) ? amm prosim nasveti !!!!!!!!! prosm Nazadnje urejal/a volkec 1.5.2010 19:41; skupaj popravljeno 1 krat • Eay
• Od: 25.4.2010
Re: težave XD
1.5.2010 18:35
Z veseljem bi pomagala če bi sploh razumela ka si napiso... • volkec
• Od: 18.4.2010
• Kraj: domzale
1.5.2010 19:31
Eay pravi:Z veseljem bi pomagala če bi sploh razumela ka si napiso...
haha oky bom napisu se 1x • Lepi
• Od: 28.4.2010
a
1.5.2010 19:58
Citat:imam dekle itd itd itd .... a tu se pojavi problem
Torej ne mej punce, pa tut problema nebo ... • zivaa
• Od: 12.6.2009
• Kraj: il.bistrica
1.5.2010 22:08
.. (: heii.
pač vidm da ti ni nc nuben pomagu pa ti bom jst.. (:: Uglaunm.. ce ti res lubs to svojo punco neskonccccn <3 pol bodi z njo in tistmu tipu zagrozi al pa bilu kei..sam da ga odfakas od svoje punce. Tiste tvoje obozevalkice tui **** in rec jim da nej ti nehajo tezit.. in tk bos lhk oba problema skup resu. vrjem da bo pomagalu.! upam da sm ti keii pumagala. =) caucau ;] • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
1.5.2010 22:36
kaj boš te s tremi? pusti toto tvojo onemi, naj jo ma:D tebi pa še 2 ostaneta vsi srečni zdravi in zadovolni • skorpion
• Od: 9.3.2009
1.5.2010 22:46
miaTHEshoe pravi:kaj boš te s tremi?
pusti toto tvojo onemi, naj jo ma:D tebi pa še 2 ostaneta vsi srečni zdravi in zadovolni hahaha čuj to xD saj drugače ti pa vredu svetuje • miaTHEshoe
1.5.2010 22:49
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
kaj boš te s tremi?
pusti toto tvojo onemi, naj jo ma:D tebi pa še 2 ostaneta vsi srečni zdravi in zadovolni hahaha čuj to xD saj drugače ti pa vredu svetuje tak mlada pa tak pametna a? • skorpion
• Od: 9.3.2009
1.5.2010 22:52
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
kaj boš te s tremi?
pusti toto tvojo onemi, naj jo ma:D tebi pa še 2 ostaneta vsi srečni zdravi in zadovolni hahaha čuj to xD saj drugače ti pa vredu svetuje tak mlada pa tak pametna a? samo res ja hhh • ucauca
• Od: 16.9.2009
1.5.2010 22:59
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
kaj boš te s tremi?
pusti toto tvojo onemi, naj jo ma:D tebi pa še 2 ostaneta vsi srečni zdravi in zadovolni hahaha čuj to xD saj drugače ti pa vredu svetuje tak mlada pa tak pametna a? samo res ja hhh ann....xD ammm.... dej res no.... kva sm že hotu.... aja ja če maš ti tisto punco rd pa use full pa use bi jst unmu P.i.z.d.e.k.u. že go.b.c. r.a.z.če.fu.ku. • miaTHEshoe
1.5.2010 23:00
ucauca pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
kaj boš te s tremi?
pusti toto tvojo onemi, naj jo ma:D tebi pa še 2 ostaneta vsi srečni zdravi in zadovolni hahaha čuj to xD saj drugače ti pa vredu svetuje tak mlada pa tak pametna a? samo res ja hhh ann....xD ammm.... dej res no.... kva sm že hotu.... aja ja če maš ti tisto punco rd pa use full pa use bi jst unmu P.i.z.d.e.k.u. že go.b.c. r.a.z.če.fu.ku. daaaaaaaaj! spodbujaš nasilje med mladimi! bemti • ucauca
1.5.2010 23:03
ja kva pa bi ti naredla ...
: khm hkm a lahko prosm nehaššš noooooo.... • miaTHEshoe
1.5.2010 23:06
ucauca pravi:ja kva pa bi ti naredla ...
: khm hkm a lahko prosm nehaššš noooooo.... jas bi naredla to kaj sem napisala zgoraj neham? s čem? • Boris
• Od: 17.4.2010
1.5.2010 23:07
jah, če jo maš še rad bot sewede z njo, ne? če je pa nimaš weč pa pust p je, sam sklepam d jo maš še • ucauca
1.5.2010 23:07
miaTHEshoe pravi:
ucauca pravi:
: khm hkm a lahko prosm nehaššš noooooo.... jas bi naredla to kaj sem napisala zgoraj neham? s čem? ja onemu/onim bi tak rekla:D • miaTHEshoe
1.5.2010 23:11
ucauca pravi:
miaTHEshoe pravi:
ucauca pravi:
: khm hkm a lahko prosm nehaššš noooooo.... jas bi naredla to kaj sem napisala zgoraj neham? s čem? ja onemu/onim bi tak rekla:D čaki, kak zaj? xD • ucauca
1.5.2010 23:11
miaTHEshoe pravi:
ucauca pravi:
miaTHEshoe pravi:
ucauca pravi:
: khm hkm a lahko prosm nehaššš noooooo.... jas bi naredla to kaj sem napisala zgoraj neham? s čem? ja onemu/onim bi tak rekla:D čaki, kak zaj? xD še enkat preber • miaTHEshoe
1.5.2010 23:13
ucauca pravi:
miaTHEshoe pravi:
ucauca pravi:
miaTHEshoe pravi:
ucauca pravi:
: khm hkm a lahko prosm nehaššš noooooo.... jas bi naredla to kaj sem napisala zgoraj neham? s čem? ja onemu/onim bi tak rekla:D čaki, kak zaj? xD še enkat preber ajaaa xD dougi odzivni čas mam xD ne, jas bi rekla da naj jo ma, ker mi itak več ni zanimiva jas bi bla p*asec, če bi bla ded • ucauca
1.5.2010 23:17
miaTHEshoe pravi:
ucauca pravi:
miaTHEshoe pravi:
ucauca pravi:
miaTHEshoe pravi:
ucauca pravi:
: khm hkm a lahko prosm nehaššš noooooo.... jas bi naredla to kaj sem napisala zgoraj neham? s čem? ja onemu/onim bi tak rekla:D čaki, kak zaj? xD še enkat preber ajaaa xD dougi odzivni čas mam xD ne, jas bi rekla da naj jo ma, ker mi itak več ni zanimiva jas bi bla p*asec, če bi bla ded ja seveda če bi biu pa jst baba bi pa usakmu joške pa use kazal uuuuuuu lejte me pa na playboy bi šla...pa nwm kva še use noo to neki nakladaš če bi bla pa jst baba bi pa rekla ja dj pjt fu.k.a.t. une dve no bom jst raj s temu UUUUU aja bojana al speedy al kdor kol že """"OPROSTITE ZA PREKLINJANJE"""" • miaTHEshoe
1.5.2010 23:18
ucauca pravi:
miaTHEshoe pravi:
ucauca pravi:
miaTHEshoe pravi:
ucauca pravi:
miaTHEshoe pravi:
ucauca pravi:
: khm hkm a lahko prosm nehaššš noooooo.... jas bi naredla to kaj sem napisala zgoraj neham? s čem? ja onemu/onim bi tak rekla:D čaki, kak zaj? xD še enkat preber ajaaa xD dougi odzivni čas mam xD ne, jas bi rekla da naj jo ma, ker mi itak več ni zanimiva jas bi bla p*asec, če bi bla ded ja seveda če bi biu pa jst baba bi pa usakmu joške pa use kazal uuuuuuu lejte me pa na playboy bi šla...pa nwm kva še use noo to neki nakladaš če bi bla pa jst baba bi pa rekla ja dj pjt fu.k.a.t. une dve no bom jst raj s temu UUUUU aja bojana al speedy al kdor kol že """"OPROSTITE ZA PREKLINJANJE"""" ne, pa jas bi bla prasec, ker to vam je že itak v krvi, tak da nebi blo blema eh, nebi jošk kazo, ker me pa mamo v krvi prefinjenost haha xD • ucauca
1.5.2010 23:19
miaTHEshoe pravi:
ucauca pravi:
miaTHEshoe pravi:
ucauca pravi:
miaTHEshoe pravi:
ucauca pravi:
miaTHEshoe pravi:
ucauca pravi:
: khm hkm a lahko prosm nehaššš noooooo.... jas bi naredla to kaj sem napisala zgoraj neham? s čem? ja onemu/onim bi tak rekla:D čaki, kak zaj? xD še enkat preber ajaaa xD dougi odzivni čas mam xD ne, jas bi rekla da naj jo ma, ker mi itak več ni zanimiva jas bi bla p*asec, če bi bla ded ja seveda če bi biu pa jst baba bi pa usakmu joške pa use kazal uuuuuuu lejte me pa na playboy bi šla...pa nwm kva še use noo to neki nakladaš če bi bla pa jst baba bi pa rekla ja dj pjt fu.k.a.t. une dve no bom jst raj s temu UUUUU aja bojana al speedy al kdor kol že """"OPROSTITE ZA PREKLINJANJE"""" ne, pa jas bi bla prasec, ker to vam je že itak v krvi, tak da nebi blo blema eh, nebi jošk kazo, ker me pa mamo v krvi prefinjenost haha xD ja itq no u kri pa to dubimo ud mater • miaTHEshoe
1.5.2010 23:23
ucauca pravi:ja itq no u kri pa to dubimo ud mater od fotrov! • ucauca
1.5.2010 23:44
miaTHEshoe pravi:
ucauca pravi:
ja itq no u kri pa to dubimo ud mater od fotrov! ni šans • miaTHEshoe
1.5.2010 23:46
ucauca pravi:
miaTHEshoe pravi:
ucauca pravi:
ja itq no u kri pa to dubimo ud mater od fotrov! ni šans seveda • babylove
• Od: 9.5.2009
2.5.2010 7:05
miaTHEshoe pravi:
ucauca pravi:
miaTHEshoe pravi:
ucauca pravi:
ja itq no u kri pa to dubimo ud mater od fotrov! ni šans seveda hahaha .. iz ene teme ste drugo naredili .. names da bi u tem problemu govoril .. govorize u krvi hahahaha |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.