ljubezen :/• anchiikka
• Od: 4.3.2010
ljubezen :/
22.4.2010 14:06
prosila bi vas za pomoč.
torej... pred tremi leti ko smo se preselili v novo hišo je mamina sodelovka prišla z njegovim sinom k nam. takrat mi je bil že všeč.no in potem ga nisem vidla tri leta in pred 4 meseci sem z mamo šla k tej sodelovki na obisk z namenom da bi ga vidla. no in je biu doma. pa sem šla v sobo in takoj je začel z uprašanji pa me je gledau v učke . ugl. se ga zanimala.potem me je prašau če imam msn. pa sem rekla da ja. pa sva si zmenjala msn. ko smo odhajali ga je mama šla pozdravit v sobo in ga vprašala kdaj bodo kaj prišli k nam pa je reku da je že velikokrat mami rekel da želi pridet ampak da nikoli ni časa (kar pomeni da ta tri leta ko se nismo vidli sem mu bila že všeč) pa sva si pisala po msnju in ko sem prišla gor mi je pisau in rekel da bi rad prišu k nam. pa non stop je mamo spraševau kdaj bodo prišli k nam. no in končno sem dočakala dan ko je prišel. pa sva bla v moji sobi in se pogovarjala pa bla na compu. je sramežljiv in sva se samo gledala nič več. in ko je šel domov mi je dal roko in mi rekel čaw. njegova mama je že dosti časa nazaj rekla da bi lahko prišli gledat kakšno teko ko igra (igra nogomet) no in jaz ga že ful pogrešam in sem mamo vprašala če se lahko zmeni z njegovo da gremo gledat tekmo pa je rekla da ji noče težit. mene zanima če imam kaj možnosti pri njemu in če sem mu všeč? malo sem se razpisala. uživajte • Theone1
• Od: 19.4.2010
Re: ljubezen :/
22.4.2010 15:21
hmm... js ti bom kar rekla da pomoje se ta tip zate zanima in si mu všeč.. ^^
če hočeš mu lahko tudi med pogovorom na msn-ju napelješ temo na love pa mu kaj omeniš da ti je ušeč in to ane.. čene pa na tekme tud bejž kdaj (poznam jas to.. čene pa srečno ane.. • anchiikka
22.4.2010 18:05
Theone1 pravi:hmm... js ti bom kar rekla da pomoje se ta tip zate zanima in si mu všeč.. ^^
če hočeš mu lahko tudi med pogovorom na msn-ju napelješ temo na love pa mu kaj omeniš da ti je ušeč in to ane.. čene pa na tekme tud bejž kdaj (poznam jas to.. čene pa srečno ane.. vsi mi tako pravijo. edini problem je ta, da bo mama zraven na tekmi :/ huala uživaj • Boris
• Od: 17.4.2010
22.4.2010 18:15
anchiikka pravi:
Theone1 pravi:
se strinjam z prvim odgovorom, ta model je kr zate, upoštevei človeka p mau napelji na love p mau po izkušnah poupraš, sewede tud ti kei poweš o svojih izkušnah de se mau "powežeta" pa mau pol zapeleš na to de ti je ušeč hmm... js ti bom kar rekla da pomoje se ta tip zate zanima in si mu všeč.. ^^
če hočeš mu lahko tudi med pogovorom na msn-ju napelješ temo na love pa mu kaj omeniš da ti je ušeč in to ane.. čene pa na tekme tud bejž kdaj (poznam jas to.. čene pa srečno ane.. vsi mi tako pravijo. edini problem je ta, da bo mama zraven na tekmi :/ huala uživaj Užiwei • anchiikka
23.4.2010 15:03
Boris pravi:
anchiikka pravi:
Theone1 pravi:
se strinjam z prvim odgovorom, ta model je kr zate, upoštevei človeka p mau napelji na love p mau po izkušnah poupraš, sewede tud ti kei poweš o svojih izkušnah de se mau "powežeta" pa mau pol zapeleš na to de ti je ušeč hmm... js ti bom kar rekla da pomoje se ta tip zate zanima in si mu všeč.. ^^
če hočeš mu lahko tudi med pogovorom na msn-ju napelješ temo na love pa mu kaj omeniš da ti je ušeč in to ane.. čene pa na tekme tud bejž kdaj (poznam jas to.. čene pa srečno ane.. vsi mi tako pravijo. edini problem je ta, da bo mama zraven na tekmi :/ huala uživaj Užiwei hmm... sei bi to nardila ja ampak njega ni nič na msnju :/ pa nevem zdei kako naj se obnašam na tekmi. ko bo končala seveda (on igra) • MilosR
• Od: 16.6.2009
23.4.2010 15:16
Če tvoja mama ne bo hotla it, probi rajt it z kako frendico.
• anchiikka
23.4.2010 15:18
MilosR pravi:Če tvoja mama ne bo hotla it, probi rajt it z kako frendico.
ne ne mama gre 100% ker me ona pelje in še njegova mama je njena najboljša sodelovka. v torek se vidimo in moram hitro neki izumit da ga zmutim • MilosR
23.4.2010 15:36
anchiikka pravi:
MilosR pravi:
Da ga kaj?
Če tvoja mama ne bo hotla it, probi rajt it z kako frendico.
ne ne mama gre 100% ker me ona pelje in še njegova mama je njena najboljša sodelovka. v torek se vidimo in moram hitro neki izumit da ga zmutim • anchiikka
23.4.2010 15:45
MilosR pravi:
anchiikka pravi:
MilosR pravi:
Da ga kaj?Če tvoja mama ne bo hotla it, probi rajt it z kako frendico.
ne ne mama gre 100% ker me ona pelje in še njegova mama je njena najboljša sodelovka. v torek se vidimo in moram hitro neki izumit da ga zmutim ja nevem da mu dam vedet da bi rada mela kaj več z njim. ti ki si fant bi mi znal povedat kaj je vam všeč? kako, da vas punca osvaja in to. sei si fant ne? • MilosR
23.4.2010 16:01
Ja, glede na to, da sta si ušeč, se pogovarjita, pa po tekmi mu pač povej kak se ti je zdel (Če bo meu smolo, potem raj ne laži da je ful dobr igrau), pa če bojo zmagal se zmenta kdaj pa kako bota proslavla. • anchiikka
23.4.2010 18:27
MilosR pravi:Ja, glede na to, da sta si ušeč, se pogovarjita, pa po tekmi mu pač povej kak se ti je zdel (Če bo meu smolo, potem raj ne laži da je ful dobr igrau), pa če bojo zmagal se zmenta kdaj pa kako bota proslavla.
gre še moja frendica zraven. se bom probala čim manj sekirat:) sam imaš kakšno idejo na kakšen način naj ga prašam za telefonsko, da ne bo glupo izpadlo? huala* • MilosR
23.4.2010 18:51
Ja, potegn telefon vn, pa vpraši, če ti da telefonsko da se še kj slišta, vidta...
• anchiikka
23.4.2010 19:01
MilosR pravi:Ja, potegn telefon vn, pa vpraši, če ti da telefonsko da se še kj slišta, vidta...
ok • Theone1
24.4.2010 0:28
anchiikka pravi:
Theone1 pravi:
če hočeš mu lahko tudi med pogovorom na msn-ju napelješ temo na love pa mu kaj omeniš da ti je ušeč in to ane.. čene pa na tekme tud bejž kdaj (poznam jas to.. čene pa srečno ane.. vsi mi tako pravijo. edini problem je ta, da bo mama zraven na tekmi :/ huala uživaj ja pa se zmeni z frendico al pa peid sama gledat.. (jz hodim vedno z frendico ^^) nzk.. enako • anchiikka
24.4.2010 8:54
Theone1 pravi:
anchiikka pravi:
Theone1 pravi:
če hočeš mu lahko tudi med pogovorom na msn-ju napelješ temo na love pa mu kaj omeniš da ti je ušeč in to ane.. čene pa na tekme tud bejž kdaj (poznam jas to.. čene pa srečno ane.. vsi mi tako pravijo. edini problem je ta, da bo mama zraven na tekmi :/ huala uživaj ja pa se zmeni z frendico al pa peid sama gledat.. (jz hodim vedno z frendico ^^) nzk.. enako sei grem • MilosR
24.4.2010 10:24
Men se zdi da tist vpraša k bi rad meu telefonsko:). Pa če se tip ne spomne....
• anchiikka
24.4.2010 10:43
MilosR pravi:Men se zdi da tist vpraša k bi rad meu telefonsko:). Pa če se tip ne spomne....
edino kar moram nardit je to, da zbarem pogum. :/ to je zelooooo težko. bojim se, da me bo čudno gledal, če ga prašam za telefonsko :/ • MilosR
24.4.2010 10:58
Ah, brezveze. Sj ne sprašuješ nekoga z ulice:)
• anchiikka
24.4.2010 11:35
MilosR pravi:Ah, brezveze. Sj ne sprašuješ nekoga z ulice:)
to je pa res • Theone1
24.4.2010 12:17
anchiikka pravi:
Theone1 pravi:
anchiikka pravi:
Theone1 pravi:
če hočeš mu lahko tudi med pogovorom na msn-ju napelješ temo na love pa mu kaj omeniš da ti je ušeč in to ane.. čene pa na tekme tud bejž kdaj (poznam jas to.. čene pa srečno ane.. vsi mi tako pravijo. edini problem je ta, da bo mama zraven na tekmi :/ huala uživaj ja pa se zmeni z frendico al pa peid sama gledat.. (jz hodim vedno z frendico ^^) nzk.. enako sei grem dobro pol.. pa srečno |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.