Resen problem:/

XOmjauXO • Od: 1.7.2010 • Prispevkov: 9
Resen problem:/ 8.7.2010 23:03
bom kr direkt povedala;) en tip je ful vame, men je pa sam tko ušeč sam pomoje se zaljubljam vanga . problem je da je velik punc vanga, sam da jih pač on ne šmergla. in midva se tut velikrat družva tko na bazenih ane in druge babe so ful name lubusumne, pač kr grozijo mi tko neki aninimno da nebom dubila njega pa kr neki misljo kok so pamtne. mal me skrbi da bi kšne lažne trače okol govorile a pa kej :/ help kaj nej nrdim? prosm čim več odgovorou, bi bla resresres vesela!(:
hubabuba • Od: 4.7.2010 • Prispevkov: 102
Re: Resen problem:/ 9.7.2010 0:12
nevem..pomoje si tud ti ušeč njemu če drugih ne šmergla pa to Very Happy
čiz kul je če se družta in mugoč bosta še kej mela ((:
Na druge se pa ne ozerej kr so ti sm fouš .. najbulš da take ignoreraš in bojo pol same od sebe nehale,usaj pr men to deluje.
tud če laži govorijo o teb se ne sekerat kr sama najbul veš kaj je res in kaj ne tko da sam ignorerej.
sebe iz tega delajo budale (:

hf.
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: Resen problem:/ 9.7.2010 1:01
boli te k**** če so ti fouš, če se bo razvila prava ljubezen vama niti trači niti nč ne bodo pršl do živga Wink. če si mu ušeč pa ostalih ne je_be 2% pol maš možnosti pr njemu, ti kr nadaljuj pa se ne sekirat za anonimne grožnje itd s*anja, če se bota mela rada pol nemata kei skrbet Wink. werjem, ignorirej jih pa ne jim pokazat tega, da te skrbi al pa da si u skrbeh do česa, bot sam hepi pa ga osvajaj, nč skrbet Wink.
Re: Resen problem:/ 9.7.2010 10:02
hvala! sej drgač me je tip že prašu, pa sm rekla da bi rada mal počakala pač da nebo kr neki na hitr(: in zdej se govori okol da midva hodva, tk d so babnce še bl lubusumne. pa skos se utikajo u usazga s kom hod patake osebne stvari-.-
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: Resen problem:/ 9.7.2010 11:04
XOmjauXO pravi:
hvala! sej drgač me je tip že prašu, pa sm rekla da bi rada mal počakala pač da nebo kr neki na hitr(: in zdej se govori okol da midva hodva, tk d so babnce še bl lubusumne. pa skos se utikajo u usazga s kom hod patake osebne stvari-.-

widš d te je že prašu če bi z njim hodila, torei neki čut do tebe kar do drugih ne, in to ti je lahko motivacija da še držiš ta odnos do njega. če še nočeš zdej hodt z njim pač počak še 2-3 tedne pol mu pa sam powej pa bosta skupi, pol jih bo pa razgnalo od lubosumja Very Happy. kaj te briga če se u koga utikajo pa jih bezajo kdo s kom hod, prou en d_rek te briga Very Happy. če tebe al pa njega sprašujejo če hodta ti sam tko čist flegma rec kar ti duša poželi Very Happy. prou en drek te briga, je_beš trače če jih bodo okol trosile, ti sam ignorirej. kokr sm reku, če se bosta mela res ful rada pol wama nč nemore do živega. mam izkušne s temi trači pa tem s*anjem,ampak oba ignorirava kr veva da swa si zwesta in pika Wink.
nč se sekirat, use bo ured =). ti zdej unaprej sam pokaž še da se zanimaš zanga, tko ga mau osvajaj al se pa kei okol njega motaj, pogosto bod z njim al pa okol njega, sigurn te bo opazu pa še on nazaj vračou Very Happy.

gud luck Wink
Re: Resen problem:/ 9.7.2010 20:15
Boris pravi:
XOmjauXO pravi:

widš d te je že prašu če bi z njim hodila, torei neki čut do tebe kar do drugih ne, in to ti je lahko motivacija da še držiš ta odnos do njega. če še nočeš zdej hodt z njim pač počak še 2-3 tedne pol mu pa sam powej pa bosta skupi, pol jih bo pa razgnalo od lubosumja Very Happy. kaj te briga če se u koga utikajo pa jih bezajo kdo s kom hod, prou en d_rek te briga Very Happy. če tebe al pa njega sprašujejo če hodta ti sam tko čist flegma rec kar ti duša poželi Very Happy. prou en drek te briga, je_beš trače če jih bodo okol trosile, ti sam ignorirej. kokr sm reku, če se bosta mela res ful rada pol wama nč nemore do živega. mam izkušne s temi trači pa tem s*anjem,ampak oba ignorirava kr veva da swa si zwesta in pika Wink.
nč se sekirat, use bo ured =). ti zdej unaprej sam pokaž še da se zanimaš zanga, tko ga mau osvajaj al se pa kei okol njega motaj, pogosto bod z njim al pa okol njega, sigurn te bo opazu pa še on nazaj vračou Very Happy.

gud luck Wink

gledeh tračou me ne skrbi zlo. ženske so obsedene z njemu! sam tista k mi grozi, nevrjamm da bi se kej preveč upala narest. zdej je tip itak na morju in k bo nazaj pršou mu bom povedala pač kaj je blo(: sam js nemorm vrjet zakaj se nemorm u tega tipa zaljubit. sej mi je ušeč sam še useen ni tista prava ljubezn da bi bla z njemu. ampak res nočm zapraut te proložnosti k mi je ful tak posebn, drugačn(:

hvala!

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.