kako naj fotru doma povem, da imam fanta?

malamalamala • Od: 22.10.2009 • Prispevkov: 16
kako naj fotru doma povem, da imam fanta? 26.4.2010 22:20
Živjoo! Am jaz bi vas rada prosla za nasvet... Stara sem 16 let in me zanima kako naj fotru doma povem, da imam fanta?... Pač meni ata ne pusti da bi mela fanta še zdaj, pač dokler ne končam šolee... No in zato mi je malo bolj težko... zdaj pa zbiram pogumm pa razmišljam kakšen pristiop bi izbrala, da bi mu povedala... Smile Hvala za nasvete Wink Very Happy
rakun • Od: 16.12.2009 • Prispevkov: 144 • Kraj: Ptuj
Re: kako naj fotru doma povem, da imam fanta? 26.4.2010 23:51
Saj mu ne rabiš povedati.
Naj bo to tvoja mala skrivnost pred starši Smile
Če si pa zadevo hočeš olajšati pa mu malo namigneš.
Ko te vpraša pa mu pač razložiš
Rosieweasley • Od: 14.2.2010 • Prispevkov: 71
Re: kako naj fotru doma povem, da imam fanta? 27.4.2010 13:53
Ne mu povedt...Sm potem morš mal pazt d ne ve ceu svet d maš ti fanta k pol bo pršl to tut do tvojga fotra...Pa pazt morš d ne zanosiš ;Đ pa poročit se še ne smeš z njim ;Đ;Đ;Đ
itq pa večina jih ne pove d so u zvezi...;Đ
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: kako naj fotru doma povem, da imam fanta? 27.4.2010 17:14
eh, zakaj bi povedla?
za nobenega mojega še niso vedlo, pa še kar lep čas nebojo Very Happy
se misliš poročit & met otroke z njim?
če ja te mu povej, če pa ne pa sploh ni panike Very Happy
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: kako naj fotru doma povem, da imam fanta? 27.4.2010 22:38
ka pa ga zanima....
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: kako naj fotru doma povem, da imam fanta? 27.4.2010 22:46
ne povej mu.xD
moj ata še sprejme.. samo mama je bolj tak da je proti temu.. vedno pravi: najprej šola potem pa fantje..xD
in pač jima ne povem. saj valda da nebota zvedla. seveda če ni fant taki čudak da jima bo nakazoval pa take. al pa da te bo posiljeval s tem da ga moreš predstavit. sicer pa je takih fantov ko bi pod nujno radi spoznali starše itaq bolj malo. tak da se ne sekiraj pa ne povej dokler neboš pač iz šole.Very Happy
Lepi • Od: 28.4.2010 • Prispevkov: 125
hmm... 28.4.2010 17:11
Gres do oceta in mu reces :" Stari... Fanta mam ves !"

in potem pocakas minutko, dve da prie ocka k sebi ...

No sedaj je huje ze mimo, saj ocka ve da imas fanta, zato se obrnes in odides v svjoo sobo ..

Pa vso sreco

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.