Punca ''odvisna'' od mene?? xDD

Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Punca ''odvisna'' od mene?? xDD 20.4.2010 15:30
Žiu folk Very Happy, no, mam morde nenavadn problemček, k me pa uglaunem nč ne mot Very Happy, ampak me zanima, zakai je moja punca tko na nek način skor odvisna od mene? pač usakič kadr swa skup pa tud če swa pred 20 folka kje skupei, kokr npr u skupnmu prostoru u sql pa ni učitlou ona kr ''hoče'' de bi se zalizala z mano Very Happy. wem da se mčkn noro sliš, ampak kai čm Razz. mene to osebno niti mau ne mot, ampak newem kai je tej modelki d bi kr nonstop Very Happy. sj jst bi učas tud nonstop, sam u kašni gužvi kjer je po 20 folka al p weč... xDD Very Happy. newem če lahko temu rečem odvisnost, ampak nekak se mi zdi d je Very Happy Razz.

Aja, pa še neki, k je res da je zdej u šoli prepovedano kakršnokoli držanje za roke, poljubljanje in ostale ljubezenske zadevce xDDD Very Happy?? Odštekano se sliš, ampak tko smo mi slišal lansk let od razredničarke Very Happy.

aide, užiweite Very Happy.

Boris Smile
Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: Punca ''odvisna'' od mene?? xDD 20.4.2010 15:46
mogoče v vaši šoli, povsod ziher ni prepovedano..

ni nujno da je odvisna od tebe, mogoče se sam hoče pokazat v družbi, mogoče je ful potrebna..al ji je pa pač žvaljenje s tabo tok kul.
Theone1 • Od: 19.4.2010 • Prispevkov: 57
Re: Punca ''odvisna'' od mene?? xDD 20.4.2010 16:01
Ma pomoje to ni na nubeni šoli prepovedano.. usaj ne da bi jas vedla.. ^^

Čene pa pač pomoje ji je ušeč da se s tabo žvali.. Razz
Loh pa da je potrebna al pa se hoče pokazat pred prjatli da ma tipa..

Uživaj.. ^^
Re: Punca ''odvisna'' od mene?? xDD 20.4.2010 16:07
no, ne praum de ni potrebna, kai p jst wem xD Very Happy. pred frendi pokazat de ma tipa... hmm, to itk že usi wejo Very Happy xD.

žvaljenje z mano tok kul, nwem, morde je to res tok kul če se punca s svojim fantom žvali nonstop, njej je očitno kul (no, men je tud zakon Very Happy Razz)

nwem, morde je, morde ni, še kei mnenj je dobrodošlih Razz.

užiweite
Re: Punca ''odvisna'' od mene?? xDD 20.4.2010 16:28
Boris pravi:
no, ne praum de ni potrebna, kai p jst wem xD Very Happy. pred frendi pokazat de ma tipa... hmm, to itk že usi wejo Very Happy xD.

žvaljenje z mano tok kul, nwem, morde je to res tok kul če se punca s svojim fantom žvali nonstop, njej je očitno kul (no, men je tud zakon Very Happy Razz)

užiweite

jah pol pa nevem.. očitno ji je ful zakon da se nonstop žvali s tabo.. Razz

^^
Re: Punca ''odvisna'' od mene?? xDD 20.4.2010 18:06
Theone1 pravi:
Boris pravi:

užiweite

^^

Haha, morde pa res Very Happy, sei men je tud ql če se z njo, ampak njej je pa očitno extremno zakon k se nonstop z mano liže xD Very Happy.
Re: Punca ''odvisna'' od mene?? xDD 20.4.2010 18:07
Boris pravi:
Theone1 pravi:
Boris pravi:

užiweite

^^

Haha, morde pa res Very Happy, sei men je tud ql če se z njo, ampak njej je pa očitno extremno zakon k se nonstop z mano liže xD Very Happy.

no pol pa veš kaj je.. hardno ji je.. ^^
uživaj.. Smile
Re: Punca ''odvisna'' od mene?? xDD 20.4.2010 18:30
jo bom mogu še mau pouprašat o tem Very Happy, pa za podrobnosti Smile Razz
Re: Punca ''odvisna'' od mene?? xDD 20.4.2010 18:31
Boris pravi:
jo bom mogu še mau pouprašat o tem Very Happy, pa za podrobnosti Smile Razz

ti kar.. Smile
uživaj

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.