Varanje; da ali ne??1 | 2 | >>
• Duda
• Od: 12.3.2009
Varanje; da ali ne??
17.10.2009 19:27
Torej... Bi bili sposobni prevarati svojega fanta oz punco? Kaj si mislite o varanju? Bi imeli občutek krivde, če bi to naredili?
• fLomaster
• Od: 1.7.2009
Re: Varanje; da ali ne??
17.10.2009 20:47
js mislm,da ce bi nama z fantom res uno orng skripalo u zvezi bi ga prevarala,ce bi mi biu ta fant s katerim bi ga prevarala ful usec.sam drugace pa ni šans • kachuun
• Od: 17.7.2009
18.10.2009 21:00
jz mam pa glih tak probleem. .. ): uglaunem zdej z enim fantom že 1 mesc hodm.. in on je pred dvema mescoma z mojo najbolšo prjatlco hodu pol ga je pa pustila .. no in ta fant usem drugim puncam piše srčke pa to , čiz isto k men .. če hodva bi se mogu mal več posvetit men.. potem ga pa en dan vidm se spet z mojo best frendico objema.. potem ga pa uprašam , ka misl nardit , al me izrablja al ka.. potem se pa izgovarja .. nekak se izgovori da on ni nč kriv . men govori kuk nebi nikol znjo hodu pa to. potem njej pa da jo ljub pa take... in ker je moja best frendica mi je to use povedla ka ji piše pa to. zdej se tko čudnu počutm , tko se počutm kot da me izrablja.. jz ga pa tok ljubm , da ga neb pustila , on me pa tut noče pustit , in bi še hodu z mano , sam da bi se še z drugimi pecu .. • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
19.10.2009 18:40
kachuun pravi:jz mam pa glih tak probleem. .. ): uglaunem zdej z enim fantom že 1 mesc hodm.. in on je pred dvema mescoma z mojo najbolšo prjatlco hodu pol ga je pa pustila .. no in ta fant usem drugim puncam piše srčke pa to , čiz isto k men .. če hodva bi se mogu mal več posvetit men.. potem ga pa en dan vidm se spet z mojo best frendico objema.. potem ga pa uprašam , ka misl nardit , al me izrablja al ka.. potem se pa izgovarja .. nekak se izgovori da on ni nč kriv . men govori kuk nebi nikol znjo hodu pa to. potem njej pa da jo ljub pa take... in ker je moja best frendica mi je to use povedla ka ji piše pa to. zdej se tko čudnu počutm , tko se počutm kot da me izrablja.. jz ga pa tok ljubm , da ga neb pustila , on me pa tut noče pustit , in bi še hodu z mano , sam da bi se še z drugimi pecu ..
Kolko si stara? 12? ne da bi se norca delala samo.. PUSTI GA. Pa če bi on malo z vsako zasrau pol pa ga pusti pa malo samo zaserita pa bo • Krissy
• Od: 9.4.2009
20.10.2009 20:51
Odvisno..Če bi bla fuul ful v njega nebi upala..do zdej res nism mogla druzga še pogledat v takem smisli...sm vidla sam njega <3
Če pa nisi tok zalublen alpa sploh nisi pol pa itak d ja xD • kachuun
20.10.2009 21:42
miaTHEshoe pravi:
kachuun pravi:
jz mam pa glih tak probleem. .. ): uglaunem zdej z enim fantom že 1 mesc hodm.. in on je pred dvema mescoma z mojo najbolšo prjatlco hodu pol ga je pa pustila .. no in ta fant usem drugim puncam piše srčke pa to , čiz isto k men .. če hodva bi se mogu mal več posvetit men.. potem ga pa en dan vidm se spet z mojo best frendico objema.. potem ga pa uprašam , ka misl nardit , al me izrablja al ka.. potem se pa izgovarja .. nekak se izgovori da on ni nč kriv . men govori kuk nebi nikol znjo hodu pa to. potem njej pa da jo ljub pa take... in ker je moja best frendica mi je to use povedla ka ji piše pa to. zdej se tko čudnu počutm , tko se počutm kot da me izrablja.. jz ga pa tok ljubm , da ga neb pustila , on me pa tut noče pustit , in bi še hodu z mano , sam da bi se še z drugimi pecu ..
Kolko si stara? 12? ne da bi se norca delala samo.. PUSTI GA. Pa če bi on malo z vsako zasrau pol pa ga pusti pa malo samo zaserita pa bo okj teenks • Trif
29.10.2009 1:06
miaTHEshoe pravi:
kachuun pravi:
jz mam pa glih tak probleem. .. ): uglaunem zdej z enim fantom že 1 mesc hodm.. in on je pred dvema mescoma z mojo najbolšo prjatlco hodu pol ga je pa pustila .. no in ta fant usem drugim puncam piše srčke pa to , čiz isto k men .. če hodva bi se mogu mal več posvetit men.. potem ga pa en dan vidm se spet z mojo best frendico objema.. potem ga pa uprašam , ka misl nardit , al me izrablja al ka.. potem se pa izgovarja .. nekak se izgovori da on ni nč kriv . men govori kuk nebi nikol znjo hodu pa to. potem njej pa da jo ljub pa take... in ker je moja best frendica mi je to use povedla ka ji piše pa to. zdej se tko čudnu počutm , tko se počutm kot da me izrablja.. jz ga pa tok ljubm , da ga neb pustila , on me pa tut noče pustit , in bi še hodu z mano , sam da bi se še z drugimi pecu ..
Kolko si stara? 12? ne da bi se norca delala samo.. PUSTI GA. Pa če bi on malo z vsako zasrau pol pa ga pusti pa malo samo zaserita pa bo se strnjam in še to če se lahko on igra s tabo to pomeni da se lahko tudi ti z njim ! sam on tudi ni nič več vredn od tebe • miaTHEshoe
29.10.2009 13:58
miaTHEshoe pravi:
kachuun pravi:
Kolko si stara? 12? ne da bi se norca delala samo.. PUSTI GA. Pa če bi on malo z vsako zasrau pol pa ga pusti pa malo samo zaserita pa bo ni blema • byondaTHEnoone
• Od: 9.1.2010
9.1.2010 23:18
js nebi varala. nevem sploh zakaj folk vara... a je tko lepo če prizadeneš nekoga? a nebi blo bolš če greta lepo narazen pa si pol s tistim/tisto ko bi rad biu?
• Insane
• Od: 12.7.2009
9.1.2010 23:34
nevem o keri smeri varanja govoriš?
če govoriš o sexu.. nebi varala.. sploh pa sem še premlada zato da bi sexala.. tako da tega nebi.. če pa govoriš o poljubljanju. 1× sem.. bila sem pijana.. in moj fant je bil pijan.. skregala sva se.. in mimo je prišel en za katerega sem vedela da je vame in sem ga pač zalizala.. ampak naslednji dan mi je blo ful žau.. tako da nimam namena tega narediti še enkrat.. aja s fantom pa sva šla narazen čez 2 dni.. ker se je spomnil kaj se je zgodilo pa vse.. ampak itaq nisva bla neke zaljubljena no.. • rakun
• Od: 16.12.2009
• Kraj: Ptuj
10.1.2010 11:39
miaTHEshoe pravi:
kachuun pravi:
Kolko si stara? 12? ne da bi se norca delala samo.. PUSTI GA. Pa če bi on malo z vsako zasrau pol pa ga pusti pa malo samo zaserita pa bo OFF: ON: Nebi varal! Občutek krivde: Ja! V primeru da je ona p++++++: Ne! • princessMJ
• Od: 7.7.2009
10.1.2010 14:06
no jz pa enkrat sem že prevarala, sicer ne s sexom.... in ubistvu mi sploh ni blo neki žou, ker s tem tipom sm bla skup nekej tednou in mi itak zveza sploh ni bla všeč, nisem se dobr počutla... sam še ni blo prilike d bi ti pu to povedala... tko d se mi je po domač povedan je*al za use skup...
tega tipa k mam zdej.... nebi mogla pod nubenmu pogojem... ker ga mam rada ful... in mi preveč pomen, ne rabm druzga sploh pa še držim se načela 'kar nočeš da drugi delajo tebi, tudi ti ne delaj drugim' • miaTHEshoe
10.1.2010 14:32
rakun pravi:
miaTHEshoe pravi:
kachuun pravi:
Kolko si stara? 12? ne da bi se norca delala samo.. PUSTI GA. Pa če bi on malo z vsako zasrau pol pa ga pusti pa malo samo zaserita pa bo OFF: ON: Nebi varal! Občutek krivde: Ja! V primeru da je ona p++++++: Ne! PROSIM!? nisem več ko 12 stara. ne delaj se norca. čez par mescov bom 16, 4 leta pa so kar dosti, veš? či bi se krego, meni ni problema, samo po čem za vraga pa ti sklepaš da sem 12 let stara? -.- • skorpion
• Od: 9.3.2009
10.1.2010 16:28
miaTHEshoe pravi:
rakun pravi:
miaTHEshoe pravi:
kachuun pravi:
Kolko si stara? 12? ne da bi se norca delala samo.. PUSTI GA. Pa če bi on malo z vsako zasrau pol pa ga pusti pa malo samo zaserita pa bo OFF: ON: Nebi varal! Občutek krivde: Ja! V primeru da je ona p++++++: Ne! PROSIM!? nisem več ko 12 stara. ne delaj se norca. čez par mescov bom 16, 4 leta pa so kar dosti, veš? či bi se krego, meni ni problema, samo po čem za vraga pa ti sklepaš da sem 12 let stara? -.- neki razlog že je da tak misli • cherryBlossom
• Od: 9.7.2009
10.1.2010 21:26
byonda96 pravi:js nebi varala. nevem sploh zakaj folk vara... a je tko lepo če prizadeneš nekoga? a nebi blo bolš če greta lepo narazen pa si pol s tistim/tisto ko bi rad biu?
to se pa čisto strinjam s tabo! • tt_
• Od: 25.6.2009
10.1.2010 21:55
niti teoretičnih špans ne da bi ble še praktične ker jo mam preveč rad :** <3
• Coco
• Od: 11.1.2010
11.1.2010 17:36
če te tip prevara zakaj bi ti njega nazaj? k da si res stara 11. sej nevem...loh da ti je kul da se spustiš na isti nivo kokr je on...sam men se zdi to dost porazno.
tud če maš tipa pa ti je en drug ušeč. pust tipa pol pa bot z drugim. bol prizadane če fanta prevaraš kokr če mu iskreno poveš kaj pa kako in si pol s tistim s katerim pač hočš bit. pijanost al pa upliv drog pa definitiuno zame nista izgovora. če se loh jz zadržim pa komi žvim pol se loh tud on, al pa me ni vredn... to je to • ...<3
• Od: 4.1.2010
11.1.2010 21:37
jz svojga tipa nebi nikol prevarala. pač jz mislim d maš za fanta osebo, ki ti velik pomeni in jo imaš rad.
osebno se mi zdi varanje nesmiselno, po moje se pojavlja v zvezi k se fant pa punca ne pogovarjata dost pa nista dost skupi al pa skupi nista iz pravega vzroka... rajš sploh ne pomislim kak bi se počutla če bi me fant prevaru. </3 sam moje mnenje =D hf • Southwind
• Od: 23.2.2010
22.4.2010 19:14
Kdor je resnično zaljubljen ne vara.
Lp, Southwind • soonck
• Od: 16.2.2010
22.4.2010 22:00
jp, se strinjam. če je nekdo res zalublen sploh ne pomisl na to oz. nima srcaa da bi varu.
• miaTHEshoe
23.4.2010 21:25
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
rakun pravi:
miaTHEshoe pravi:
kachuun pravi:
Kolko si stara? 12? ne da bi se norca delala samo.. PUSTI GA. Pa če bi on malo z vsako zasrau pol pa ga pusti pa malo samo zaserita pa bo OFF: ON: Nebi varal! Občutek krivde: Ja! V primeru da je ona p++++++: Ne! PROSIM!? nisem več ko 12 stara. ne delaj se norca. čez par mescov bom 16, 4 leta pa so kar dosti, veš? či bi se krego, meni ni problema, samo po čem za vraga pa ti sklepaš da sem 12 let stara? -.- neki razlog že je da tak misli ej! pa ki si ti, človek, jas se že pol leta nisem s tabo menla • Boris
• Od: 17.4.2010
23.4.2010 21:56
ma dej, ni šanse de bi jo prevarou, vest bi meu totalno u pi*di, nebi mogu trpet s to mislijo d sm jo prevarou... • miaTHEshoe
23.4.2010 22:03
Boris pravi:ma dej, ni šanse de bi jo prevarou, vest bi meu totalno u pi*di, nebi mogu trpet s to mislijo d sm jo prevarou...
če bi ona tebe, pa bi zvedo, je nebi nazaj? • Boris
• Od: 17.4.2010
23.4.2010 22:32
miaTHEshoe pravi:
Boris pravi:
ma dej, ni šanse de bi jo prevarou, vest bi meu totalno u pi*di, nebi mogu trpet s to mislijo d sm jo prevarou...
če bi ona tebe, pa bi zvedo, je nebi nazaj? zakai? bejž iz moiga laifa! ne resno, nebi jst nje, sam bejž, morde bi ji dau še eno šanso, drgač pa bejž iz mojga lajfa! • miaTHEshoe
23.4.2010 22:54
Boris pravi:
miaTHEshoe pravi:
Boris pravi:
ma dej, ni šanse de bi jo prevarou, vest bi meu totalno u pi*di, nebi mogu trpet s to mislijo d sm jo prevarou...
če bi ona tebe, pa bi zvedo, je nebi nazaj? zakai? bejž iz moiga laifa! ne resno, nebi jst nje, sam bejž, morde bi ji dau še eno šanso, drgač pa bejž iz mojga lajfa! pa kake šanse |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.