če nisi sprejet v sš :/pr8 svetujte

nejchula • Od: 30.6.2009 • Prispevkov: 210
če nisi sprejet v sš :/pr8 svetujte 13.4.2010 15:37
hello
no jst sm se pač upisala na medijsko šolo in sm dns klicala če sm sprejeta in so rekli da ČE bojo odprli nov odelk sm sprejeta če ne pa ne..torej še nevejo če sm al ne
in pač če ne bom sprejeta morm it na eno drugo šolo ane Very Happy
no in me zanima do kdaj si morm zbrat novo šolo..(možno je tut da sm na medijsko sprejeta) pa če mogoče kdo ve če kje piše seznam prostih srednjih šol..pa če mogoče kšno šolo predlagate

drgač sm pa tut tko razmišlala da bi šla 1.letnik na eno drugo šolo pa se pol prepišem
sam bi se mogla u eno tako upisat da bom lahko 2.letnik nadaljevala na mediski in mi ne bi blo treba it še enkrat u 1.letnik

upam da se vam da brat in mi boste pomagal..kr res nwem kaj nej
pa mislm da je do jutr..oz do 14.4. vpis na srednjo šolo možen..tko da prosm da pohitite..drgač bom šla pa tut jutr do pshologinje pa se bom probala tam kej zment..sam bi tut vašo pomoč rabila

hvala
Simonch • Od: 23.8.2009 • Prispevkov: 5
Re: če nisi sprejet v sš :/pr8 svetujte 13.4.2010 20:09
napiš u iskalnik ministrstvo za šolstvo, pol maš pa tm spodi razpisi v srednje šole. pol pa najdi. (:
Fashionholic.... <3 • Od: 13.10.2009 • Prispevkov: 23
Re: če nisi sprejet v sš :/pr8 svetujte 14.4.2010 13:39
Še vedno se lahko vpišeš na drugo šolo ko bodo uradni rezultati vpisa (konc junija).In lahko septembra pokličeš na šolo in se prešolaš, ker vedno pustijo neki procentov prostora če bi kdo padel.
RoaRx3 • Od: 4.3.2010 • Prispevkov: 112
Re: če nisi sprejet v sš :/pr8 svetujte 14.4.2010 14:08
nejchula pravi:
hello
no jst sm se pač upisala na medijsko šolo in sm dns klicala če sm sprejeta in so rekli da ČE bojo odprli nov odelk sm sprejeta če ne pa ne..torej še nevejo če sm al ne
no in me zanima do kdaj si morm zbrat novo šolo..(možno je tut da sm na medijsko sprejeta) pa če mogoče kdo ve če kje piše seznam prostih srednjih šol..pa če mogoče kšno šolo predlagate

drgač sm pa tut tko razmišlala da bi šla 1.letnik na eno drugo šolo pa se pol prepišem
sam bi se mogla u eno tako upisat da bom lahko 2.letnik nadaljevala na mediski in mi ne bi blo treba it še enkrat u 1.letnik

pa mislm da je do jutr..oz do 14.4. vpis na srednjo šolo možen..tko da prosm da pohitite..drgač bom šla pa tut jutr do pshologinje pa se bom probala tam kej zment..sam bi tut vašo pomoč rabila

hvala

a to v celju.? kr jzt grem tud tja. in nou odelk bojo maybe odprl.? ZAKON,. upam, da ga, kr sm ta let u šol zlo popustiu prej sm biu pa prd v 7 pa 8 razredu...
Re: če nisi sprejet v sš :/pr8 svetujte 19.4.2010 1:12
okej hvala bom šla jutr še enkrat do psiologinje pa se bomo zmenil Smile
Re: če nisi sprejet v sš :/pr8 svetujte 19.4.2010 1:12
RoaRx3 pravi:
nejchula pravi:
hello

hvala

a to v celju.? kr jzt grem tud tja. in nou odelk bojo maybe odprl.? ZAKON,. upam, da ga, kr sm ta let u šol zlo popustiu prej sm biu pa prd v 7 pa 8 razredu...

drgač u lj Wink
Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: če nisi sprejet v sš :/pr8 svetujte 19.4.2010 2:22
Tak naval na medijsko u LJ? Shocked
Re: če nisi sprejet v sš :/pr8 svetujte 19.4.2010 21:18
nejchula pravi:
RoaRx3 pravi:
nejchula pravi:
hello

hvala

drgač u lj Wink

omg! u lj. tud. pa ko bi u celju tud kamot odprl še en oddelek... kr nas je glih za 1 oddelek preveč... a kdo ve pod kakimi pogoji nou oddelek odprejo.?
tajika • Od: 6.3.2010 • Prispevkov: 49
Re: če nisi sprejet v sš :/pr8 svetujte 21.4.2010 14:50
ja grem tut na medijsko u Celje, in sem bla 16 sprejeta sem pa tut slišala da jih je za ceu razred preveč in zdej more šola za nou oddelek oz. za še en razred zaprosit ministerstvo za šolstvo in če bojo oni mislal da se splača bojo pač odobril drugač pa šola nič ne more...pa verjemte da bi jih šola rada mela čim več.
Re: če nisi sprejet v sš :/pr8 svetujte 21.4.2010 21:32
tajika pravi:
ja grem tut na medijsko u Celje, in sem bla 16 sprejeta sem pa tut slišala da jih je za ceu razred preveč in zdej more šola za nou oddelek oz. za še en razred zaprosit ministerstvo za šolstvo in če bojo oni mislal da se splača bojo pač odobril drugač pa šola nič ne more...pa verjemte da bi jih šola rada mela čim več.

to.! sam, da še en oddelek odprejo.Smile upam, da ministrstvo odobri tale oddelek... aja, kakšna si pa bla ti po uspehu če smem uprašat.? tko, da vem kje sm jzt.Very Happy
Re: če nisi sprejet v sš :/pr8 svetujte 21.4.2010 21:48
tist kar sm prej napisala nisem več 100%, kr sm potem mamo uprašala, ko je učitlca in je rekla da naknadno ne morjo še enga oddelka odpret, ampak bi mogl že na začetku, čeprav sm js slišala na informativnem, da se mnde da, tak da nisem več 100%. Drugač sm pa pravdobra. pa ti? Wink
Re: če nisi sprejet v sš :/pr8 svetujte 21.4.2010 21:49
tajika pravi:
tist kar sm prej napisala nisem več 100%, kr sm potem mamo uprašala, ko je učitlca in je rekla da naknadno ne morjo še enga oddelka odpret, ampak bi mogl že na začetku, čeprav sm js slišala na informativnem, da se mnde da, tak da nisem več 100%. Drugač sm pa pravdobra. pa ti? Wink

jah biu sm pravdober v 7 in 8, ta let se morem pa kr potrudit da bom prd., če hočm noter priit. maš facebook.? pa kero št. si to klicala da ti povejo kolki si po vrsti.?
Smile
backspace • Od: 3.4.2010 • Prispevkov: 46
Re: če nisi sprejet v sš :/pr8 svetujte 21.4.2010 22:22
Gre kdo v radovlco na medijsko?
Re: če nisi sprejet v sš :/pr8 svetujte 22.4.2010 13:47
mam fb(taja koželj) ti? em js misem nič klicala kr je pr men kr mami uprašala, njihovo socialno delavko, jo lahka pa uprašam za št. Laughing
Re: če nisi sprejet v sš :/pr8 svetujte 22.4.2010 19:09
tajika pravi:
mam fb(taja koželj) ti? em js misem nič klicala kr je pr men kr mami uprašala, njihovo socialno delavko, jo lahka pa uprašam za št. Laughing

mam ja,. žan reberšek-gavrič.Smile sm te že dodau.Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.