Slovenija ima talent

loveyou • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 32
Slovenija ima talent 3.5.2010 21:42
no mene pa zanima: -kdo gleda Slovenija ima talent?
-kaj si mislite o 50 ki so jih poslali naprej?
-kakšna vam je bila včerajšnja oddaja?
-kdo je vaš favorit?

pomoje si večina ki so jih poslali naprej to zasluži, samo za nekatere še zdaj ne morem pogrunat zakaj so šli naprej...
včerajšnja oddaja je bila po moje zelo dobra še posebej vip talent šov Razz
moji favoriti so definitivno plesna skupina Maestro že na avdiciji so razturali ampak včeri....anže škrube je genij
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: Slovenija ima talent 3.5.2010 21:52
sam 2 besede kokr pr velikih športih:
SUDJACCII LOPOVI
Zimbzze • Od: 9.11.2009 • Prispevkov: 39
Re: Slovenija ima talent 3.5.2010 21:59
Jst bom podala menje naspoloh... Oddaja je FAIL... kopiarno preveč... sodniki ne znajo ocenjevat, tosto kar so dali naprej je šit, in noben, tudi tisti Vode k ma glas ni talent... če primerjaš talente iz Anglije je to pha... taka razlika...se vidi, Slovenija je pač: lep, glup, znat se mora prodajat in čist mal posluha met in si car in zvezda v Sloveniji... Ni kaj...
nejchula • Od: 30.6.2009 • Prispevkov: 210
Re: Slovenija ima talent 3.5.2010 23:00
maestroooooooo <3<3<3<3

drgač sm pa jst zanč pogruntala da sm bla z unim k pr maestro pleše---> anže...no pač z njim smo bli mi enkrat za novu letu..ja ful dobru ne Very Happy
drgač bi pa učer mogli boštjana naprej poslat kr je reees prelepo peu..in mislm da so uno faniko zarad bolezni dal naprej
no sej ni važnu
drgač mi je pa odaja ušeč Smile
tadica • Od: 30.4.2010 • Prispevkov: 6
talent-comentar 4.5.2010 10:06
jaz pa mislim da si fanika zasluži bolj, ne samo zarad bolezni ampak tud zarad svojga glasa,ker je res lepo pela!!!nekdo ki ima takšno bolezen in se res trudi zasvoje sanje si prej zasluži bit talent!
A od vseh talentov bi jaz rekla da je mala Lina Very Happy
Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: Slovenija ima talent 4.5.2010 14:48
Mah, porazno pač. Nobenga ni blo da bi reku UAU. sam itak ne jemlem tega resno, k vem da je to sam še en od šovou s kerim bojo zaslužl in nardil budale iz velik ljudi. zmagovalc pa itak ne bo znan zarad tega ker dela dobro to kar dela, ampak bo povsod imenovan komd Zmagovalec SIT Janez Novak.
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Slovenija ima talent 4.5.2010 15:38
vsi so amaterji prot men....
maych2 • Od: 25.2.2010 • Prispevkov: 1
Re: Slovenija ima talent 4.5.2010 15:53
Talenti so zaaakooonn! vsakič ko jih gledam se nasmejim do solz! hehe. Ne vem ,zakaj oddajo kritizirate in stalno primerjate z britanskimi. mi smo pač eni in edini in bi mogl bit ponosni nase in na nekatere, ki imajo dejansko res talent!
glede prvih polfinalov. Se strinjam, da je Fanika vredu zapela, ampak se mi pa zdi, da je Boštjan še bol razturov!!! On bi mogu it naprej. Pa še cute je, hehe. Razz Maestro so pa sploh najbolši, ampak ne vem, zakaj so sploh šli na talente, če pa loh zaslovijo kjerkol in kadarkol brez pomoči te oddaje... Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.