KISS....!

MAN • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 45
KISS....! 25.4.2010 19:00
mene pa zanima......kak se to dela!? mogoč butasto vprašanje....nea glih mislim dobesedno....pč.....kak začnet, napeljat na to, načini,...

prosim...povejte nasvete,iskušnje.......lahk daste tui kake zanimive napodke ;D

pliss

Lp
zvezdica • Od: 10.1.2010 • Prispevkov: 11
kiss 25.4.2010 22:55
Ja lej js sm se šele letos prvič žvalila..u prvo je blo tko da sva šla tko z ene žurke sam na sprehod pol k sva pa nazaj pršla sm že vidla da me hoče zažvalit..sam itak js prpica tm usa prestrašena..pol me je pa sam ubjeu pa je kiss čist lepo steku..sam mau jezik premikaš xD Pol u drugo je blo pa kšn tedn nazaj..in sm bla tut na žurki in sva skos vn na "zrk" hudila..tko že tipu dejansk daš vedt..(recmo če mu rečeš a greš vn? ) da se hočeš žvalit z nemu..no in pol sva spet mau hudila naukol pol sva se pa nekam usedla in je blo najlepš..sam sva pa rabla zlo doug da sva se zažvalila..in zj se redn dopisujeva in sva že tako rekoč skp <3
MAN • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 45
Re: KISS....! 27.4.2010 12:53
lepo lepo..........Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.