z večmi?

hotmajci • Od: 5.8.2010 • Prispevkov: 8
z večmi? 7.8.2010 10:41
jst sm že parkrat tko bla z večmi puncami, ko smo prespale pr moji bf in smo šle tko večkrat do konca pa prste not pa ona ma tud vibriča.

Me zanima če ste vi tud že kdaj in kako se pol počutte. Še posebi fantje, zato k je moja bf vprašala če mislm, da bi moj fant hotu z obema. Tko brez tega dabi se lubčkou pa zalizou z njo?

Ona je drgač moja bf že ful dolg.

Maja
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: z večmi? 7.8.2010 10:53
nwm no...js nebi....js bi sam z eno če bi...
Re: z večmi? 7.8.2010 11:03
men je dober k z mojo bf zmeri mi ful pride. sj sm ful horny tud z mojim sam mi pride sam če me s prsti. Sam si mu ne upam rečt.
Je pa ena u našmu klasu k je že z dvema tipoma, sam ona je starej k je en let ponavlala.
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: z večmi? 8.8.2010 1:53
hotmajci pravi:
men je dober k z mojo bf zmeri mi ful pride. sj sm ful horny tud z mojim sam mi pride sam če me s prsti. Sam si mu ne upam rečt.
Je pa ena u našmu klasu k je že z dvema tipoma, sam ona je starej k je en let ponavlala.

nevem kak lahko ****š s tipom pa mu ne upaš povedat kaj ti paše.xD
Re: z večmi? 9.8.2010 10:29
ja ne upam mu dat vedt da mi bol pride s prstki od bejbe, ko je tko bol na izi pa "gentle". pa ne upam ga prašat, da bi bla tud ona zraven?
MilosR • Od: 16.6.2009 • Prispevkov: 161
Re: z večmi? 9.8.2010 10:40
Dvomim, da bi reku ne..
model • Od: 20.8.2010 • Prispevkov: 8
Re: z večmi? 20.8.2010 21:34
kok ste pa vi kj stari k me ful ferbc matra
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: z večmi? 21.8.2010 0:22
hotmajci pravi:
ja ne upam mu dat vedt da mi bol pride s prstki od bejbe, ko je tko bol na izi pa "gentle". pa ne upam ga prašat, da bi bla tud ona zraven?

glej samo vprašaš ga če bi rad da se vama kdaj pridruži punca pa je. če bo reko ne. ok kul ampak mu ti moreš rečt da bi ti to rada ker mogoče on tui nebo reko da te enbi prizadel al pa kaj..xD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.