HELP?!• mrswilliams
• Od: 26.1.2010
HELP?!
4.5.2010 20:22
Hej! Sm dost priljubljena punca na šoli in tko nasploh. Dost tipou je vame oz. sm jim ušeč sam je problem, da js nism u nubenga od teh. Nuben ni po mojmo ukusu (ful sm zbirčnaXD). Lansko leto sm bla ušeč enmu in js se nism zmenla zanga ker mi ni biu nč posebnga. Letos sm ga spet srečala in postala sva ful dobra frenda. On je biu učasih vame, ampak zdej ni več se pa bojim da sm js v njega oz. mi je tko ušeč. Doskrat se vidva k mam frendico iz tm k je on. Pol sm pa razmišjala, da tut če bi on vame in bi me prašu bi js rekla NE. Prou vem da bi to nrdila, čeprou sm/bi bla vanga. Js sebe nerazumm zakaj prou automatsko USAKMU rečm ne? Aja tko btw stara sm 13, letos bom 14 in nism mela nubenga tipa oz. sm mela enga in ubistvu je blo kr neki. Sploh nevem če se temu lohk reče relationship. ;D
Povejte mi kaj je z mano narobe? XD • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
Re: HELP?!
4.5.2010 20:31
mrswilliams pravi:Hej! Sm dost priljubljena punca na šoli in tko nasploh. Dost tipou je vame oz. sm jim ušeč sam je problem, da js nism u nubenga od teh. Nuben ni po mojmo ukusu (ful sm zbirčnaXD). Lansko leto sm bla ušeč enmu in js se nism zmenla zanga ker mi ni biu nč posebnga. Letos sm ga spet srečala in postala sva ful dobra frenda. On je biu učasih vame, ampak zdej ni več se pa bojim da sm js v njega oz. mi je tko ušeč. Doskrat se vidva k mam frendico iz tm k je on. Pol sm pa razmišjala, da tut če bi on vame in bi me prašu bi js rekla NE. Prou vem da bi to nrdila, čeprou sm/bi bla vanga. Js sebe nerazumm zakaj prou automatsko USAKMU rečm ne? Aja tko btw stara sm 13, letos bom 14 in nism mela nubenga tipa oz. sm mela enga in ubistvu je blo kr neki. Sploh nevem če se temu lohk reče relationship. ;D
Povejte mi kaj je z mano narobe? XD nič ni narobe, samo domišljava si. mam občutek da si zlo visoka, pa ti je kul, če nekoga prizadeneš. just my opinion (: • anchiikka
• Od: 4.3.2010
4.5.2010 20:38
ammm... brez skrbii!! čizz nič ni narobee • mrswilliams
• Od: 26.1.2010
4.5.2010 20:39
miaTHEshoe pravi:
mrswilliams pravi:
Hej! Sm dost priljubljena punca na šoli in tko nasploh. Dost tipou je vame oz. sm jim ušeč sam je problem, da js nism u nubenga od teh. Nuben ni po mojmo ukusu (ful sm zbirčnaXD). Lansko leto sm bla ušeč enmu in js se nism zmenla zanga ker mi ni biu nč posebnga. Letos sm ga spet srečala in postala sva ful dobra frenda. On je biu učasih vame, ampak zdej ni več se pa bojim da sm js v njega oz. mi je tko ušeč. Doskrat se vidva k mam frendico iz tm k je on. Pol sm pa razmišjala, da tut če bi on vame in bi me prašu bi js rekla NE. Prou vem da bi to nrdila, čeprou sm/bi bla vanga. Js sebe nerazumm zakaj prou automatsko USAKMU rečm ne? Aja tko btw stara sm 13, letos bom 14 in nism mela nubenga tipa oz. sm mela enga in ubistvu je blo kr neki. Sploh nevem če se temu lohk reče relationship. ;D
Povejte mi kaj je z mano narobe? XD nič ni narobe, samo domišljava si. mam občutek da si zlo visoka, pa ti je kul, če nekoga prizadeneš. just my opinion (: Lohk ti povem, da se zelo motš (: • zoryca
• Od: 8.4.2010
hm..
4.5.2010 21:01
am ja mjbe se bojiš navezat stik ne vem to bi jst rekla...poj pa rečeš ne ker to podazavestn nrdiš...da nebi bla poj ti prizadeta..ne vem mal razmisl...
• princessme
• Od: 27.1.2010
4.5.2010 21:05
mrswilliams pravi:Hej! Sm dost priljubljena punca na šoli in tko nasploh. Dost tipou je vame oz. sm jim ušeč sam je problem, da js nism u nubenga od teh. Nuben ni po mojmo ukusu (ful sm zbirčnaXD). Lansko leto sm bla ušeč enmu in js se nism zmenla zanga ker mi ni biu nč posebnga. Letos sm ga spet srečala in postala sva ful dobra frenda. On je biu učasih vame, ampak zdej ni več se pa bojim da sm js v njega oz. mi je tko ušeč. Doskrat se vidva k mam frendico iz tm k je on. Pol sm pa razmišjala, da tut če bi on vame in bi me prašu bi js rekla NE. Prou vem da bi to nrdila, čeprou sm/bi bla vanga. Js sebe nerazumm zakaj prou automatsko USAKMU rečm ne? Aja tko btw stara sm 13, letos bom 14 in nism mela nubenga tipa oz. sm mela enga in ubistvu je blo kr neki. Sploh nevem če se temu lohk reče relationship. ;D
Povejte mi kaj je z mano narobe? XD pomoje si prou normalna xD boš že našla PRINCA NA BELEM KONJU |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.