Ne morem zaspati!! :S• Zimbzze
• Od: 9.11.2009
Ne morem zaspati!! :S
3.5.2010 18:59
Zdaj pa resno rabim pomoč... Že približno dva tedna ne morem zaspati, ni problem u tem, da se zbudim ampak v tem, da ne morem zaspati. Poskusila sem že čisto vse možno apmak mi nič ne pomaga. Branje knjige: prižgem luč, berem, berem, berem, začne se mi spat, se uležem, zaprem luč.... se umirim, ne morem zaspat. Štejem ovce, oddaljujem številke, praznim glavo, mislim na lepe reči,... čisto nič mi ne pomaga... Izgubila sem vse ideje in zdaj vsak večer postajam živčna da ne bom mogla zaspat... :S :S
Prosim povejte mi kaj vi naredite če ne morete zaspat?? res, sem čisto obupana... • KATEpeace
• Od: 26.4.2010
Re: Ne morem zaspati!! :S
3.5.2010 19:14
jst sm mela tud učasih podobne probleme...
men pomaga to d grem zvečer mal vn na zrak (kak sprehod al p kei) pa d ne tuhtam na to da naum mogla zaspat... upam d boš čimprej rešle te težave kr vem kok je bedn :S hf • evaTHErainbow000
• Od: 8.3.2010
3.5.2010 20:10
ufff...jst maaam tud take proobleme • Zimbzze
3.5.2010 20:12
evaTHErainbow000 pravi:ufff...jst maaam tud take proobleme
Kaj takrat narediš?? • evaTHErainbow000
• Od: 8.3.2010
3.5.2010 20:18
Zimbzze pravi:
evaTHErainbow000 pravi:
ufff...jst maaam tud take proobleme
Kaj takrat narediš?? u zrak gledam, pa čakam na jutro...haha_sej pol mi uspe nekok zaspat • Zimbzze
3.5.2010 21:26
Pomagite prosim vaas!!
bliža se večer in js bom ****... še z mamo smo mele neki, sranje dej... prosim pomagite... :S :S • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
3.5.2010 21:38
Zimbzze pravi:Pomagite prosim vaas!!
bliža se večer in js bom ****... še z mamo smo mele neki, sranje dej... prosim pomagite... :S :S eno najbol neko umirjeno muziko al pa več, si daj na mp3, pa obe slušalki v uhe, pa čist na tiho pa oči sapri pa boš zaspala p kaj to pol čiiist nič ne spiš al kaj? oO • Zimbzze
3.5.2010 21:50
miaTHEshoe pravi:
Zimbzze pravi:
Pomagite prosim vaas!!
bliža se večer in js bom ****... še z mamo smo mele neki, sranje dej... prosim pomagite... :S :S eno najbol neko umirjeno muziko al pa več, si daj na mp3, pa obe slušalki v uhe, pa čist na tiho pa oči sapri pa boš zaspala p kaj to pol čiiist nič ne spiš al kaj? oO Been there, done that... Ja spim, ampak šele kaj vam ob kakšnih treh, dveh... do takrat pa doživim živčni zlom majkemi... Ne vem kaj mam to, že od malega se živciram z spanjem, pa me ni strah teme ali pa spraševanj, testov... preprosto znorim če ugotovim, da ne bom takoj zaspala... grozljivo. In bi zdržala če bi lahko samo ležala in, da bi me spanec uzel, pa ne morem... Še kakšen nasvet?? please... :S • Luciiika
• Od: 5.4.2010
4.5.2010 14:41
jst zemr če ne morm zaspat se uležem na kauč pred tv pasi en dobr film naštimam pa se fajn zadekam da mi jelpu toplu in pol gledam tist film in prej ali slej zaspim...drgač mi je pa tut pomagalu tu d si u glavi zamišlam različne zgodbe al pa kej takega...al pa pač če si verna je men babi rekla da nej začnem rožni venc molt in bom ful hitro zaspala...in sm že use probala in ti garantiram d je res...pr men je delovalu...odvisnu kakšn člouk si no...
• Insane
• Od: 12.7.2009
4.5.2010 18:11
moj bratranec je meu take probleme..
že od malega ni spau pol proti koncu pa kaka 2 tedna čist malo.. ponoči je kaki 2-3 ure spau. potem pa se je zbudil pa ni mogo dalje več.. podnevi pa ga je kuj zmankalo.. pa čist bogi je biu.. in pol je šou k zdravniku pa mu je neke tablete za spanje dau. in zaj to je že kake pol leta.. in pač je hoto tak da nebi vedno tablete vzeu. in spet takrat ni mogo spat.. pač zaspau je neki zjutraj ko je že sonce gor šlo.. in zaj jih redno jemle in nima nobenih problemov no.. tak da najbolše da greš res k zdravniku če se enbo izbošalo ker rabiš spanec.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.