Pripomočki za ličenje...• anccccci
• Od: 12.8.2009
Pripomočki za ličenje...
31.12.2009 17:16
Haaj:)
No jst ubistvu kupujem en set za darilo, npr. set čopičev za ličenje, ali pa kaj v povezavi z kozmetiko.=D To darilo bo za punco, ki bo praznovala 16.rojstni dan, ki jo zanima kozmetika, ličenje in seveda rada eksperimentira s tem. Vem, da doma še nima veliko teh pripomočkov, ker ji starši nemorejo vsega kupiti, zato se mi zdi to darilo kar primerno. No ti izdelki, bi naj bili, malo bolj profesionalni, ali pa vsaj malo boljši od tiste poceni robe, saj ji tisti slabši nebi toliko koristili, ali pač? Kaj mislite o tem? Je to dobro darilo, ali naj še mogoče kaj dodam, kakšen izdelek za nego? Mogoče kdo priporoča kakšne pripomočke ali izdelke, ter prosila bi še, da napišete okvirno ceno ter trgovino kjer bi to lahko kupila? Hvala in upam, da bo mi lahko kdo pomagal! HF* _________________ Don't worry be happy (: • justME
• Od: 19.10.2008
Re: Pripomočki za ličenje...
1.1.2010 17:14
heii!
ja pumoje bo to zakon darilo.kr sm jst neki podobnga dubila za rd. in sm ful zaduvolna =) to bi lhka najdla recimo u Muller u lj.tm majo kr kvalitetne čopiče pa to.sam morš mal dražje stvari kupt =/ drgač lhka dudaš š kake klešče za vihanje trepalnic(ni tuk grozn kukr se sliš) to lhka kupš tud u dm..so ud maxfactorja full uredi. pol pa magari š kake robčke za odstranjevanje ličil.to zmerii prou pride =D upam d sm ti pumagala =) • anccccci
• Od: 12.8.2009
1.1.2010 17:30
justME pravi:heii!
ja pumoje bo to zakon darilo.kr sm jst neki podobnga dubila za rd. in sm ful zaduvolna =) to bi lhka najdla recimo u Muller u lj.tm majo kr kvalitetne čopiče pa to.sam morš mal dražje stvari kupt =/ drgač lhka dudaš š kake klešče za vihanje trepalnic(ni tuk grozn kukr se sliš) to lhka kupš tud u dm..so ud maxfactorja full uredi. pol pa magari š kake robčke za odstranjevanje ličil.to zmerii prou pride =D upam d sm ti pumagala =) Ja sm razmišljala da bi ji cel kovček z pripomočki kupla... ampak se mi zdi to malo pretirano, saj že kovček ma ampak k sem jaz nazadnje ga vidla je bil bol prazn... vem pa da rabi te stvari, zato sem se odločla da bi ji kupila čopiče.... ja sm šla pogledat u muller-ja ampak kokr sm od prijateljic slišala tisti poceni čopiči niso preveč dobri... eni se je zgodilo da je čopič u enmu mescu čist razpadu... tko da nevem se malo bojim da bo njej tut... zato sm uprašala. kaj pa misliš o setu za francosko manikuro in za nego nohtov pa še kakšnih par lakov zraven? Hf=) _________________ Don't worry be happy (: • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
1.1.2010 20:44
ja pomoje bi blo to dobro darilo če jo zanima kozmetika.. (:
glede čopičov, važna je firma ne pa kje kupiš.. (: jas mam npr večina čopičov od isadore, alicie, artdeco, pa so res fajni.. kupujem jih v nemčiji, ampak mislim da jih majo tui v mullerju, s tem da v slo majo dooooosti manj zaloge pa izbire.. tak da če maš kake veze v tujini, al pa če se boš v avstrijo al pa italijo zapelala, lahko tote kupiš ker ti/ji nebo žal (: zaj v mullerju majo skoraj 1oo% kaj od avona, al pa gosh (sploh flat brush).. če kupuješ preko neta si lahko malo čarodejko ogledaš, mislim da majo fajne čopiče.. (kolko jas vem so meli SS, če še pa majo pa nevem). kolko stane je odvisno od kake firme vzameš.. najmanjši stanejo recimo od alicie prib.4 evre, goshevi okoli 7-10evrov, SS okoli 6evrov..torej manjši so okvirno 10evrov, tisti večji pa dražji, od artdecota tisti vlki je npr čez 23evrov.. lahko jo pa tudi vprašaš al pa nekak zveš kera je njena najljubša kozmetična firma, pa ji kupiš vse izdelke od nje.. (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.