Živčnost pred zmenkom

Ste živčni pred zmenkom???
da
90%
 90%  [ 18 ]
ne
10%
 10%  [ 2 ]
Skupaj glasov : 20

dana • Od: 5.12.2008 • Prispevkov: 13
Živčnost pred zmenkom 1.1.2009 19:05
heii
no jst mam pa en problem....
namreč pred zmenkom se vedno zelo žiučna...
me kr u trabihu stiska...
največkrat kr odpovem zarat tega....
nevem kk bi se dalo to nardit da nebi bla več tako žiučna....
bodrim se s tem da si rečm če je ona ( ena oseba pač ) to zmoga bom tudi jast...
samo usen sm fuuuul žiučna...
tko da če mi lohka pomagate prosm...[/img][/list][/list][/quote][/u][/i][/b]
aly • Od: 7.12.2008 • Prispevkov: 21
Re: Živčnost pred zmenkom 1.1.2009 19:20
Jah lei če si želiš it na zmenk z nekom ane k ti je ušeč gor dol pa si še ne vem kolk žiučna oseba greš p je Smile pa tud če se boš cela tm tresla (zdei maš izgovor k je zima da te zebe Wink )
Moie mnenje pa je da smo usi žiučni pred zmenkom, bom izpostavla sebe da mi je že ful časa všeč en no in sva tud skp ane pa sm še zdei žiučna k g vidm, nimaš kei narest greš in se sprostiš Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.