Kako shujšat v noge• Rexona
• Od: 18.4.2010
Kako shujšat v noge
24.4.2010 20:35
No mene pa zanima če tek & kolesarjenje pomagata pri tem, da lahko shujšaš v noge tut... Npr. nimam lih najbolj suhih. Zdej pa nevem a tek in kolesarjenje še bolj okrepita a obratno...?
• frufru
• Od: 21.10.2009
Re: Kako shujšat v noge
24.4.2010 20:39
am pri meni je pomagalo tekanje po prstih tako da imaš napete mišice na nogah in hoja po prstih ..velik sreče... • frufru
24.4.2010 20:42
am lej mišice se ti bodo okrepile to absubultno..ampak neboš več imela tisteka sej veš ko se prau trese tam .. • Rexona
25.4.2010 17:31
frufru pravi:am lej mišice se ti bodo okrepile to absubultno..ampak neboš več imela tisteka sej veš ko se prau trese tam ..
ja sej to mislim, hvala! kaj pa če tko nasplošno shujšaš a tut tam v noge k jst sm dost shujšala in mam še zmer občutek da mam tko debele • frufru
25.4.2010 18:45
am...ja pomoje de...samo moraš dat poudarek na tisti del telesa kamor želiš shujšati ane...am ,ti svetujem da vprašaš eno kulegico ki ti bo po resnici povedala če imaš debele noge(ker nekaterim se samo zdi in postanejo obsedene z tem ). • Eay
• Od: 25.4.2010
25.4.2010 21:56
Tut js nimam glih suhih nog in sm se celo zimo trudila zgubit kilograme...
pa sm lavfala kljub temu da je blo mrzlo pa pomaga sam morš tut na prehrano pazit kr če ne nč ne bo. Kolk si velika pa kolk kg maš? • BuBu
• Od: 25.3.2009
25.4.2010 21:59
ma ja TEK men ful pomaga. kolesarjenje mogoče res še ful nabije..sam ej tek pa res pomaga.. men se dle u ene 14 dneh tok pozna na nogah. prow lepe so že. Hf*
• Rexona
25.4.2010 22:08
BuBu pravi:ma ja TEK men ful pomaga. kolesarjenje mogoče res še ful nabije..sam ej tek pa res pomaga.. men se dle u ene 14 dneh tok pozna na nogah. prow lepe so že. Hf*
Em vlka sm 166 pa 63 kg mam. Pa sm bla učasih ful debela tko da sm od poletja shujšala 20 kg,ampak sm ful kolesarila zto mogoč nism tok v noge :/ a tko da Bubu tek pomaga? ker jst bom pol usak dan laufala • BuBu
25.4.2010 22:10
pa jz tečm tk pou urce.. sam bom najbrž powečala turo .. tk da ampak ja po 30 minutah se pozna.. lepo se mi widjo mišice tk k pač lepe nogice.. pa sm mela take buckaste noge zj so wredu. pa še bolj bojo :$
• Eay
25.4.2010 22:11
Začneš postopoma ..kolker boš lahk..pol pa podaljšuješ
js sm prišla do 40min ko sem redno lavfala..pa fajn je tut ker velik kondicije dobiš.. • Rexona
25.4.2010 22:37
Ej ma hvala vama ful.
Ja jst sm do zdej ponavad do 30 min. Neki kondicije že mam. Tko da zdej spet usak dan u akcijo,da mam do konc maja lepe noge. • ancheeq12
• Od: 15.3.2009
26.4.2010 8:52
A laufate hitro al bol počasen tek al kako ? • Eay
26.4.2010 13:53
Js grem ful počas...zato da lahk sploh vzdržim:)
sam pol ko pa že večkrat greš..pa tut vidiš da lahk greš hitrej • Rexona
26.4.2010 15:08
Ja sej najboljš je it tisti umirjen,počasn tek... • BuBu
26.4.2010 15:13
ja itak lepo počas..jz sm zanč enga modela gleala in tko se zažene u tek hitrej k na 60m pol se je pa po 20m ustawu. halo kje je fora. jz če preweč pospešm me pol use ful boli pa težk diham..tk da lepo umirjeno & enakomerno..
• LittlePrincess
• Od: 24.3.2009
26.4.2010 23:39
ancheeq12 pravi:A laufate hitro al bol počasen tek al kako ?
am.... kolkr jaz vem, se: -če hočeš kondicijo laufa hitro -če hočeš "kurit" kalorije oz. maščobe laufa počasi, tako da se lahko vsaj pogovarjaš zraven ker, ko laufaš hitro, potrebuješ več kisika in se tvoja pluča bolj širijo in aktiviraš tudi tiste "zaspane" mešičke v plučih, ki do takrat niso delovali. ko pa laufaš "počasi" oz. na normalni hitrosti (če imate posebne ure ali kaj podobnega je priporočljiv pulz za kurjenje maščob od 110-140 udarcev na minuto) pa trošiš kalorije in s tem maščobe v svojem telesu. če bi rade kondicijo IN lepe noge, vam priporočam, da (če laufate vsak dan, tudi sobote in nedelje) laufate 5x na teden lepo počasi, na normalni hitrosti oz. hitrosti, ko se zravenlahko še pogovarjaš (kar pomeni, da ne smeš bit pretirano zadihan) in 2x na teden malo hitrega teka (ni nujno da traja tek enako daugo kot počasen oz. lahko počasi laufate npr.: 40 min, hitro pa lahko laufate le 20 min). tako bo najboljše =P sicer pa hvala vsem za spodbudo. jaz sem probala že uff uff dijet in vsega mogočega pa se nikoli nisem mogla znebit maščob na stegnih.. zdaj ko to berem se mi res zdi vredno probat tečt vsak dan (čeprau sem res že nešteto krat brala o tem) ampak zdaj sem res dobila motivacijo =P punce hvala <3 in jja... še 1 nasvet... če želite, da bodo noge še lepše (tanjše) začnite uporabljat kakšo kremo, jaz mam naprimer tista kao niveja ki zmanjšuje obseg (čeprav ne vrjamem, da bi se to zgodilo kar tak samo od sebe, vrjamem pa, da pripomore k "tanjšanju" stegen ob redni vaji) in še.... če slučajno ne veste, najboljše je pit (nesladkan) zeleni čaj, saj preprečuje tako gosto nastananje novih mašobnih celic in odpravlja že nastale če pa ne morete piti nesladkanega čaja pa dajte noter med to je vse z moje strani. če se še kaj spomnim oz. še kaj preberem vam povem. vso srečo! =P <3 • Rexona
29.4.2010 12:09
Heh,lepo da si dobla motivacijo.Ker jst morm zdej v enemu mescu nujno shujšat v noge in v stegna.Jst sam upam da bo tek pomagal,a mislite da bo že pol to opazno,če je ena napisala da se ji je že po14ih dnevih vidlo? • BuBu
29.4.2010 12:11
opazno bo zih. • Rocafella
• Od: 24.1.2010
29.4.2010 12:14
jaz sem zgubila s počasnim tekom nekje 5 cm v stegna v 3 mesecih. tekla sem skoraj vsak dan, včasih 40 min, včasih 2 uri, pila pa sem zeleni čaj brez vsega ali pa kis z vodo (zjutraj na tešče)
• Rexona
29.4.2010 12:33
Wooo dve uri? • Rocafella
• Od: 24.1.2010
29.4.2010 12:59
ja, to je blo tisto ko sem rabla čas zase da se umaknem od vsega kar se je dogajalo.. in se pač zavleče v dve uri pol..
kolesarjenje je tudi okej ja, v bistvu je vse kar spada pod aerobne vaje (kolo, tek,hoja, ples, plavanje, ipd) ker te vaje kurijo maščobo ob pravem tempu, razlika je le da še nekatere (kot npr. kolo) utrjujejo mišice in potem noge zgledajo bolj ''nabite'' ker se pod maščobo delajo mišice. pri hoji,hitri hoji, počasnem teku pa ne nastaja toliko mišic je pa res da se potem maščobe počasneje kurijo |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.