darilo ..• mojcka
• Od: 27.4.2009
darilo ..
5.12.2010 15:05
Žiujo. spet nimam idej .. in ja mam kr velik problem. Moj fant (skupej sva dobre 4 mesce) bo meu zdej kmal D-daii in nimam pojma kaj nej mu kupim =/ in ker se prbližuje tut Božiček res nevem kaj nej kupm =/ Tko da proooosim pomagejte mi !! P.S. Čiiizt use ideje dobrodošle • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
Re: darilo ..
5.12.2010 15:11
mojcka pravi:Žiujo.
spet nimam idej .. in ja mam kr velik problem. Moj fant (skupej sva dobre 4 mesce) bo meu zdej kmal D-daii in nimam pojma kaj nej mu kupim =/ in ker se prbližuje tut Božiček res nevem kaj nej kupm =/ Tko da proooosim pomagejte mi !! P.S. Čiiizt use ideje dobrodošle kupi mu ljubezen in poljub.....druzga nvm....kaj bi biu veseu.... _________________ Peace!
• mojcka
5.12.2010 15:13
Timi pravi:
mojcka pravi:
Žiujo.
spet nimam idej .. in ja mam kr velik problem. Moj fant (skupej sva dobre 4 mesce) bo meu zdej kmal D-daii in nimam pojma kaj nej mu kupim =/ in ker se prbližuje tut Božiček res nevem kaj nej kupm =/ Tko da proooosim pomagejte mi !! P.S. Čiiizt use ideje dobrodošle kupi mu ljubezen in poljub.....druzga nvm....kaj bi biu veseu.... vrjem da bi biu tega pomojm res fuul veseu in bo to tut dobiu .. ampak js bi nekej zravn .. nekej kar bo še vedno pršlo iz srca .. in problem je to ko ma B-daii pa pač ta božič use je tko na kupu in ... ja .. rabm pomoč hvala ti <3 • Timi
5.12.2010 15:16
mojcka pravi:
Timi pravi:
mojcka pravi:
Žiujo.
spet nimam idej .. in ja mam kr velik problem. Moj fant (skupej sva dobre 4 mesce) bo meu zdej kmal D-daii in nimam pojma kaj nej mu kupim =/ in ker se prbližuje tut Božiček res nevem kaj nej kupm =/ Tko da proooosim pomagejte mi !! P.S. Čiiizt use ideje dobrodošle kupi mu ljubezen in poljub.....druzga nvm....kaj bi biu veseu.... vrjem da bi biu tega pomojm res fuul veseu in bo to tut dobiu .. ampak js bi nekej zravn .. nekej kar bo še vedno pršlo iz srca .. in problem je to ko ma B-daii pa pač ta božič use je tko na kupu in ... ja .. rabm pomoč hvala ti <3 ja, nvm...mogoče kakšno majčkeno darilce......kaki milka ralines al ka so uni I <3 milka al nekak tak.....tisto mu kupi za božič pa nvm......em šal?kapo? kaki stil je sam povej? ni za kaj _________________ Peace!
• Zelodko
• Od: 13.11.2010
5.12.2010 15:47
Poljub&objem kot je reku Timi pol pa še zravn mu dej I <3 Milka v obliki srčka ..
• valentine666
• Od: 13.7.2010
5.12.2010 18:17
parfum, kakšen me to you medvedek... v muller-ju maš dost vsega... _________________ Listen, are you breathing just a little and calling it a life? ******************************************************************* • mojcka
5.12.2010 20:30
ja vrjetn bom res s kkšnimi temi i <3 Milka pa me to you medvedki • Arya09
• Od: 18.8.2010
5.12.2010 21:21
d daš tipu me to you medvetka? nvm no punci okj... no nvm.
jah lhko mu daš ja to milko i <3 you, pol p še kej kr mu je tko ušeč... nvm kšn cd muske k jo posluša... alpa kšn film... nvm težko je k nevem kaj mu je ušeč pto. sry _________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? • mojcka
5.12.2010 22:13
jah nevem no .. js mislm d mu bo medi kr ušeč ;D
• Timi
5.12.2010 23:15
Ja sej mu bo ušeč ja...v bistvu karkol mu ti daš če mu daš to iz srca je pač ful lepi feeling tak zate tak za njega....hočm povedat to, da če te ma tip res rad pa ti njega nebosta gledala kaj ker kermu da ampak je važn da se mata res rada...pa tud poljub pa objem mu bo pomeno kr največ pa tud je največ kar mu daš+ljubezn seveda..to bi blo z moje strani use kar sm hoto povdat..._________________ Peace!
• mojcka
6.12.2010 18:13
Timi pravi:Ja sej mu bo ušeč ja...v bistvu karkol mu ti daš če mu daš to iz srca je pač ful lepi feeling tak zate tak za njega....hočm povedat to, da če te ma tip res rad pa ti njega nebosta gledala kaj ker kermu da ampak je važn da se mata res rada...pa tud poljub pa objem mu bo pomeno kr največ pa tud je največ kar mu daš+ljubezn seveda..to bi blo z moje strani use kar sm hoto povdat...
točn to .. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.