Mi je postal všeč, zato ker so mi ga drugi pripisovali?

SomeOne97 • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 19
Mi je postal všeč, zato ker so mi ga drugi pripisovali? 1.5.2010 11:56
Hellow

1.Lani sem z bratrancem hodila k šmarnicam in tam je bil en fant ki se je zaljubil v mene in to so vsi opazili in me **** z jim že celo leto Crying or Very sad Sedaj pa se mi zdi,da sem mogoče zaljublena vanj. Mislim da je razlog to da so me toliko ****. Je možno da sem se zaradi tega ker so me toliko **** in govorili o njem zaljubila v njega???? Question Question Question

2.Imam poldogovat obraz,dolge rjave lase,valovite,zelo goste, kako si naj porežem lase????
Lepi • Od: 28.4.2010 • Prispevkov: 125
hmm 1.5.2010 12:59
Je možno ja, ceprav potem ni tu ni nekega čara zaljubljenosti če si se vanj zaljublja iz tega razloga ... On ti more bit vsec kot oseba, ne pa zato ker te drugi zezajo z njim...
kokola • Od: 27.10.2009 • Prispevkov: 17
Re: Mi je postal všeč, zato ker so mi ga drugi pripisovali? 1.5.2010 13:44
ti bom odgovorila na tvoje 2. vpr.., jaz imam tudi podolgovat obraz in lase malo prek ramen postrižene stopničasto, ker imam tudi jaz kodraste, pa si jih likam, tako da lepo stojijo skodrani ali zlikani, zato tut tebi priporočam, da se postrižeš stopničasto, to tudi nekako pomaga, da tvoji lasje niso videti zelllo košati, kar ti verjetno tudi tebi ni všeč Rolling Eyes,
pojdi k frizerki, ji povej da bi rada mela stopničasto postrižene pa jo vprašaj če bi se ti podala stopničasto postrižena pričeska, ker ti bo ona najbolje znala svetovat, zaradi izkušenj in seveda ker bo videla tvojo obliko obraza, pa še to, če imaš lepe lase in da niso uničene, si jih raje ne postriži preveč, ker ti bo potem žal, ker ne zrasejo kar čez noč, najbolje bo, da si postrižeš konice, in da ti frizerka pričesko oblikuje stopničasto, ker boš tako z valovitimi lasmi imela najmanj dela. vem, da sem napisala na dolgo in široko..ampak vseeno upam, da sem ti kaj pomagala. fsm Very Happy
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: Mi je postal všeč, zato ker so mi ga drugi pripisovali? 1.5.2010 17:24
1. Ker so ti tolk govorili o njem si pomoje mal začela razmišljat in mislit na njega in si ga čez čas videla v drugi luči ...tko da je možno ja..da ti je zdej postav prav všeč Smile

2. Za podougovat obraz morš met nujno srednje dolge lase al pa kratke...zato kr če boš mela dovge bo podougovat obraz še bolj izstopau.
SomeOne97 • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 19
Re: Mi je postal všeč, zato ker so mi ga drugi pripisovali? 5.5.2010 16:07
Hvala za odgovore Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.