prijatelstvo help
• spela3
• Od: 18.9.2009
prijatelstvo help
9.11.2010 14:49
jst pa potrebujem pomoč in sicer tkole je za sql mormo s frendicam nardit en plakat od prijatelstva in pol smo se odločile vas mal prašat kva vam pomen prijatelstvo • D3NiiS
• Od: 30.9.2010
• Kraj: Koper
Re: prijatelstvo help
9.11.2010 17:30
O prijateljstvu lahko veliko napišeš a hkrati zelo malo, ker ga je težko in malo kdo ga najde.
Temu kar mi pravimo danes prijateljstvo, ni prijateljstvo. To niso prijatelji, to so kolegi. • Annnnnnc
• Od: 18.7.2009
9.11.2010 21:26
ja js mam eno prijatlco in to u pravem pomenu besede.drugo so pa tko k je reku D3NiiS kolegi. • spela3
10.11.2010 19:01
hvla za odgovore vse ostale pa prosm če se vam da povjte kva za vas pomenjo prijatelji • pk4life
• Od: 20.7.2010
10.11.2010 19:24
hmm kaj zame pomen prjatu?.. nekdo k ga lahk pokličem ob 3h zju3 pa bo prašu kaj je narobe (ne kot kaj je nrobe s tabo d me tok kur.čewo pozn kličš ampk kaj je nrobe (mišlen u ush dobrih pomenih besede))_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Arya09
• Od: 18.8.2010
10.11.2010 20:29
pa ja zame je prjatu un k ma čs d posluša moje probleme, nima veze kok so bedni. p d se lohak z nim pogovorim očemr koli mi zapaše, mslm d nimam prou skrriunosti pred njim, pa d sva na isti valovni. nvm jst se z mojimi frendicami zmeram narežim tok d mam pol še dva dni musklfibr u trebuhu, tko d tud to d se lohka zabavam z njimi je pomembn!
če si lohka z nekom u sobi, kjer ni nč druzga za delat kokr d se pogovarjaš in vama po parih urah ni niti enkrt dougčas, d ni nikol une neprijetne tišine, pol je to zihr taprau frend. stoposto je to res, k jst z enimi sm tko 2 minuti sama p je že una aqward tišina o fak kva nj rečm. zdj sm to ful vidla, k sm dubla čist nove sošolce, use sm prvič vidla, pa sm z enimi tko use šolske ure preklepetala, z drugimi je blo pa sam živjo in to je to! ooops mal na dougo je tole..sorry _________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? • spela3
10.11.2010 21:16
hvala šenkat usm
arya09 nč nisi bla predolga sj me glih kšn tak mnene nucamo lp • Arya09
• Od: 18.8.2010
11.11.2010 0:09
spela3 pravi:hvala šenkat usm
arya09 nč nisi bla predolga sj me glih kšn tak mnene nucamo lp ql... upam d sm kej pomagala =) _________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.