enostauno krneki -.-''

Maxi2 • Od: 8.12.2009 • Prispevkov: 24
enostauno krneki -.-'' 2.5.2010 0:08
heei =)

okj kje nj začnem
lihar sm se začela zavedat d sm se zaljubila u enda tipa =//

okj bom začela ud začetka xD

no neki časa nazai sm se začela dopisvt iz enmu tipom k mi je res fuul luštn in usee
sva si wlik zaupala skoz puguvarjala in sm mu tud puvedala d mi je ušeč pa to in mi je sam reku d sm mu jst kul pa use to sam d nebi zdele nč

& en dan sm dubila fanta xD
in sm mu to puvedala in od takrt naprej se zlo čudn do mene ubnaša
splloh se ne tpkava več kokr sva se
skoz nekamm more it
sploh se ne puguvarjawa weč nčč =/

in zdj se zawedam d sm se zaljubila wanga

sam JST MAM TIPA!!!
in to par dni :SSS
in newem a bi ga pusila ?? kko?? newem kaj nj mu rečm

in bujim se d bi misla pol d sm nrdila napako alpa karkol anee?

HELP??? Very Happy
frufru • Od: 21.10.2009 • Prispevkov: 134
Re: enostauno krneki -.-'' 2.5.2010 10:11
ja men se zdi da je prau de taprvo poveš svojemu tipu da nisi vanj...potem se pa pogovoriš z unim drugim in mu povej da si se zaljubila vanj če imaš kej šans pri njem...potem boš videla...

am lahko da bo reku ja in bota hodila lahko da bo reku ne in boš ostala sama ..
je ena varjanta še če res nočeš ostat sama povej prvo unem na msn-ji da si vanj in ga vprašaj če imaš kej šans pri njemu če bo reku ne boš ti itak še imela tipa če bo reku ja pa daj temu tipu konec in bodi z njim....

TO BI JAZ NAREDILA NA TVOJEM MESTU.. Very Happy
Tassa22 • Od: 4.4.2010 • Prispevkov: 63
Re: enostauno krneki -.-'' 2.5.2010 10:34
najprej onega vprašaj pr čem si, če misliš da ti bo žau ker boš na koncu sama...
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: enostauno krneki -.-'' 2.5.2010 10:46
Ko sta si z unim dopisovala pa zaupala pa vse..si mu itak povedla da ti je všeč torej je vedo pa ti si se njemu zdela kul..in je sam kriv kr je rek takrat da ne bi meu kaj s tabo..

Ne morš pa čakat celo življenje kdaj te bo tist končno hoto. Js mislim da te ni vredn ..pa zdej se te neki izogiba..če bi mu bla res tko všeč bi se pomoje zdej boriv zate ker ve da ti je biu všeč..

Ta fant ki ga maš pa zdej pa preceni če te ma res zelo rad..prav bi blo da bi bla odkrita do njega ..v tem primeru bi ga pustla pol...al pa ga probi gledat v drgačni luči pa boš na njem morda našla neki kar ti bo všeč pa boš srečna z njim..

Men se zdi notranjost vedno bolj pomembna ko zunanjost Glej v srce Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.