Kdo vse vs je prašu če bi hodile z njimi!!??1 | 2 | >>• 3theBESTnumber
• Od: 20.6.2010
Kdo vse vs je prašu če bi hodile z njimi!!??
16.7.2010 8:52
Mene so prašali že taki čudaki:
-90 kilski sošolc -suhec : raj nam naštevala naprej k bom bruhala!! Povejte keri so vas vse povabl vn al pa če bi hodile z nimi?! • Pupika
• Od: 6.7.2009
Re: Kdo vse vs je prašu če bi hodile z njimi!!??
16.7.2010 9:29
nihče xP
• Lepi
• Od: 28.4.2010
16.7.2010 9:42
Citat:nihče xP
Makes me sad... Kolk si pa stara ? • fireflie
• Od: 1.6.2010
16.7.2010 10:09
1.kreten:D
2.idiot:D 3.eeh nimam komentarja 4.najbl luuštn tip(usaj takt se mi je tko zdel)pol sva hodilla 5...moj bff:/ ..pol pa saaami čudaki >< • Pupika
• Od: 6.7.2009
16.7.2010 10:31
Lepi pravi:
Citat:
nihče xP
Makes me sad... Kolk si pa stara ? 13 • slinafka
• Od: 16.1.2010
16.7.2010 10:36
Nobody
• lowe
• Od: 7.2.2010
16.7.2010 11:00
1. frend
2.moj soplesalec 3.frend .. no sei je ok... 4. bf... in itd.... • ImmortalLea
• Od: 19.3.2010
16.7.2010 11:03
noben...:O
• njegova9
• Od: 15.8.2009
16.7.2010 12:00
amm...3 iz tunizije.1 iz zambije.1 iz anglije.1 kr neki čudak O.o pa 2 sošolca :S (lahko bruham?!)
• Lepi
• Od: 28.4.2010
16.7.2010 12:28
Citat:amm...3 iz tunizije.1 iz zambije.1 iz anglije
Kaj toti so te vprašali v kaki igri (npr. World of Warcraft ) ? svasta • SanncZabica
• Od: 7.7.2010
16.7.2010 12:30
haloooooo kdo se tko zacne zvezo?!?!?
pac družš se s človekom in k se mata ksp fajn pa use .. vidš valda d je obojestransko .. in pol se sam nadaljuje n nasledno stopnjo. ta uparšanje je tok butast in me spominja na " a bi se poročila z mano?" (kar pa ubistvu mora uprašat saj je življenskega pomena, ne pa za take bedarije) • mjaw
• Od: 17.1.2010
16.7.2010 15:07
1.suhec čefur - keri bedak kr neki se je važu pfuj.
2.suhec - je fajni sam ni mi neki ušečpa prevč presuh je :S 3.samovšečnež športnik - O.o 4.80kilski frend - sej ne glejam na njegovo težo sam ni lep no +o( 5.lep tip,prijazn 6.skaterjski 7.končno moja simpatija - :$ <333 • Abby
• Od: 21.5.2010
16.7.2010 21:00
1. en frend, k mi je biu tko za silo všeč
2. en sošolc k mi ni biu ušeč 3.en sošolc k mi je biu še manj ušeč 4.en mudel k mi je biu takrat ušeč, ampak če zdej pomislim Fuj XD • just..girl..:D
• Od: 19.9.2010
25.9.2010 21:25
kr en ful starejši,, bljak
en debel in en ful suh (čist brez riti XD) ko smo bli skup v šoli v naravi 4 sošolci (nuben pametn) en full lep sam po karakterju grd en še kr sam da ne živimo blizu in končno en izmed najlepših k hodi na našo šolo in je eno leto starejši od mene.. sam nwm če je takrat resno mislu no.. on je tk ful na fore pa o.. in sta me enkrat z enim mojim sošolcom k me je tut uprašu klicala in on je biu ful resn in me je prosi če bi z njim hodila da je že čist gotov in tk.. men se je tko smilu.. sm nwm če bi mu vrjela al ne zt ko on se fajn heca pa tk.. pa zdj nwm al je takrat resno mislu al se je napiu pa zafrkavu al kaj je blo.. ah ok nakladam.. sorry • mjaw
• Od: 17.1.2010
25.9.2010 23:07
mandarincaxy pravi:kr en ful starejši,, bljak
en debel in en ful suh (čist brez riti XD) ko smo bli skup v šoli v naravi 4 sošolci (nuben pametn) en full lep sam po karakterju grd en še kr sam da ne živimo blizu in končno en izmed najlepših k hodi na našo šolo in je eno leto starejši od mene.. sam nwm če je takrat resno mislu no.. on je tk ful na fore pa o.. in sta me enkrat z enim mojim sošolcom k me je tut uprašu klicala in on je biu ful resn in me je prosi če bi z njim hodila da je že čist gotov in tk.. men se je tko smilu.. sm nwm če bi mu vrjela al ne zt ko on se fajn heca pa tk.. pa zdj nwm al je takrat resno mislu al se je napiu pa zafrkavu al kaj je blo.. ah ok nakladam.. sorry ja to je z.j.e.b.a.n.o ko je tip ful na fore..tut mojbivši je biu fuul na fore,z.a.j.e.b.a.v.a.l se je rd,če mu je kdo prasu al je u eno x punco bo reku ja in se na koncu smejau..Pa me je prašu če bi hodla z njim in itk nism mu verjela,mislila sm da z.a.j.e.b.v. pa vse..Nikol mu nism verjela da me ma rd..In pol šele po 1LETIH,eno leto! sm končno dojela da me ima ta tip rad,da bi z mano hodil in je vse resno mislil -.-" .. Tak da..Čeprav je fuul na foro,ful z.a.j.e.b.a.v.a je najbolš da se nekje na samem pogovorita in ga prašaš če resno misli pa tko nprej ;D..Fajn je met tipa ki je ful na fore k lah smejš ob njim 24ur na dan xD P.S: prosm urednik,Z-A-J-E-B-A-V-A-T-I ni grda beseda no tak da bv kr ene zvezdice -.- • Jok3r
• Od: 22.7.2009
26.9.2010 8:59
men pa ni jasna sledeča logika:
kako lohk en peder, čefur dobi najlepšo punco? hvala za odgovore (: • meekakitty
• Od: 4.9.2010
26.9.2010 11:11
* en biuši sošolc- ful cort* ( sva tut hodila * še en biuši sošolc * en čudak, k je biu isto biuši sošolc * en fuul luškan biuši sošolc ( sva tut hudila * en k je biu z mano pr veruku (sva tut hudila * en 3 leta mlajši * en en let mlajši defekt. * še en 3 leta mlajši * sopleslc na valeti * en nemc k sm ga na morju spoznala * en frend iz morja ... zihr sm še kkšnga spustila. • Pačupa
• Od: 7.5.2010
26.9.2010 11:22
Jok3r pravi:men pa ni jasna sledeča logika:
kako lohk en peder, čefur dobi najlepšo punco? hvala za odgovore (: Eni stvari se reče brainwashing xD hec hec. ja nevem pač te že nekaj vidi na njem =p. punce ti znajo bolj odgovorit =p Aja pa kdo me je vprašo: Ena baba (saj ful vreji) samo prek nekih tipov ki jih sovražim pa to... duga zgodba =p _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • just..girl..:D
• Od: 19.9.2010
27.9.2010 14:47
mjaw pravi:
mandarincaxy pravi:
kr en ful starejši,, bljak
en debel in en ful suh (čist brez riti XD) ko smo bli skup v šoli v naravi 4 sošolci (nuben pametn) en full lep sam po karakterju grd en še kr sam da ne živimo blizu in končno en izmed najlepših k hodi na našo šolo in je eno leto starejši od mene.. sam nwm če je takrat resno mislu no.. on je tk ful na fore pa o.. in sta me enkrat z enim mojim sošolcom k me je tut uprašu klicala in on je biu ful resn in me je prosi če bi z njim hodila da je že čist gotov in tk.. men se je tko smilu.. sm nwm če bi mu vrjela al ne zt ko on se fajn heca pa tk.. pa zdj nwm al je takrat resno mislu al se je napiu pa zafrkavu al kaj je blo.. ah ok nakladam.. sorry ja to je z.j.e.b.a.n.o ko je tip ful na fore..tut mojbivši je biu fuul na fore,z.a.j.e.b.a.v.a.l se je rd,če mu je kdo prasu al je u eno x punco bo reku ja in se na koncu smejau..Pa me je prašu če bi hodla z njim in itk nism mu verjela,mislila sm da z.a.j.e.b.v. pa vse..Nikol mu nism verjela da me ma rd..In pol šele po 1LETIH,eno leto! sm končno dojela da me ima ta tip rad,da bi z mano hodil in je vse resno mislil -.-" .. Tak da..Čeprav je fuul na foro,ful z.a.j.e.b.a.v.a je najbolš da se nekje na samem pogovorita in ga prašaš če resno misli pa tko nprej ;D..Fajn je met tipa ki je ful na fore k lah smejš ob njim 24ur na dan xD P.S: prosm urednik,Z-A-J-E-B-A-V-A-T-I ni grda beseda no tak da bv kr ene zvezdice -.- ja no sj on se mi tk nasmeje skus.. ko hodmo k verouku skup se mi skus nasmeeje ko me pogleda pa pr maši mi je pomežiknu no.. sm nwm.. če bo možnost ga bom vprašala na samem ok.. pa tnxx • sonček
• Od: 14.7.2010
27.9.2010 15:38
nobody -.-"
• pk4life
• Od: 20.7.2010
27.9.2010 17:23
Jok3r pravi:men pa ni jasna sledeča logika:
kako lohk en peder, čefur dobi najlepšo punco? hvala za odgovore (: women lowe what they cant get.. (wela za predre..) pol so p čiz žalostne _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Eay
• Od: 25.4.2010
27.9.2010 18:43
se mi zdi da je vedno tko :)vprašajo te tisti k ne želiš da bi te..vsaj pr men je blo tko pa večini mojih prjatlc sm mela pa srečo tud da me je vprašu en res luštn fant s katerim sva bla pol res dolg skupi • pk4life
27.9.2010 19:40
ja lej mgoče pa če bi powedale tipu k wm je šeč da bi to clo wedu (ker pč tipi nmormo kr čutt ker je keri šeč..) pa bi ws praw prašu.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Arya09
• Od: 18.8.2010
28.9.2010 16:44
pk4life pravi:ja lej mgoče pa če bi powedale tipu k wm je šeč da bi to clo wedu (ker pč tipi nmormo kr čutt ker je keri šeč..) pa bi ws praw prašu..
phahaha prou mogl bi čutt kdaj ste nm ušeč noooo... to bi poenostavl celo zadevo • pk4life
28.9.2010 18:22
že ja.. but then life just wouldnt be fun would it?.. hah sam nehite z temi namigi.. rečte ane.. tipi al ne kontamo namigow al ih spregledamo al ih pa ignoriramo nlš.. sam powej.. ewoti še neki: [link] poglej si prwo prawilo haha (6. po wrsti d nauš iskala..)_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.